Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לדעת מה מקפיץ לך את הפיוז בזה ששתי מדינות מבצעות מו"מ? ברור שאנחנו רוצים לשמור על כמה שיותר מהאינטרסים שלנו, אבל "את מה שהם רוצים" הם לא יקבלו- הם רצו גבולות שחוצים גם את מאגר כריש. גם נתניהו, גם בנט וגם לפיד אמרו להם "שכחו מזה, לא יקרה"
המו"מ הנוכחי הוא המשך של תהליך שמתרחש כבר לא מעט זמן, בערך עשור, בו הלבנונים נסוגו מהדרישות הראשוניות שלהם לא מעט. 

מה מונח על השולחן כרגע? מה בסוף יוסכם לחתימה? אנחנו עדיין לא יודעים.

מה שכן, הסיפור הזה של "ישראל תיסוג רשמית מדרישת תחום מסוים אבל עדיין תקבל אחוזים מכל קידוח שיתבצע בו"- וואלה, עסקה פגז. למעט ענייני אגו, מנקודת מבט עקית גרידא, הלוואי והיו עסקאות כאלו בשוק הפרטי.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי המשא ומתן הזה הוא לא עם לבנון - הוא עם חיזבאללה.
והעובדה שהמשא ומתן נמשך עשור ורק עכשיו נסגר, שבועיים אחרי שחיזבאללה התחיל לאיים על מדינת ישראל (מדינה עם צבא של 65 מיליארד שקל כן?), רק מראה את הפחד ששולט היום בממשלה.

גם אם תחתום הסכם עכשיו, מה יימנע מהם לאיים שוב בעוד שנה על משהו אחר?

פורסם

חיזבאללה וחמאס מאיימים מיום היווסדם.

איימו גם לפני יום ירושלים ולמרות ההתקפלות של ביבי שנה קודם ותוצאותיה המנשלה הנוכחית לא התקפלה ולא קרה כלום. כנ"ל לגבי הג'יהאד.

מהגורם לך לחשובשמות חיזבאללה הם כן התקפלו?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המשא המתן הזה הוא עם לבנון, ואני מניח שלא עקבת- בפעם הראשונה מזה עשור ויותר, ממשלת לבנון הולכת בניגוד לעמדת חיזבאללה.

עד לפני שבוע וחצי נסראללה איים ואיים שלא יהיה הסכם ואך ורק מתווה הגבול הדרומי יחתם.

ממשלת לבנון התקדמה במו"מ, מתווה הגבול הדרומי ננטש, מגיעים למצב שבו המתווה הנוכחי כנראה יהפוך לעובדה בשטח. נסראללה החליף תקליט ומנסה להציג את המצב הנוכחי כניצחון. 

מה שמוזר לי זה שאחרי אינספור פעמים שגם חיזבאללה וגם חמאס עשו את אותו דבר- איך התעלול הדבילי הזה עוד עובד עליך?

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

רק מראה את הפחד ששולט היום בממשלה.

הממשלה הנוכחית, למרות שלא זו הסיבה שבחרתי באחת המפלגות שתביא להקמתה, הראתה יותר "ביצים" מ 4 הקודמות לה בכל פרמטר אפשרי. מעצירת מזוודות הכסף ועד לפעולה מוגברת ודי חופשית בכל המרחב האיזורי שלנו, עד למצב של לקבוע עובדות בשטח אפילו לרוסים.

אנחנו מתנהגים כרגע כל כך כמו "בעלי הבית" גם מעל ריבונות של מדינות אחרות שזה התחיל להיראות קצת מוגזם אפילו לי, אבל היי- כל עוד זה עובד.

• אהבתי 2
פורסם

אני רוצה שיעבירו להם כסף, שיהיה גם סכום יפה. מוכן שנוותר על חלקינו בגז תמורת סיי במדינה שלהם, הסכם שלום, הסכם סחר. אני רוצה שמדינת ישראל תוציא אותם מהבור הכלכלי שלהם, בתמורה לזה שידאגו לנו נגד חיזבאללה, נגד נשק של איראן, ויהיו חברים שלנו.

