Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, stx כתב:

אנשים שאומרים שמחאה מטומטמת עם פיתות מול הבית של סילמן זה מספיק בשביל לגרום לאנשים לא להצביע לשמאל (גם כן שמאל, ליברמן…) - מה אומרים על פיסת הצואה הזו שמזילה דמעות תנין על אמהות של חטופים?

שמאשימה, שחור על גבי מסך, רק אדם אחד בכל השכול והאימה שהגיעו אלינו, בלי לדבר על זה שאחראי עליו ועל עובדת היותה שרה בממשלה הזו?

איך מישהו בעולם מסוגל לשקול להצביע למפלגה שהיצור הזה חברה בה?

יש תחרות איזה צד יהיה יותר מטומטם ויפסיד יותר מצביעים.

השאלה אם אתה רוצה לנצח בזה או להפסיד.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. אם האויב שלך מחרבן על עצמו זה לא אומר שגם אתה צריך לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני מבין את הטענה, אבל אין פה סימטריה.

אלה חמישה אזרחים פרטיים והיא שרה בממשלה (הייתה לפחות) שבתכלס מדבררת את השליט היחיד של הממשלה הזו - הבנאדם שמחזיק בהכי הרבה כח שהיה בישראל בחמישים השנים האחרונות ואין לו גרם אחריות.

לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

בדיוק. אם האויב שלך מחרבן על עצמו זה לא אומר שגם אתה צריך לעשות את זה.

בפעם המיליון - הם לא מחרבנים על עצמם והם לא מפסידים מצביעים ככה.

זאת לא טעות, זאת לא פליטת פה ויש פה כוונה ברורה להשיג מטרה מוגדרת - המשך השלטון.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם מחרבנים על עצמם במובן שהם מתנהלים בצורה בזויה כדי לאחד שורות ולשלהב את התומכים שעוד נותרו להם. זה לא סיבה להתנהל בצורה בזויה כמוהם רק בשביל לעורר פרובוקציה שתמשוך אליך בעיקר תשומת לב שלילית שהם מנצלים לטובתם ונגדך.

וזה לא משנה אם עושה את זה אזרח משועמם או שר, מה שקובע זה התוצאה.

כמו שהמלחמה בחמאס היא אסימטרית, ככה זה גם פה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 20 דקות, stx כתב:

אלה חמישה אזרחים פרטיים והיא שרה בממשלה (הייתה לפחות) שבתכלס מדבררת את השליט היחיד של הממשלה הזו - הבנאדם שמחזיק בהכי הרבה כח שהיה בישראל בחמישים השנים האחרונות ואין לו גרם אחריות.

ברוך הבא ל2025 - פוסט של מישהו שעולה בסטטוסים מצייצים יכול להיחשף פי 10 מהפוסטים של טראמפ, ביבי ומאסק ביחד.

פורסם
לפני 17 דקות, stx כתב:

זאת לא טעות, זאת לא פליטת פה ויש פה כוונה ברורה להשיג מטרה מוגדרת - המשך השלטון.

Just now, SlowRide כתב:

הם מחרבנים על עצמם במובן שהם מתנהלים בצורה בזויה כדי לאחד שורות ולשלהב את התומכים שעוד נותרו להם.

לא לריב. שניכם צודקים. 

לשפויים שמסתכלים מהצד: כן, הם לגמרי עושים כמו ציפור ומלכלכים גם על עצמם. 

לבייס שמסתכל: זו הרמה, זה מה שהם רוצים לראות ולשמוע, זה מה שהם מקבלים. 

הקטע, שהבייס כל כך צועק, שבקושי ניתן לשמוע את הקולות האחרים- אז מתדלקים את הבייס שיצעק עוד, עוד הרבה, עוד יותר חזק, וכו.

כמו רייטינג. 

אחרת אין לי הסבר ל"האח הגדול" ושות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ברוך הבא ל2025 - פוסט של מישהו שעולה בסטטוסים מצייצים יכול להיחשף פי 10 מהפוסטים של טראמפ, ביבי ומאסק ביחד.

נתעלם לרגע מההגזמה המופרכת שלך (בשביל שפוסט של אדם אנונימי יחשף יותר מטראמפ ביבי ומאסק ביחד, זה צריך להיות וואחד פוסט אטומי).

בא תציע מה לעשות. איך למנוע מחמישה אנשים אנונימיים לבצע מחאה, שלדעתי פוגעת בסיכויי הבחירה במפלגות מהמחנה שלי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 47 דקות, stx כתב:

הם כן מחרבנים על עצמם במטרה למשוך זבובים.

זה מה שהבייס שלהם אוהב ורוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוקעה ויצירת סטנדרט של גבולות שיח.

במציאות של היום נוצר סטנדרט חדש.

ככל שתצעק ותהיה בוטה וקיצוני תקבל יותר לייקים. 

ובאוירה הזו מי שמפזר פיתות בה פסח הופך להיות סלב וגיבור.

דוגמא? יאיר גולן אחד שאין ספק על תרומתו למדינה. בכדי לקושש קולות כותב ומפיץ שטויות.

"על הרמטכ"ל לעמוד על כך שצהל נלחם למען המדינה ולא למטרות פוליטיות "

הוא לא באמת מתכוון שהרמטכ"ל יחליט על מה ומתי נלחמים אבל זה טוב למנדטים....

