Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

תסתכל במחשב, לא בנייד.

למטה כתוב נתוני מפות 2025.

למשל לך למאגר מים שייח רדואן בעיר עזה. הכל  מסביב נקי ומסודר. יש לך רובעים שלמים שנראה שלא נגעו בהם.

הרס אמיתי בצפון רואים בבית חאנון, מחלקים מג'בליה, סביב האוניברסיטה בעיר עזה ובעיקר וברצועת הביטחון, איפה שהיו מבנים. זה לא מעט אבל לא צריך לפתח תרבות שקר אצלנו כמו שיש לפלסטינים.

כל הסרטונים מרחפנים זה רק מהאזורים ההרוסים, ששם ההרס גדול מאד אבל זה שקר להגיד שכל עזה נראית ככה. זה לא "מכה קלה בכנף" לעזתים אבל זה לא מה שיגרום להם לא לרצות לחזור צפונה ולהישאר שם. 

פתחתי במחשב, כמו שרשמו זה לא מעודכן.
ההרס בעזה הוא ברמות אחרות.
במהלך הלחימה גם פיתחו שיטות להרוס כמה מבנים במכה תוך כדי חיסכון בחומר נפץ, ומרבית ההשמדה היא קרקעית ולא בעזרת חיל האוויר.
אני לא רוצה להיכנס פה למספרים יותר מדי אבל זה באמת ברמה מטורפת.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, ראיתי. הם צריכים לכתוב את התאריך הנכון...

בכל אופן יהיה מעניין בימים הקרובים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הליכוד כבר מעל לעשור בקמפיין נגד מערכת החוק. גם הליכוד, הנה אתם רואים, העם לא מאמין בבית המשפט וחשוב שהעם יאמין בו. 

פורסם

מה באמת עושים במצב כזה, כאשר יש חשד כי שופט עבר עבירה על החוק.
מדוע היועצת המישפטית לא מקימה ועדת בדיקה לבחינת: האם היו עבירות על החוק של השופט עמית
פעם היה אפשר להגיש תלונה, לנציבות לבדיקת תלונות על השופטים. (כיום לא מונה נציב בפועל)
מדוע אזרחים רגילים לא מגישים תלונה לבג"ץ, לחייב את היוע"ש המשפטית לבדוק אם הייתה עבירה

אם אני בנעלי היועצת המישפטית - הייתי מבקש לבדוק ולסגור את הפינה
והיה והייתה עבירה - לבקש מהשופט עמית לפרוש ולמנות שופט אחר.
לא הייתה עבירה - להודיע ברשות הרבים כי לא הייתה עבירה, והשופט עמית כשיר לתפקידו.

1. כך תהיה חותמת סופית האם השופט נקי וכשיר לתפקידו.
2. אזרחים אשר נמצאים במצבו.. יהיו יכולים לבקש שימחקו גם להם את  העבירות.

אייל.

• משעמם 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1. לוין עוד לפני שנתיים אמר "עמית לא יהיה נשיא העליון, אני לא רוצה אותו שם". כך שחוק לא מעניין אותו ובטח שלא אותך או את הביביסטים שהחוק אצלם הוא רק המלצה. 

2.שיבדקו, רק שיש כאן בעיה שאותך והביביסטים הנבערים לא מעניין לבדוק, העיקר עבורכם זה לכתוב "היועצת המשפטית". את המקרה הנדון צריך לבדוק נציב תלונות הציבור על השופטים, אתה יודע מי הוא נציב תלונות הציבור על השופטים? אין כזה, כי גם במקרה זה לוין מנע בחירה של אחד כזה כי גם כאן הוא רוצה לעשות פוליטיזציה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

וזו התשובה האלימה והחכמה שלך.. מזל שאני לא לידך.. :wink: אתה די חם.. אולי הייתה גם מרביץ לי
באמת סליחה ששאלתי - מדוע לא בודקים, האם הייתה עבירה של השופט עמית.

(את הסיבות מדוע כדאי לבדוק, רשמתי בתגובה הקודמת )

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איזו עבירה אייל?

_________

אגב ברור לכם שאם הם יקבלו את מה שהם רוצים עם הרפורמה שלהם, כול שופט מועמד שפחות זורם עם הקואליציה יחטוף רפש  תקשורתי כזה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 29 דקות, ליין מן כתב:

מדוע היועצת המישפטית לא מקימה ועדת בדיקה לבחינת: האם היו עבירות על החוק של השופט עמית
פעם היה אפשר להגיש תלונה, לנציבות לבדיקת תלונות על השופטים. (כיום לא מונה נציב בפועל)
מדוע אזרחים רגילים לא מגישים תלונה לבג"ץ, לחייב את היוע"ש המשפטית לבדוק אם הייתה עבירה

לא הייתה עבירה - להודיע ברשות הרבים כי לא הייתה עבירה, והשופט עמית כשיר לתפקידו.

אייל.

אני בעצמי הבאתי את המקרה של עמית פה כי אני חושב שהם כולם מניאקים.

אבל - הליכוד זורם רצח עם זה שתפקידים בכירים במדינה לא מאוישים במשך שנים ועושה פה בית זונות.

