Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 11.9.2025 בשעה 23:21, פינדר כתב:

לא הבנתי את כוונתך.

כל יום קורים מקרים שמערערים את האמון שלי במערכת פה. מתקרבים לגבול, אבל הוא כאמור לא ברור, אז קשה להבין מתי הוא נחצה. בגלל זה הצבתי לעצמי גבול ברור.

אוקיי אז נראה לי שלא הסברתי את עצמי ואני לא רוצה ללכת סחור סחור..

איתי לשם מצא בהתחלה שביבי ביצע מבצעי השפעה בפייסבוק, הוא חשד כי יש בין ביבי לפייסבוק קשר מסוים שמשפיע על כל מיני אנשים במבצעי השפעה.

היכולות של איתי כאמור מוכחות, יעני הוא מגיע מתחום עריכת דין לתאגידים, יש לו יכולת אנליטית לקשר בין דברים והוא יכול לשים אצבע על כל מיני דברים שאחרים לא היו רואים.

ממליץ להיכנס ולקרוא את הכתב הגנה לינק

משיחה עם איתי לשם בפרטי, הבנתי ממנו שיש לו את כל הראיות האמיתיות (המטריקות והראיות הדיגיטליות) שכאמור לא הוכנסו לכתב ההגנה [חלקן הוכנסו] אלא צוינו במשפטים מנוסחים היטב, אפשר להגיד את זה ככה..

נ.ב. רק לאחר תחילת המלחמה נמצא שקאטר עמדה מאחורי השוחד והמימון של מבצעי ההשפעה.

נ.ב.2 ממתין לרגע שיפלו כל מבצעי ההשפעה וכל ליצני החצר יפסיקו לקבל מימון לפמפם את השטויות מדף המסרים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נתקלתי בפוסטים של איתי לשם בשנים האחרונות ולא התרשמתי שיש לו איזה מידע סוד מיוחד. לא התעמקתי במיוחד, כי על פניו הוא עושה רושם של חובב קונספירציות. אולי הוא צודק, לא יודע. אבל אם אחרי שנים הוא לא הצליח לשכנע מישהו רציני בעובדות ובתאוריות שלו, אני בספק רב שזה עוד יקרה אי פעם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 12.9.2025 בשעה 11:03, falou כתב:

לא, אתה פשוט יוצר קישורים הזויים כמו בעדת הקונספירטורים תוך כתיבת אי דיוקים.

בשום מקום לא דובר על הקשר בין מרקסיזם תרבותי (שהוא לא מרקסיזם של מארקס) לקומוניזם הסובייטי, ואיך היהודים היו פעילים בשתי התנועות. הם היו, אבל קירק לא דיבר על היסטוריה.

ככה שזה לא שאתה לא מפרש נכון את האנגלית, אתה מוסיף על זה מדימיונך הפורה

עדיין לא ברור לי אם אתה באמת לא מבין מה שאני כותב, או שאתה בכוונה מסלף את דבריי כדי שיתאימו לנרטיב שלך. תראה לי איפה בדיוק קישרתי את אסכולת פרנקפורט לקומוניזם הסובייטי.

זה בדיוק מה שזה אומר. זה ההבדל בין Jewish communities, לבין The Jewish Community. כדי להקל עליך להבין את ההבדל, הבאתי את הקישורים מפרסומים יהודיים עצמם, שמדברים על איך קהילות יהודיות תומכות ב-BLM. זו בכלל לא אמירה שנויה במחלוקת, זו עובדה מוצהרת.

אני לא פרופסור לאנגלית, אבל כן מבין את ההבדל המילולי בין "Jewish communities" לבין "The Jewish Community". לכל אדם סביר זה לא משנה, ברור שמדובר ביהודים, בין אם אומרים "קהילות יהודיות" או "הקהילה היהודית". אל תנסה לברוח ל-BLM, אני מניח שזה בערך כמו שביביסטים דוחפים לאותה שקית אנרכיסטים וטייסי ח״א וקוראים להם "קפלניסטים". העובדה הפשוטה היא שאותו בן אדם אמר במפורש ש"שנאת הלבנים" ממומנת בנדיבות על ידי תורמים יהודים.