הבעיה שהבומרנג יגיע.... ואז יצוצו מחאות הלוחמים/טכנאים/מובילים ושות'

והטרנד החדש חסימת צירי תנועה ותשתיות.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

נתעלם לרגע מההגזמה המופרכת שלך (בשביל שפוסט של אדם אנונימי יחשף יותר מטראמפ ביבי ומאסק ביחד, זה צריך להיות וואחד פוסט אטומי).

בא תציע מה לעשות. איך למנוע מחמישה אנשים אנונימיים לבצע מחאה, שלדעתי פוגעת בסיכויי הבחירה במפלגות מהמחנה שלי?

אין לך אפשרות, וזאת הבעיה. 

לכן, חוזר למה שרשמתי:

"יש תחרות איזה צד יהיה יותר מטומטם ויפסיד יותר מצביעים.".

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

הוא לא באמת מתכוון שהרמטכ"ל יחליט על מה ומתי נלחמים אבל זה טוב למנדטים....

הוא מתכוון שאם הרמטכל יגיע למסקנה שהצבא משמש ככלי פוליטי שיגיד את זה וימיח את המפתחות.

לרמטכל אין סמכות להגיד אני לא עושה (ולדעתי כשאמר שחיילי צהל לא יחלקו סיוע למרו שהממשלה אמרה שכן הוא היה צריך לעוף מיד) אבל בהחלט יש לו את הסמכות ואפילו החובה להגיד אני במשחק הזה לא משחק וללכת הביתה.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שהם קיבלו את התנאי שלו, מראה כמה הם אלה שמשחקים בצה"ל ובמלחמה בשביל פוליטיקה.

לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

על הרמטכ"ל לעמוד על כך שצהל נלחם למען המדינה ולא למטרות פוליטיות

מה לא נכון באמירה הזאת? 

רמטכל לא אמור לתת לפוליטיקאים להשתמש בצבא בשביל לעשות פוליטיקה. ברגע שדורשים ממנו את זה הוא צריך לומר לא ואם ירצו, שיפטרו אותו ויביאו קוף שיעשה כל מה שהם רוצים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

הבעיה שהבומרנג יגיע...

בסוף נגיע לזה שמגזרים שלמים יקרעו צווי גיוס ויגידו שימותו ולא יתגייסו.

וזו מבחינתי סיבה מספיק טובה לא להתגייס ולא לגור ליד גבול בו יש חשש שיחטפו אותך, כי אם וכאשר תיפול בשבי יקריבו אותך בשביל לכבוש שטחים:

image.thumb.png.e0efc5dcbcf92c9fa357d14c05095d75.png

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

הוקעה ויצירת סטנדרט של גבולות שיח.

במציאות של היום נוצר סטנדרט חדש.

ככל שתצעק ותהיה בוטה וקיצוני תקבל יותר לייקים. 

שום דבר חדש. זה מה שאמר מקורב ואיש סודו של ביבי נתן אשל לפני 5 שנים:

"הציבור הזה – אני קורא לו אפילו הלא-אשכנזי הזה, כן - מה מחמם אותו? הרי הוא אומר: מה? הם? נראה להם. למה הם שונאים את התקשורת? למה הם צעקו 'הו הא מה קרה נוני אכל אותה' אחרי הבחירות? הם שונאים הכול. הצלחנו להטריף את ה... השנאה הזאת היא מה שמאחד את המחנה שלנו".

"מירי רגב עושה עבודה מצוינת. זאת אומרת, זה שהיא בהמה בכלל, עזוב. אבל היא עושה עבודה מצוינת. היא מלהיבה את הקהל, וזה מצליח. זה כמו ההוא בכדורגל שעומד ועושה לקהל ככה עם הידיים."

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

בסוף נגיע לזה שמגזרים שלמים יקרעו צווי גיוס ויגידו שימותו ולא יתגייסו.

אתה במודע מערבב נושאים לא קשורים.

זה שמגזרים שלמים לא התגייסו (ערבים וחרדים) עד היום נבע מחוק!

ויש סיבה שהחוק נחקק בקום המדינה.

וברור שכפיה על מליון איש לא תלך בקלות אם בכלל וברור שקבוצה בגודל כזה ועם כח פוליטי כזה תנסה לפתור את הבעיה בדרך של חקיקה.

אלו כללי המשחק.

לפני 39 דקות, פינדר כתב:

וזו מבחינתי סיבה מספיק טובה לא להתגייס ולא לגור ליד גבול בו יש חשש שיחטפו אותך, כי אם וכאשר תיפול בשבי יקריבו אותך בשביל לכבוש שטחים:

אז אל תרייר על רילוקיישין לא נראה לי שבאמריקה/אירופה מתרגשים יותר מדאי מחטופים ומוכנים להקריב את בטחונם של מליוני אזרחים בשביל לשחרר 29 חטופים, ולהפך זו ביצה ותרנגולת. 

(אני משער שכמות החיילים שנהרגו בגלל זהירות יתר יותר מ29)

וכל מה שכתבתי בנושא החטופים לא קשור לדעתי האישית שכפופה לרבני המגזר החרדי שחיי האדם של החטופים כעת קודמים לפיקוח נפש עתידי. ולכן יש לשחרר אותם בעדיפות ראשונה על שאר המטרות.

אבל זו לא סיבה לבטל את דעתם של אלו שחושבים אחרת.

• תוכן חדש...