שיתנו לנו לפקח ולאכוף, וגם לעוד גורמי צד ג'.

בקיצור, תנו להם ת'גז תמורת להפוך אותם לחברותיים ובכיס שלנו.

אבל זה לא ריאלי.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

המשא המתן הזה הוא עם לבנון, ואני מניח שלא עקבת- בפעם הראשונה מזה עשור ויותר, ממשלת לבנון הולכת בניגוד לעמדת חיזבאללה.

עד לפני שבוע וחצי נסראללה איים ואיים שלא יהיה הסכם ואך ורק מתווה הגבול הדרומי יחתם.

ממשלת לבנון התקדמה במו"מ, מתווה הגבול הדרומי ננטש, מגיעים למצב שבו המתווה הנוכחי כנראה יהפוך לעובדה בשטח. נסראללה החליף תקליט ומנסה להציג את המצב הנוכחי כניצחון. 

מה שמוזר לי זה שאחרי אינספור פעמים שגם חיזבאללה וגם חמאס עשו את אותו דבר- איך התעלול הדבילי הזה עוד עובד עליך?

הממשלה הנוכחית, למרות שלא זו הסיבה שבחרתי באחת המפלגות שתביא להקמתה, הראתה יותר "ביצים" מ 4 הקודמות לה בכל פרמטר אפשרי. מעצירת מזוודות הכסף ועד לפעולה מוגברת ודי חופשית בכל המרחב האיזורי שלנו, עד למצב של לקבוע עובדות בשטח אפילו לרוסים.

אנחנו מתנהגים כרגע כל כך כמו "בעלי הבית" גם מעל ריבונות של מדינות אחרות שזה התחיל להיראות קצת מוגזם אפילו לי, אבל היי- כל עוד זה עובד.

עצימת עיניים טהורה.
כל אדם הגיוני מבין שאין לממשלת לבנון שום אמירה לגבי מה שקורה במדינה.
חיזבאללה ירצה לתקוף - הוא יתקוף. הוא לא שואל את הנשיא התורן מה לעשות.
חתמת עם ממשלת לבנון - נסראללה לא מחויב לשום דבר. 
אם כבר, איך זה שהטריק של לפיד עובד עלייך?
מפצים אותך כספית על משהו שאמור להיות שלך.
שגריר ארצות הברית בישראל לשעבר אומר שההסכם היה אמור להיות 55-45, ושההסכם כרגע הוא לכיוון 100-0 לטובתם, ראש צוות המשא ומתן מתפטר, ועדיין כולם ילכו אחרי לפיד כמו כבשים. הכל בשביל להראות הסכם חתום לפני ה-1.11.
מדינה בלי חשמל עושה מאיתנו בדיחה.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

עצימת עיניים טהורה.
כל אדם הגיוני מבין שאין לממשלת לבנון שום אמירה לגבי מה שקורה במדינה.

חתמת עם ממשלת לבנון - נסראללה לא מחויב לשום דבר. 

מפצים אותך כספית על משהו שאמור להיות שלך.

שגריר ארצות הברית בישראל לשעבר אומר שההסכם היה אמור להיות 55-45, ושההסכם כרגע הוא לכיוון 100-0 לטובתם,  כולם ילכו אחרי לפיד כמו כבשים. הכל 

מודגש 1-רגע, אני זה שעוצם עיניים? הרגע הצבתי לך את העבודה שממשלת לבנון פעלה חד משמעית נגד עמדת חיזבאללה, אבל איכשהו אני זה שעוצם עיניים? 

מודגש 2- נכון. שיעשה מה שבא לו, אבל חיזבאללה יושבים בלבנון. יפרו את ההסכם? סבבה, תהיה לנו גושפנקא להיכנס בהם. ורגע, חשבתי שאנחנו כרגע "מנהלים מו"מ עם חיזבאללה", לא? תחליט.