אתה שוב מתבלבל. הקישור בא להראות שזו אכן עובדה שקהילות יהודיות תומכות ב-BLM.

כבר עניתי לך למעלה.

אתה שואל למה קירק התכוון באמירה שלו או שאתה מתווכח על האם הוא התכוון לכלל היהדות?

כי אני יכול לענות על שתי הסוגיות, אבל בוא נסגור קודם את היכולת להבין את הטקסט ליטרלית, ואחרי זה נעבור לכוונה הפילוסופית.

אני לא שואל כלום, את הנרטיב שלך הבנתי כבר מזמן.

את זה הוא אמר.

וזה לא מה שכתבת (לנוחיותך, צרפתי את מה שהוא אמר למטה)

גם צבעתי את ההבדלים במשמעות.

אני יודע מה הוא אמר, אבל לא מבין את כל המשחקים שלך עם הדגשים וצבעים. אולי פשוט תכתוב את הגרסה שלך ותסביר מה כתבתי לא נכון?

אני רק אציין שמאסק צודק ב-100%, הגרמנים של היום של אשמים בכלום במה שקרה לפני 80 שנה.

מאסק כבר הוכיח את עצמו עם ביטויים אנטישמיים, והוא תומך נלהב של AFD — מפלגה ימנית קיצונית שמנסה להצדיק את פשעי הנאצים ולהשכיח את השואה.

אני כן מסכים איתך שגרמנים של היום לא אשמים במה שקרה לפני 80 שנה. הייתי לא פעם בגרמניה, היו לי שם מכרים, התאמנתי איתם, למדתי מהם, ואפילו מספר פעמים ישבתי בחדר אוכל באותו שולחן עם משלחות של הבונדסוור והחלפתי איתם כמה מילים.

פורסם
לפני 57 דקות, mikyl כתב:

עדיין לא ברור לי אם אתה באמת לא מבין מה שאני כותב, או שאתה בכוונה מסלף את דבריי כדי שיתאימו לנרטיב שלך. תראה לי איפה בדיוק קישרתי את אסכולת פרנקפורט לקומוניזם הסובייטי.

אתה יכול להסביר איך הגעת לקומיניזם יהודי מקירק, שמעולם לא עשה את ההקשר?

לפני 57 דקות, mikyl כתב:

אני לא פרופסור לאנגלית, אבל כן מבין את ההבדל המילולי בין "Jewish communities" לבין "The Jewish Community". לכל אדם סביר זה לא משנה, ברור שמדובר ביהודים, בין אם אומרים "קהילות יהודיות" או "הקהילה היהודית".

לא לכל אדם, רק לך. 

אתה פשוט לא מבין דברים שהם נכוחים, ברורים, וגם נכונים. קהילות יהודיות בעצמן, בעודן עודות את יהדותן כסמל, אומרות שהן, כקהילות יהודיות, בהמוניהן, בדבריהן ככאלו - אומרות שהן תומכות BLM.

וקירק דיבר על אותן קהילות, קהילות יהודיות בשם עצמן, ככאלו שיורות לעצמן ברגל כשהן מאמצות פוליטיקת זהויות.

ואתה מאשים אותו בזה באנטישמיות, וזה באמת כבר מגחיך אותך לחלוטין. בטח לאור כל הדברים שהוא אומר על יהודים (והיות שומר שבת... רחמנא ליצלן).

לפני 57 דקות, mikyl כתב:

אני לא שואל כלום, את הנרטיב שלך הבנתי כבר מזמן.

אני לא כתבתי אותו, אז כמו האנטישמיות של קירק, אתה יכול להמציא כל דבר...

לפני 57 דקות, mikyl כתב:

אני יודע מה הוא אמר, אבל לא מבין את כל המשחקים שלך עם הדגשים וצבעים. אולי פשוט תכתוב את הגרסה שלך ותסביר מה כתבתי לא נכון?

