Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

הבעיה היא אחרת - היום אנשים לא רוצים כלים משותפים, גם אם הם עוברים בדרך במדיח כלים.

עוד דוגמה מצויינת לטמטום האנושי. תגיד לי החברה אצלך גם שמים טיטול או שהם מחרבנים בשירותים עם הקורונה?
לא פחות מטומטם מלקנות חד"פ ב12K בשנה כשיש לך 6 זוגות ידיים שיכולות לשטוף כלים בחינם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני מקווה שאתם מופתעים: המלך עדיין לא מצליח להפנים שהשלטון עבר.

אני מקווה שאתם מופתעים 2: ישראל וטורקיה הן 2 המדינות היחידות מהoecd שלא הגישו עדיין תוכנית יעד להפחתת פליטת גזי חממה. אני צופה כבר עכשיו שכמו עם הקורונה חברי הכנסת מהליכוד יספרו שזה היה מוכן, המלך כבר חתם על זה ובנט הרס ברגע האחרון. לא יודע אם זה מאוד משנה או משפיע על משהו, אבל אין כמו לקבל עוד עדות לכך שהמלך פשוט לא ניהל דבר במדינה הזו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מבין את העקיצה הזו. ראש האופוזיציה בוחר להיות אקטיבי וזה רע?

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אני מקווה שאתם מופתעים 2: ישראל וטורקיה הן 2 המדינות היחידות מהoecd שלא הגישו עדיין תוכנית יעד להפחתת פליטת גזי חממה. אני צופה כבר עכשיו שכמו עם הקורונה חברי הכנסת מהליכוד יספרו שזה היה מוכן, המלך כבר חתם על זה ובנט הרס ברגע האחרון. לא יודע אם זה מאוד משנה או משפיע על משהו, אבל אין כמו לקבל עוד עדות לכך שהמלך פשוט לא ניהל דבר במדינה הזו.

אני לא מבין את העקיצה הזו 2: הלכתי להוציא את כדור הבדולח שלי. בכל העתידות שראיתי בו, מה שכתבת לא קרה.

פורסם

אני לא חושב שאם היה מדובר בכל ראש אופוזיציה אחר היה איכפת לי.

במקרה שלו? שילך לטפל בבן שלו או משהו, באמת. שיוודא שלא מסתבך ולא מוצא עצמו נדרש להתנצל אחרי שמאשים אנשים קצת יותר רציניים ממנו בכך שהם "חברים בכת". גם בוא, בהתחשב במה שעושה האופוזיציה הקסומה הזו עד עכשיו, בטח אם היתה הצבעה בכנסת האם צריך לממן חיסונים נוספים לישראלים הם היו מצביעים נגד רק כי "צריך להפיל את הממשלה". אז שיעזוב אותנו בשקט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בטח אם היתה הצבעה בכנסת האם צריך לממן חיסונים נוספים לישראלים הם היו מצביעים נגד

לי הסבירו שזה מה שהאופוזיציה אמורה לעשות

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שמעתי שהמלך הציע לחברות במועצה לזכויות אדם באו"ם לצאת לחופשה ולתת לחברי ליכוד משועממים להחליף אותם בהצבעות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

נכנסתי לקישור כי חשבתי לראות משהו כמו זה:

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

בטח אם היתה הצבעה בכנסת האם צריך לממן חיסונים נוספים לישראלים הם היו מצביעים נגד רק כי "צריך להפיל את הממשלה".

אבל בתכלס זה בדיוק ההפך. זה לא טובת הציבור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע. ד"ר פאוצ'י אומר שאין צורך כרגע. אני גם באמת ובתמים לא יודע מי צודק ומי לא.
ד"ר פאוצ'י אומר שלא ביבי אומר שכן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי זה ד"ר פאוצ'י?

פורסם

באינטל העיפו כמעט לגמרי את החד פעמי וחילקו לכולם כוסות ובקבוקים, אז אנשים התחילו להביא מהבית. בהתחלה המשפט הפופולרי ביותר במטבחונים היה ״וואלה מניאקים חוסכים עלינו״)

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שאם היה מדובר בכל ראש אופוזיציה אחר היה איכפת לי.

במקרה שלו? שילך לטפל בבן שלו או משהו, באמת. שיוודא שלא מסתבך ולא מוצא עצמו נדרש להתנצל אחרי שמאשים אנשים קצת יותר רציניים ממנו בכך שהם "חברים בכת". גם בוא, בהתחשב במה שעושה האופוזיציה הקסומה הזו עד עכשיו, בטח אם היתה הצבעה בכנסת האם צריך לממן חיסונים נוספים לישראלים הם היו מצביעים נגד רק כי "צריך להפיל את הממשלה". אז שיעזוב אותנו בשקט.

טוב נו, תכף גם תאשים את הליכוד בחרם של בן אנד ג'ריז.

פורסם
לפני 5 דקות, eitanuch כתב:

טוב נו, תכף גם תאשים את הליכוד בחרם של בן אנד ג'ריז.

לא האשמה ישירה אבל עקיפה. היה בתקופתו של ביבי משרד שאחראי על מלחמה בBDS. 

רואים את ההצלחה של המשרד הזה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

מי זה ד"ר פאוצ'י?

"הניו יורק טיימס כינה את פאוצ'י "המומחה המוביל במדינה למחלות זיהומיות"

נ.ב עיתון של שמאלנים.

הא, לא הכרתי. חשבתי שזה בדיחה. מה זה השם הזה פאוצ'י?

בכל אופן לא הבנתי איך הציבור ניזוק מזה. תמיד טוב שתהיה אפשרות מהירה להביא עוד חיסונים במקרה הצורך לא? ברור שהוא עושה את זה בעיקר ליח"צ אבל ממתי הוא מחליט אם צריך לחסן? בשביל זה יש אנשי מקצוע. 

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

לא האשמה ישירה אבל עקיפה. היה בתקופתו של ביבי משרד שאחראי על מלחמה בBDS. 

רואים את ההצלחה של המשרד הזה 

כמו שאוהבים להאשים את הצד שני, אפשר גם להגיד שזאת הייתה אשמת יאיר לפיד, ראש האופוזיציה דאז בתור אדם שאכפת לו מהמדינה באופן אינהרנטי, שלא עשה דבר למלחמה בBDS.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • תוכן חדש...