מודגש 3- "אמור להיות שלך", וזה על פי...? מעולם לא עבר שם גבול רשמי, ומנסים לקבוע את הגבול הרשמי הזה עכשיו. לבנון רצו דרומה, אנחנו רצינו צפונה. מתווה הגבול הדרומי שהם רצו- לא על הפרק, חלומות באספמיה. לא קיבלו ולא יקבלו.

המתווה שאנחנו רוצים- אנחנו עדיין דוחפים לקבל אותו. כנראה שלא נקבל. מה שכנראה נקבל זה איפושהו בין מה שאנחנו רצינו במקור למה שהם הציעו אחרי שכבר אמרנו להם "תשכחו מהמתווה הדרומי". 

....איך בדיוק אנחנו אלו שיוצאים פה מפסידים? 

יש לי שאלה אליך, נגיד שהשקעת 1000 שקל במניה. אחרי 5 שנים יש שם 5000, המניה עלתה. בחרת לא למכור. אחרי עוד שנה, המניה ירדה. יש שם עכשיו 4000.

האם הרווחת או הפסדת?

עד לרגע שבו גילו היתכנות לשדה גז בשטח המחלוקת (אנחנו אפילו לא יודעים אם יש שם, צריך להתחיל לקדוח) השטח הכלכלי הזה לא עניין אף אחד, ואפילו לא עלה לדיון.

אה, ולגבי מה שדייויד פרידמן וטד קרוז אומרים- סלח לי, אבל זה מגובה באג'נדה אישית וזיפת מעבר לזה, אני לא ממש טורח להקשיב לזה אפילו.

הוא יכול לדבר על אחוזים כמה שהוא רוצה, אני רק אזכיר ש כבר 10 שנים שלא הייתה התקדמות בהשגת הסכם. אולי זה קשור לזה? לא יודע. מה שבטוח זה שלבנון ממש לא מקבלת 100% כמו שהוא טוען. 

מבחינת הגבול הימי/כלכלי, מקובל עלי מה שמנסים להעביר. אם יתפשרו בתנאי הגבול היבשתי- שם כבר אהיה מאוכזב.

פורסם

ממשלת לבנון חותמת על ההסכם, ההחלטה שלה מגיעה מחיזבאללה. אם היא חותמת - זה באישור נסראללה.
באופן רשמי - חתמת עם לבנון, חיזבאללה לא מעורב ולא חתם כלום.
בתאכלס - הכסף יגיע אליו, הוא ישמור לעצמו על מרחב פעולה מולך.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

בקיצור, תנו להם ת'גז תמורת להפוך אותם לחברותיים ובכיס שלנו

כנ"ל.

ישראל לא באמת צריכה את הגז הזה, יש לה מספיק הכנסות.

אבל להשתמש בו כדי לקנות נאמנות של מדינה שכנה - אני בעד לגמרי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתי נוכל לעבור ללבנון לקנות דברים?

מה הערכתכם לגבי הישרדות של חיזבאללה והתקוממות העם עליו וגירושו משם?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ממשלת לבנון חותמת על ההסכם, ההחלטה שלה מגיעה מחיזבאללה. אם היא חותמת - זה באישור נסראללה.

זה בניגוד מוחלט למה שראינו שקרה בשבועיים האחרונים, אבל אתה מוזמן להמשיך לקבוע לעצמך עובדות ולטעון שאחרים הם אלו ש "עוצמים עיניים".

פורסם
לפני 19 דקות, eladns כתב:

מתי נוכל לעבור ללבנון לקנות דברים?

עד הקדנציה של ברק היה אפשר חופשי.

בשנות השמונים ותחילת שנות ה90 לבנון היתה היצואנית העיקרית של רדיוטייפים רודסטאר ווידיואים לישראל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, _-? כתב:

כי זה פשוט מחרפן

במדבר ל״ב ו'.

בזה זה מתמצה

חתימה טובה.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

כל אדם הגיוני

רק בקשה אל תיילל אחר כך על שמאלנים מתנשאים.

לא כשאתה מניח שכל מי שעוד טורח למנהל איתך דיון פה, הוא לא אדם הגיוני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...