Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7477

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5078

פורסם
לפני 52 דקות, sperial כתב:

העיקר שראינו את הפנים החדשים של דו״צ

הרמטכל החדש עובד קשה בשביל להזיז את הספינה. זה לוקח זמן לכוון אותה לכיוון הנכון או לפחות זה מה שאני חושב שזה הכיוון הנכון שצריך להתמקד בו, בגלל שהמלחמה לא נגמרת או שיש לה בכלל סיכוי להיגמר בקרוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הרמטכל הוא לא זה שיסיים את המלחמה. הוא מבצע החלטות של הממשלה, ואם הממשלה מחליטה שהמלחמה תימשך עד הבחירות הבאות, זה מה שיהיה. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

תראה אני מניח שאם תקום ממשלה שתטיל סנקציות דרקוניות ממש (סביר בערך כמו שנפציץ באיראן עם נשק גרעיני)

על שוויון בנטל שמת? שום דבר דרקוני,  סה"כ טיפול בעריקים חרדיים בדיוק כמו בחילונים.

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

1- איסור הוצאת רישיון נהיגה

2- קנסות כספיים למי שלא שירת ועיקול נכסים חשבונות

3- ביטול כל תקציבי החינוך

4- בט"ל הנחות וסבסודים

5- זכות הצבעה

אפשר להתחיל עם סנקציות על המגזר - 0 ש"ח לישיבות, 0 ש"ח לאברכים, 0 הנחות מכל הסוגים וכו'. אחר כך אפשר לעבור לפרט - רישיונות, יציאה מהארץ, בית כלא צבאי. לא חייבים להמציא את הגלגל, אפשר ללמוד מרוסים ואוקראינים. אנחנו במלחמה הכי ארוכה מקום המדינה. נגמרו המשחקים. 

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

יקרה אחד מן השתיים או שהציבור יכנע ויתגייס או שבכל רגע נתון יהיו הפגנות של 200 אלף איש לפחות.

אל תפחיד זונה עם זXן. במדינה שמאות אלפי אנשים יוצאים לרחוב בזמן שחצי מדינה תומכת בהם. לא נראה לי שלחרדים תהיה אותה תמיכה.

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

אל תתבלבל מהצהרות של פוליטקאים לפני בחירות לא נראה לי שקיים פוליטקרי שבפוטנציאל נמצא בעמדת השפעה אמיתית שחושב לנקוט בצעדים האלו

נחיה ונראה. ההשתמטות החרדית היום היא כמו עצם בגרון אצל הרבה אנשים. ולא רק היא. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

אנחנו במלחמה הכי ארוכה מקום המדינה.

מלחמת ההתשה היתה יותר ארוכה, אם הזיכרון שלי לא מטעה יש לנו עוד שנה וחצי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

סבלנות, אנחנו רק בהתחלה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

לא היו תמרונים קרקעיים לכן זה שונה מבחינת כח אדם.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

הרמטכל החדש עובד קשה בשביל להזיז את הספינה. זה לוקח זמן לכוון אותה לכיוון הנכון או לפחות זה מה שאני חושב שזה הכיוון הנכון שצריך להתמקד בו, בגלל שהמלחמה לא נגמרת או שיש לה בכלל סיכוי להיגמר בקרוב

הרמטכל לא קשור לכלום.
גרירת הרגליים היא רק באשמת הממשלה והיא עשתה את זה במודע. היא רוצה למשוך זמן עד כמה שאפשר במצב של "מלחמה", זה משרת אותה מכל בחינה.
בנוסף העומד בראשה לא ממש מסוגל לקבל החלטות, ומי שראה את תוכנית "המקור" של דרוקר על כל מה שקרה בעימות ישראל לבנון האחרון, טוב נו, לא מפתיע אבל עדיין מדהים לראות כמה העסק לא מנוהל ואיך מתקבלות החלטות.
מה שהם עושים עכשיו, טוב או לא נשאיר את זה בצד, הם היו צריכים לעשות לפני שנה, לא עכשיו כשהצבא והאנשים שחוקים וטונות של כסף כבר נשרף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מה יעקב ברדוגו אמר לעזאזל שמכונת הרעל נכנסת בו עכשיו? או שזה חלק מהמהלך לסגירת גל"צ או משהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסתבר שהתמונות של הפיצוצים בתימן לא מספיק טובות, צריך טייק נוסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מתקשה להאמין שמי ש "מנחה את צהל" לעשות את מה שעושים בתימן (מבורך) הוא גם שזה שמנחה בשאר התחומים. פשוט פה יש החלטיות ושם יש... כלום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפי מה שתואר ב"מקור" ע"י יותר מגורם אחד לא היה שום תכנון לכל המהלך של ישראל בלבנון. הוא פשוט קרה מהרגע להרגע וגם אחרי שהתחלנו לא הייתה שום תוכנית.
אם זה מה שקרה בצפון, מול חיזבאללה, אוייב עם יכולת גדולה בהרבה מהחותים (לפחות הייתה) להסב נזק לישראל אז למה אתה חושב שמה שקורה בתימן הוא שונה? ישראל כמעט לא חיסלה את נסראללה כי ביבי לא רצה שזה יקרה כשהוא נואם על במת האו"ם מצד אחד מצד שני רצה לדחות את זה עד כמה שניתן, זו הרמה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

מישהו הסתכל על לוח הטיסות של השדה בצנעא, או בכלל שדות בתימן? בכל השדות יחד פחות תנועת מטוסים מאשר בחיפה. ובויקיפדיה יש סרטון של צה״ל מפרק את מגדל הפיקוח לפני כמה חודשים.

בקיצור - שורפים הרבה דלק בשביל האינסטגרם. אבל אימון טוב לצוותים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי ממה שהבנתי הנמל בחודיידה היה התשתית הימית החיונית היחידה שנשארה להם, זאת אומרת שתכלס אם הפציצו נכון וטוב - לא נשאר להם איך לקבל סחורות מהים בצורה נורמלית. שזה הישג טוב אם זה באמת קרה.

עכשיו נמל תעופה - כמה שזה יבודד אותם יותר, ככה יהיה יותר מרווח פעולה אחר כך. 

רק בגלל זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...