Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם שהמסר היומי מבפלור זה שצריך לפרק את סיירת מטכל?

אני לא יודע מה יותר מדהים. היכולת להמציא כל פעם ספין אחר, או המהירות הפסיכית בה זה פשוט עובד למוסכמה אקסיומטית אצל תומכי הקואליציה.

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אחשב גם הלמ"ס. רוצים לעקוב אחרי נהגים. כן תומר הדר.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rkuzsx9qkx?utm_source=calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Mail&utm_content=Article Main Image

לאן נסעתם, מתי ואיך? הלמ"ס תאסוף נתוני נסיעה של אזרחים

מבקשה לקבלת מידע שהפיצה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה השבוע עולה כי המידע יתייחס בין היתר ל"נסיעות של אנשים" לטובת אגירת נתונים. לפי עיקרי הדברים, המידע יתבסס בבוא היום על "כלי דיגיטלי, GPS או חלופה אחרת".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

לשחוט חיה תמימה

ולמישהו כמוך זה עוד יותר קשה, קרבה משפחתית בכל זאת.

פורסם
לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

ולמישהו כמוך זה עוד יותר קשה

עזוב. 

לא מצחיק. 

לפני 21 דקות, yor2 כתב:

אחשב גם הלמ"ס. רוצים לעקוב אחרי נהגים. כן תומר הדר.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rkuzsx9qkx?utm_source=calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Mail&utm_content=Article Main Image

לאן נסעתם, מתי ואיך? הלמ"ס תאסוף נתוני נסיעה של אזרחים

WTF?!?!?!

לא "אחרי נהגים". אחרי אנשים! "לא משנה באיזה אמצעי תחבורה הם משתמשים" וכדומה. (את זה תצטרך למלא באתר ייעודי בעצמך).

חולני.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

היכולת להמציא כל פעם ספין אחר, או המהירות הפסיכית בה זה פשוט עובד למוסכמה אקסיומטית אצל תומכי הקואליציה.

יש סברה ששגיאות הכתיב והאנגלית הקלוקלת במכתבי הנסיך הניגרי, הם אחלה פיצ׳ר, כי הם מסננים את הספקנים ומשאירים רק את אלו שיותר סביר שיפלו בפח.

אותו דבר לגבי ה7.10. מי שעדיין תומך בקואליציה הזו אחרי כזה אירוע, אפשר למכור לו כל ספין וכל שטות.

בגלל זה אני כבר לא מתווכח עם אלו שעדיין תומכים בקואליציה. זה כמו לנסות לשכנע דתי שאין אלוהים או לשכנע ביביסט שיכול להיות שקיים בן אנוש שיותר מתאים לראשות הממשלה מנתניהו.

• אהבתי 7
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

וזה הגיוני בדיוק כמו הסיפורים על גן עדן וגיהנום

אבל זאת לא התוכנית שתזרום איתה. ואין דמות שתחליט את גורלך לפי חוקיה.

יש פה נטו שיפור ועבודה על העצמי שלך. בכך זה שונה מהדתות האברהמיות, האסיאתיות האחרות שונות, ואני לא מספיק מבין כדי להגיד אם אותו העיקרון פועל.

אבל בחלק של העבודה על עצמך, רצונותיך והתגובה שלך לעולם, בהחלט יש הרבה היגיון.

יותר מזה, אבוא ואטען שברוב הטיפול הפסיכולוגי שתלך אליו, בסוף בסוף זה יעבור על אותם התנאים שהיו רשומים לך שם בסעיפים האחרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 57 דקות, David32 כתב:

יותר מזה, אבוא ואטען שברוב הטיפול הפסיכולוגי שתלך אליו, בסוף בסוף זה יעבור על אותם התנאים שהיו רשומים לך שם בסעיפים האחרים.

הדיון הזה עמוק לי מדי היות ואני לא מכיר את הבודהיזם מספיק טוב ולא את הפסיכולוגיה.

גם אחרי שקראתי את עקרונות הבודהיזם ע״פ גיפיטי, זה לא מושך אותי יותר או פחות מהיהדות או כל דת אחרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

ראיתם שהמסר היומי מבפלור זה שצריך לפרק את סיירת מטכל?

אני לא יודע מה יותר מדהים. היכולת להמציא כל פעם ספין אחר, או המהירות הפסיכית בה זה פשוט עובד למוסכמה אקסיומטית אצל תומכי הקואליציה.

והיום המחפופה גוטליב הוסיפה שהשב"כ בגד במדינה ב-7 ובלשכת ראש הממשלה לא דחו את זה בפה מלא. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

מהגיפיטי

קוראים לזה ג׳פטה, אני מבקש:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

זה אוף טופיק אבל למה לא?

לא חסר דוגמאות, בכול הדתות, של עיוות קיצוני של הנכתב/נאמר.

מה עם בודהיזם?

בודהיזם היא לא דת, אלא זרם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק לי זה מרגיש כאילו המעצמות לא באמת רוצות לאכוף את ההסכם בגבול הצפון?

מצד אחד ההסכם לא באמת חשוף, בפרט לא אותו מסמך צד מסתורי, אז קשה לחוות דעה. מצד שני חיזבאללה כן ״בודק״ גבולות, וכשישראל תוקפת אז היא ״מפרה״ את ההסכם?

אז בשביל מה לעשות הסכם בכלל? לסמן וי?

image.png.d42ebbee1b6d75dbf4084fc16c57c4ba.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

רק לי זה מרגיש כאילו המעצמות לא באמת רוצות לאכוף את ההסכם בגבול הצפון?

הדרך היחידה לאכוף הסכם עם חיזבאללה זה להילחם בו בפועל, אף מדינה לא תשלח חיילים כדי להילחם עבור מישהו אחר. לזה תוסיף שחיזבאללה הוא חלק בלתי נפרד מלבנון כך שאפילו סנקציות קשות על הארגון לא ניתן ליישם (אלא רק על אנשים באופן אינדיבידואלי) שכן כל סנקציה גורפת עליו היא גם סנקציה על לבנון עצמה, שגם כך די מפורקת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה שהמעצמות באות רק אלינו בטענות למרות שאנחנו בעצם אוכפים את ההסכם...

הסכם כזה שאי אפשר לנגב בו את התחת, לדעתי אנחנו נחזור לשגרת מלחמה מהר מאד בין אם נגיב לזה כמו שצריך או שנכיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

עזוב. 

לא מצחיק. 

תכלס, כש/אם אתה מזמין מנת ברווז במסעדה, אתה מרגיש מוזר? אתה מדמיין את הבדיחה שהיית מריץ על זה בקארזפורום?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

השמאל חלש על מלא, רק ימין יהיה חזק חזק על מלא...

IMG_20241202_174041_534.thumb.jpg.bc1d44a23c2a6b351989fee4c9c94bd0.jpg

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...