שהמשפט שהוא אמר, שהוא מה שהקהילות היהודיות אומרות על עצמן, הוא אנטישמי, כי החלטת שקהילות יהודיות אומר כל היהודים - וזה לא. אבל עזוב, אתה מקרה אבוד. ייקראו הקוראים ויישפטו. לפעמים צריך להבין שהצד השני, קצרה בינתו מלהבין.

לפני 57 דקות, mikyl כתב:

מאסק כבר הוכיח את עצמו עם ביטויים אנטישמיים, והוא תומך נלהב של AFD — מפלגה ימנית קיצונית שמנסה להצדיק את פשעי הנאצים ולהשכיח את השואה.

לא יודע כלום על ה-AFD, אז אין לי דעה. אבל מה שמאסק אמר, סביר.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אתה יכול להסביר איך הגעת לקומיניזם יהודי מקירק, שמעולם לא עשה את ההקשר?

אתה יכול להראות לי איפה בכלל כתבתי שקירק האשים את היהודים בקומוניזם?

לפני שעתיים, falou כתב:

לא לכל אדם, רק לך. 

לא רק לי. גם הליגה נגד השמצה מאשימה את קירק ביצירת "פלטפורמה עצומה לקיצונים ותיאורטיקנים של קונספירציות מהימין הרדיקלי".

לפני שעתיים, falou כתב:

אתה פשוט לא מבין דברים שהם נכוחים, ברורים, וגם נכונים. קהילות יהודיות בעצמן, בעודן עודות את יהדותן כסמל, אומרות שהן, כקהילות יהודיות, בהמוניהן, בדבריהן ככאלו - אומרות שהן תומכות BLM.

אתה שוב מסתתר מאחורי דיבורים כלליים על BLM, במקום להתעמת ישירות עם מה שקירק עצמו אמר בפירוש, ש"שנאת הלבנים" ממומנת בנדיבות על ידי תורמים יהודים.

לפני שעתיים, falou כתב:

ואתה מאשים אותו בזה באנטישמיות

כמו שכבר הזכרתי קודם – אני לא היחיד שחושב כך.

לפני שעתיים, falou כתב:

וזה באמת כבר מגחיך אותך לחלוטין

ולך לא יזיק להציץ רגע במראה.

לפני שעתיים, falou כתב:

אני לא כתבתי אותו, אז כמו האנטישמיות של קירק, אתה יכול להמציא כל דבר...

לא כתבת מה?

לפני שעתיים, falou כתב:

לפעמים צריך להבין שהצד השני, קצרה בינתו מלהבין.

או שיש לו אג'נדה.

לפני שעתיים, falou כתב:

לא יודע כלום על ה-AFD, אז אין לי דעה. אבל מה שמאסק אמר, סביר.

מוזר, חשבתי שאתה עוקב אחרי מה שקורה בעולם. בכל זאת מפלגת "אלטרנטיבה לגרמניה" היא בהחלט לא שחקן שוליים בזירה הזאת.

מדובר במפלגה שהרשות הפדרלית להגנת החוקה (BFV) מגדירה באופן רשמי כ"קיצונית ימין מוכחת". לא רק כמה מאגפיה הקיצוניים, אלא המפלגה כולה.

יו"ר הכבוד של המפלגה, אלכסנדר גאולנד, התייחס לשלטון הנאצי כ"כתם קטן של לשלשת ציפורים" בהיסטוריה הגרמנית המפוארת בת אלף השנים, וטען שלגרמניה יש "הזכות להיות גאה בהישגי החיילים הגרמנים בשתי מלחמות העולם".

מנהיג אחר מהמפלגה ביירן הקה כינה את אנדרטת השואה בברלין "אנדרטת הבושה" וקרא לגרמניה לבצע "סיבוב של 180 מעלות" במדיניות הזיכרון שלה.

בנוסף, פוליטיקאים מהמפלגה עזבו את אולם הפרלמנט בבוואריה במהלך אירוע זיכרון לשואה, לאחר שנשיא הקהילה היהודית במינכן נשא נאום.

