Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

1. 99% מהמקרים שאמרתי שאני לא אוכל כי לא כשר. ניסו להוכיח לי שאני טועה וכן כשר. 

ואז זה ויכוח חסר תכלית אם זה בסדר לי או לא.

שבסופו אני לא אוכל את העוגיה והחבר יוצא עם טעם מר

עדיף הסירוב האלנטי שאני אומר שאני לא רוצה. כולם מבינים שזה בגלל כשרות אבל זה "נימוסי" יותר

פשוט תענה כמו שאני עונה לאלה שמנדנדים עם התפילין.

אני מכבד את האמונה שלך אז כבד בחזרה את שלי.

לפני 6 שעות, om2 כתב:

2. זה לא סכום. זה גם צלחת וכוס * 2 (בשרי וחלבי) ובאמת רוב הדתיים מביאים חד פעמי בפסח (ולא רק, אם תראה דתי עם חד פעמי בבית חולים תבין למה)

אם זה עניין עקרוני. זה משהו שקל לפטור

או שמקצים חדר מיוחד לאכילת אוכל חיצוני או שאפשר לתת למעוניינים חמגשית סגורה וסכו"ם חד"פ (רוב הדתיים יעדיפו את זה)

אבל בשביל זה צריך הדברות... 

ולא להסביר לי כמה אני סכיזופרן.

אז אתה רואה שאם אתם רוצים יש לכם פיתרון פשוט וקל ולא צריך לכפות את אמונתכם על כולם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, PinkDolphin כתב:

בהגדרה של אמנות ז׳נבה (שישראל חתומה על שלוש הראשונות והתחייבה לקיים את הרביעית):
-- אסור להזיז אוכלוסיה בתוך שטח כבוש (וכיון שישראל הכריזה מלחמה פורמלית על החמאס ועל פלישה לעזה -- זו הכרה ישראלית שזה שטח כבוש), אלא לצורך מיידי זמני של הגנה על האוכלוסיה
-- אסור להגלות באמצעים כלשהם (עידוד הגירה בהחלט ייחשב כזה)
-- הכוח הכובש אחראי לאספקה מלאה של מים ומזין ותרופות לאוכלוסיה בשטח הכבוש
-- הוא אחראי על הגנה על בתי החולים והזמינות של טיפול רפואי
-- הוא חייב לדאוג לקיום פעילות עסקית סדירה (כולל ייבוא וייצוא) באוכלוסיה בשטח הכבוש

כל הפרה של הנ״ל מוגדרת ע״י האמנות פשע מלחמה, ובמקרים חריפים יותר -- רצח עם.

הזזת אוכלוסייה בשטח כבוש - אני חושב שלא צריך להסביר למה צהל מפנה עזתיים מצפון הרצועה (ולמה חמאס מנסה להשאיר אותם).

הגלייה - כרגע לא הגלו, כשיהיו תוכניות מסודרות שיוצאות לפועל נזרום על האשמת ישראל בטיהור אתני (מצחיק, כי לפני איזה 15-20 עמודים דיברנו על הקטע של להכניס לכלא על עבירה שתהיה בעתיד, סטייל דוח מיוחד).

אספקת תרופות,מים ומזון - ישראל דוחפת מאות משאיות לתוך שטח הרצועה, מאפשרת הצנחת סיוע, מי שגונב את זה הם... עזתיים. וזה כבר לא רק חמאס.

הגנה על בתי חולים - הוא מאפשר פעילות רפואית מסודרת בשטחים ההומניטריים, ותוקף בתי חולים שכבר לא מתפקדים כבתי חולים אלא כמפקדות טרור. תקין וחוקי.

פעילות עסקית - אמנם לא בהיקף מלא, אבל יש כניסה של סחורות שהן לא הומניטריות לרצועה. כמובן שמנצלים את זה גם בשביל למכור סיגריה ב170 שקל אבל זה שוב להאשמת חמאס.

לפני 7 שעות, om2 כתב:

1. 99% מהמקרים שאמרתי שאני לא אוכל כי לא כשר. ניסו להוכיח לי שאני טועה וכן כשר. 

ואז זה ויכוח חסר תכלית אם זה בסדר לי או לא.