מפכ"ל? שטויות. נשיא בית משפט? שטויות. נציב שירות המדינה? שטויות.

בן גביר מתפטר? יאללה כל התיקים שלו לחיים כץ שבכלל בחו"ל ואין לו מושג מאיזה משרד הוא צריך לגנוב עכשיו.

די אחי די תתקדם עם זה הלאה הליכוד צריכים להיכנס לכלא על מה שעשו פה בשנתיים האחרונות.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 30 דקות, ליין מן כתב:

אייל.

קודם כל לא היתה שום עבירת בנייה. היתה חריגה שאושרה בסופו של דבר בלי צוים ובלי תביעות.

גם הנכס בתל אביב הוא דבר טכני ולר מהותי.

הדבר היחיד שלטעמי מהותי זה אי הדיווח למזכירות בתי המשפט אבל כנראה שרק בעיניי זה ככה כי לוין בכלל לא מתייחס לזה כשברור והוא אף הצהיר שיעשה הכל לטרפד את המינוי 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יריב לוין מאוד מודאג מחריגת בניה כלשהיא שקיימת כבר עשרות שנים. 

מצד שני, אין לו ולעוד כמה בליכוד שום בעיה לרוץ לראות ולהיראות עם רפי קדושים בהרצליה, בן אדם שהוא עבריין מורשע וראש משפחת פשע. 

מעניין. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יורנועדת החוקה גרנבבית עם צו הריסה מלפני 8 שנים שעוד לא בוצע.

לא חשד, לאדיונים אלא צו שמצפצפים עליו.

פורסם

מצחיק לשמוע את הבכי על עמית מצד מחנה שהשבוע *שוב* התווכח שאסור לשוטרים ישראלים להפעיל אלימות נגד פורעי חוק יהודים, כשאלו יוצאים לשרוף כפרים ביו״ש.

הימין המשיחי ביביסטי רוצה הרבה דברים כאן. המשותף לכולם הוא שהם לא יזכירו מדינת חוק מתוקנת בשום צורה ודבר (עד שכמובן תקום כאן ממלכת הלכה מכובדת, עם המלך ביבי הראשון, או בנו הקדוש)

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

מצחיק לשמוע את הבכי על עמית מצד מחנה שהשבוע *שוב* התווכח שאסור 

הימין המשיחי ביביסטי רוצה הרבה דברים כאן. המשותף לכולם הוא שהם לא יזכירו מדינת חוק מתוקנת בשום צורה ודבר (עד שכמובן תקום כאן ממלכת הלכה מכובדת, עם המלך ביבי הראשון, או בנו הקדוש)

לא בטוח כמה נשאר למלך...היום הכחיש שחולה במחלה סופנית. בגלל שידוע שהאדם לא מוציא מילת אמת מפיו... 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם בארזים נפלה שלהבת.. מה יגידו אזובי הקיר (כידוע אני די נבער, ולומד מהתגובות שלכם)

אתם מנפנפים קלות את העבירה..
ברור כי הייתה עבירת בניה בבית אשר קנה השופט עמית.
העבירה נגרמה ע"י הבעלים הקודמים, אשר מהם רכש השופט את הבית.
לכן - הייתה רשומה הערת אזהרה על הבית  - יש להרוס את גג הרעפים אשר מצורף שלא לפי התוכנית 

במסגרת אישור הקניה ורישום הבית - פנה השופט בשאילתה ע"י בא כוחו , איך לסדר את העבירה.
נמסר לשופט -  חובה להרוס את גג הרעפים ולבנות גג שטוח -
השופט קיבל היתר ל 3 שנים לביצוע הריסה ובניית גג שטוח.

עברו יותר מ 3 שנים - השופט לא ביצע את התיקון, לא הרס את גג הרעפים ובנה גג שטוח כפי שרשום בהיתר.

הדבר התגלה לפני כשבועיים -
במסגרת כינוס "הועדה  לתכנון ובניה הראל" , כאשר על שולחנה נושאים אחרים..
הוכנסה במחטף תוכנית הבנייה של בית השופט, עם בקשה לאשר את התוכנית עם עברת הבניה.
לא נהרס גג הרעפים, והשופט לא עמד בזמן ה 3 שנים שנרשם בהיתר.

זה כל הסיפור - סיפור פשוט מאוד
האם יש כאן עבירה..
האם אדם שמרח 3 שנים את ההיתר הזמני, עבר עבירה של חריגה לפי חוק הבניה.
האם הוא עבריין, או אולי רק שכחן.. 
האם מגיעה לשופט הקלה ואישור להשאיר את עבירת גג הרעפים החורג.. לאחר 3 שנים שלא מילא את החוק.

האם לדעתכם.. אדם אחר מהישוב, אשר היה מבצע עבירות כאלו.. היה מקבל הקלות   ולא עומד לדין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפחות לגבי שאלתך האחרונה שאל את רוטמן שהבית שלו נושא צו הריסה (לא הערת אזהרה אלא צו) כבר 8 שנים.

בעצם רוטמן כבר לא אזרח מן השורה אז תשאל כל נער גבעות.

• תוכן חדש...