אלה האנשים שעליהם מאסק כתב ש"רק ה-AFD יכולה להציל את גרמניה", ושלח גם וידאו לעצרת בחירות עם הנאום המדובר.

תגיד לי מי החברים שלך ואגיד לך מי אתה, תקף גם לגבי קירק. כן, כולם תומכי ישראל.

פורסם
לפני 13 שעות, mikyl כתב:

העובדה הפשוטה היא שאותו בן אדם אמר במפורש ש"שנאת הלבנים" ממומנת בנדיבות על ידי תורמים יהודים.

אוקי. מאמין לך שזה נאמר במפורש. 

איך לפרש את הדברים? ומה האמת מאחוריהם?

קח מצב תיאורטי 1: יש תורם יהודי אחד (אינדיווידואל, קהילה, עמותה, משהו) שתרם סכום משמעותי מאד לקידום הנושא. 

סבבה. זה אכן תורמים יהודיים שתורמים בנדיבות. 

מצב תיאורטי 2: קבוצה קטנה של תורמים שונים, יהודים, שתרמה יחדיו סכומי כסף משמעותיים. 

סבבה. זה אכן תורמים יהודים שתורמים בנדיבות. 

אני לא רואה היתכנות למצבים תיאורטים נוספים כמו : כל! היהודים תורמים הרבה למטרה, רוב היהודים תורמים הרבה למטרה, היהודים נוהרים לתרום או כל מיני כאלו. 

הניסוח חשוב. 

בגדול למדתי כבר לצפות לפופוליזם מתפוצץ, מתפרץ ונשפך מדיבורים של אנשי ימין. 

אני לא מבין כמה דברים אחרים שלא מוזכרים, כמו למשל, שרוב הכספים (לדעתי, אין לי מידע או הוכחות) הגיעו בכלל מגורמים נוצריים או מוסלמים. יותר תהודה חיובית תתקבל מלהאשים את היהודים; את המוסלמים זה מסוכן להאשים; והנוצרים יחרימו את הדובר אם הוא יאשים אותם כי זה לא הגיוני להם. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

אוקי. מאמין לך שזה נאמר במפורש.

אין צורך להאמין, הכל נמצא ברשת, וגם צירפתי קישורים.

לפני 28 דקות, ברווז כתב:

אני לא רואה היתכנות למצבים תיאורטים נוספים כמו : כל! היהודים תורמים הרבה למטרה, רוב היהודים תורמים הרבה למטרה, היהודים נוהרים לתרום או כל מיני כאלו. 

בוא אתן לך מצב שאינו תיאורטי. משתמש ב-X כתב:

“Jewish communties have been pushing the exact kind of dialectical hatred against whites that they claim to want people to stop using against them”

על זה אילון מאסק הגיב:

“You have said the actual truth”

אינספור כותרות תקשורתיות הגדירו את הפוסט הזה כאנטישמי. אבל תעזוב חירטוטים של עיתונאים, בעקבות התמיכה של מאסק בפוסט, חברות ענק כמו IBM, אפל, דיסני ואחרות הודיעו על השעיית הפרסום בפלטפורמה.

ועכשיו תגיד לי, איפה בדיוק ההבדל בין הפוסט שאילון מאסק גיבה לבין דבריו של צ’ארלי קירק?

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

רק לי. גם הליגה נגד השמצה מאשימה את קירק ביצירת "פלטפורמה עצומה לקיצונים ותיאורטיקנים של קונספירציות מהימין הרדיקלי

קודם כל, הם לא האשימו אותו באנטישמיות. דבר שני אז אתה מהדהד שטויות שהם כתבו. 

נו אז? 

העובדות לא תומכות בהבלים הללו

קישור לסקירה בעניין

https://www.jta.org/2025/09/10/united-states/charlie-kirk-conservative-activist-who-considered-himself-a-defender-of-jews-and-israel-is-dead-at-31?utm_source=chatgpt.com

לפני 10 שעות, mikyl כתב:

אתה שוב מסתתר מאחורי דיבורים כלליים על BLM, במקום להתעמת ישירות עם מה שקירק עצמו אמר בפירוש, ש"שנאת הלבנים" ממומנת בנדיבות על ידי תורמים יהודים

לא מסתתר וכותב בחמישית, זה נכון, הגופים היהודים עצמם אומרים את זה שכגופים יהודים הם תומכים ב-BLM, ואני מסכים עם הפרשנות שלו, שמדובר במימון יהודי של שנאת לבנים

כנראה שגם אני אנטישמי... 