שבסופו אני לא אוכל את העוגיה והחבר יוצא עם טעם מר

עדיף הסירוב האלנטי שאני אומר שאני לא רוצה. כולם מבינים שזה בגלל כשרות אבל זה "נימוסי" יותר

2. זה לא סכום. זה גם צלחת וכוס * 2 (בשרי וחלבי) ובאמת רוב הדתיים מביאים חד פעמי בפסח (ולא רק, אם תראה דתי עם חד פעמי בבית חולים תבין למה)

אם זה עניין עקרוני. זה משהו שקל לפטור

או שמקצים חדר מיוחד לאכילת אוכל חיצוני או שאפשר לתת למעוניינים חמגשית סגורה וסכו"ם חד"פ (רוב הדתיים יעדיפו את זה)

אבל בשביל זה צריך הדברות... 

ולא להסביר לי כמה אני סכיזופרן.

1. תגיד לי מה אתה ילד? תגיד לו "גבר אני לא אוכל את זה לא כשר מבחינתי" וביי. אם הוא ייפגע שימשיך עם החיים שלו. אם הוא סרט הוא לא חבר אז עוד יותר לא אמור להיות אכפת לך.

איזה אנשים רגישים יש בעולם הזה מספיק עם הרגשות של נסיכת דיסני.

2.קודם כל הבאת בעצמך פיתרון, מצויין.

דבר שני, אתה אומר שצריך בשביל זה הידברות, אבל תנחש מי לא מוכן לדבר? קח סקופ, אלה שיש להם כיפה על הראש, ולא אלה מהעגלה הריקה.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

מצידי תתחתן עם ברווז גומי ותשנה את השם לסרחיו

OBJECTION...

לפני 8 שעות, אליה כתב:

'לא תבשל גדי בפאקינג חלב אמו'. 

מה עשו מזה, יא אלוהים..

הקטע הכי יפה, אני בכלל לא משוכנע שהפסוק מדבר על אוכל! 

בהחלט יכול להיות שהפסוק מדבר על נורמות התנהגות, והפירוש האמיתי שלו הוא "אל תהיה סופר-מנייאק", "אל תנצל עד העצם ואז תבקש עוד משהו" או משהו כזה. 

איכשהו!!! זה הגיע למערכת חוקים שכל היגיון נעדר ממנה.

שחררו אותנו מהאמונות הטפלות שלכם.

תאמינו במה שאתם רוצים, תעשו מה שאתם רוצים, אל תעשו חוקים שיגרמו גם לנו בלית ברירה לקיים את הטימטום שלכם. 

ההגבלות הן שלכם ועליכם. תמצאו פתרונות בהתאם. אל תטרידו אותי ואל תשאבו אותי לתוך הטירלול של העולם שלכם.

בדיוק כמו התיחמון של השעון שבת, להיות עם ולהרגיש בלי. לא חסר פתרונות וקומבינות. החרדים עושים עלי רושם שהם מומחים בזה, מכל מה שאני רואה מסביבי.

הגיע הזמן שאקח גישה יותר לוחמנית, כי כל הזמן נוגסים לי בחיים עוד ועוד ועוד. ונמאס לי. 

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האמת, אני חש שיש חוסר התאמה בין חלבי לבשרי בטעם ובעיכול.

אולי זה כי עד גיל 20 בערך הייתי דתי והקיבה שלי התרגלה..

בכל אופן, לגבי השש שעות. זה מרווח שהתקבל עם הזמן מהערכה שזה זמן העיכול המקובל לבשר, לרמה שהוא איבד את הרכבו/הגיע למעי הגס או משהו בסגנון. יש כאלו שלגבי עוף נוהגים 3 שעות, כי העיכול זריז יותר.

בכל מקרה, לגבי עניין הכלים, אני ממשיך לראות את זה כהזיה כי זו הזיה. 

אגב, לגבי חוף נפרד, דווקא דבר סבבה. כל עוד אלו מספר חופים ספציפיים בארץ לא מבין למי זה מפריע. 

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 39 דקות, אליה כתב:

האמת, אני חש שיש חוסר התאמה בין חלבי לבשרי בטעם ובעיכול.

במשפט אחד הרגת את כל המטבח הצרפתי :-) 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

ושאלה אחרת בנושא.

הכשרת אדם בהפרדה מגדרית מלאה כי הוא לא יכול/רוצה לשבת עם נשים. איפה הוא עובד אחר כך בהפרדה מגדרית?

יש הבדל בין לימודים לעבודה.

בלימודים יש את החלק של ההווי התרגול המשותף וכו'.