לפני 11 דקות, mikyl כתב:

אינספור כותרות תקשורתיות הגדירו את הפוסט הזה כאנטישמי. אבל תעזוב חירטוטים של עיתונאים, בעקבות התמיכה של מאסק בפוסט, חברות ענק כמו IBM, אפל, דיסני ואחרות הודיעו על השעיית הפרסום בפלטפורמה

זה נכון, פופוליזם נטו. מציאות אלטרנטיבית ושקרית, מבית היוצר של Free Palestine 

פורסם

מי שמעדיף פרשנות עצמית על חצאי תפיסות מול דברים ברורים שנאמרים נכוחה, ע"י הדובר עצמו, זו הבעיה שלו. 

הצורך הפרוגרסיבי למצוא נאצים בכל מקום ועל כל דבר, זה סימן לפסיכוזת המונים שדומה לצמיחת אגדות כת השטן באייטיז.

רק שהפעם לא המדיה לבדה מזינה את המזוינים תודעתית, הם עושים את זה גם אחד לשני. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, mikyl כתב:

ועכשיו תגיד לי, איפה בדיוק ההבדל בין הפוסט שאילון מאסק גיבה לבין דבריו של צ’ארלי קירק?

למה אתה מניח שאני רואה הבדל? 

They're The Same Picture - Meming Wiki

ויותר מזה. 

הדברים כל כך דומים, שזה נשמע בדיוק כמו דיקלום מתוך דפי מסרים - בדיוק כמו שאנחנו רואים שקורה פה בארץ.

גם לגבי מה שנאמר בציטוט הזה, דעותי זהות- כן, בהכרח יש יהודים שתורמים ועוזרים גם לדברים כאלו. 

נו? ו? 

ושוב, ועדיין, למה לא מזכירים באותה נשימה גם ארגונים אחרים, נוצריים ומוסלמים, שתורמים ועוזרים למטרות האלו? 

פופוליזם. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא כל פעם שמישהו אומר שיהודים עשו משהו לא טוב זה אנטישמיות. 

להגיד שקהילות יהודיות תמכו בדברי שינאה נגד לבנים זה לא אנטישמי אם זה קרה.

עכשיו עצם זה שמזכירים רק את היהודים זה אנטישמיות? כלומר בכל פעם שמדברים על יהודים זה חייב להיות ביחס לקבוצות אחרות?

היהודים מטומטמים כי הם בחרו בליכוד, זה משפט אנטישמי?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

כנראה שגם אני אנטישמי... 

אם אתה מאמין בתיאוריית "ההחלפה הגדולה" (ואולי גם בהפרוטוקולים של זקני ציון), ורואה ביהודים את את הגורמים המרכזיים שמבצעים את המזימה - יש מצב.

לפני 9 דקות, falou כתב:

זה נכון, פופוליזם נטו. מציאות אלטרנטיבית ושקרית, מבית היוצר של Free Palestine 

כנראה שגם IBM, אפל, דיסני ואחרים הם חלק מבית הייצור של Free Palestine. אבל משהו לא מסתדר לי, הרי גם Free Palestine טוענים שיהודים שולטים בעולם?

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

להגיד שקהילות יהודיות תמכו בדברי שינאה נגד לבנים זה לא אנטישמי אם זה קרה.

להיאבק בגזענות, בלי קשר למי היא מופנות, אינה תמיכה בשנאה כלפי לבנים. 

פורסם
לפני 24 דקות, mikyl כתב:

הרי גם Free Palestine טוענים שיהודים שולטים בעולם

אם להסתכל על עשירי העולם, יש לנו ייצוג טוב... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...