אני למשל כרגע לומד קורס במקום מעורב כי אין אותו בשום מקום אחר. העבודה שלי היא מול הציבור הכללי מכל המינים.

ועדיין לחוויה האישית שלי על פי סט הערכים שלי הייתי מעדיף ללמוד עם גברים בלבד. לגבי המרצה לי פחות משנה יש כאלו שיותר יפריע להם.

בעבודה למי שזה מפריע ניתן למצוא משרות עם ממשק צמוד יומיומי עם בני מינו. למרות שנתינת השירות היא כללית.

לי יש עובדת סופר יעילה ומצויינת.  מממגזר אולטרה שמרני במונחים חרדים. אין לה שום בעיה לתת מענה לכלל הלקוחות מכל המינים והסוגים. 

אבל בממשק היומיומי היא מעדיפה בבירור להתנהל מול העובדות האחרות/אשתי מאשר איתי.

שמודעים לכך מראש זה סבבה לגמרי. 

• אהבתי 2
פורסם

ומה מונע ממך לבחור לתרגל ולהכין עבודות עם בני מינך?

הרי ישיבה בכיתה לא שונה מישיבה במשרד או אינטראקציה עם קהל.

וים לב שאנחנו לא מדברים על העדפות אלא על איסורים. אני בטוח שכל סטודנט היה מעדיף ללמוד עם עוד 10 סטודנטים בכיתה בלבד ושכולם באותה הרמה בלי דבילים ובלי גאונים.

פורסם
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

דיווח בערוץ 12: הממשלה מעבירה 250 מיליון שקל למתנחלים. וזה בזמן שתקציב לתושבי הצפון לא אושר עדיין.

מצטער, חבריי הדתיים לשרשור, אבל ההנהגה שלכם מתחרה בחרדים באנטי ציונות שלה.

מבחינתם זה שומר על המדינה, וככה מתבטאת ציונות. 

כמה שתשמיץ את המגזר הזה. הם מוכנים לעשות למען המדינה יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

זה שיש מחלוקת לגיטימית לגמרי! בינך לציבור הדתי לאומי לגבי גישת הביטחון והשגשוג הנכונה, לא עושה אותך לציוני אותם לאנטי ציונים.

חרדים וציונות זה באמת לא קשור. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה לא קשור למה הנציג של החרדים רוצה להתיישב בעזה?

נראה שזה קשור רק כשזה מתאים.

שומר על המדינה? זה שומר על הממשלה אם כבר. 

הממשלה יודעת שרוב המפונים כבר לא יצביעו ליכוד אז למה להשקיע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

מבחינתם זה שומר על המדינה, וככה מתבטאת ציונות. 

כמה שתשמיץ את המגזר הזה. הם מוכנים לעשות למען המדינה יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

זה שיש מחלוקת לגיטימית לגמרי! בינך לציבור הדתי לאומי לגבי גישת הביטחון והשגשוג הנכונה, לא עושה אותך לציוני אותם לאנטי ציונים.

חרדים וציונות זה באמת לא קשור. 

ציונות זה לדאוג לבנות מחדש את החדר של ילד בן 7 שנהרס מטיל חיזבאללה בגבול הצפון לפני שמזיינים את השכל על קרוואן בגבעה נידחת.

מבחינתם זה ציונות מבחינתי הם גנבים בני גנבים שמגיע להם את הרע מכל.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

ומה מונע ממך לבחור לתרגל ולהכין עבודות עם בני מינך?

הרי ישיבה בכיתה לא שונה מישיבה במשרד או אינטראקציה עם קהל.

זה שונה כי המרכיב החברתי בלימודים גבוה מעבודה.

להיות בסיטואציה חברתית  שעם 50% לפחות מהחברים במודע אני לא יוצר/מעוניין בקשר קצת פחות נחמד. 

קח את זה שלב קדימה, תסכים איתי שאם אהיה סופר דומיננטי בקורס

זה יהיה מוזר בולט ולעיתים פוגעני כלפי הנשים  שכל האינטראקציה שלי תהיה אך ורק עם גברים, אז זה לבד גורם לי להתנהג מראש באופן מאוד מאופק ושקט. 

מתים מזה? לא. 

כיף? גם לא.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

וים לב שאנחנו לא מדברים על העדפות אלא על איסורים. אני בטוח שכל סטודנט היה מעדיף ללמוד עם עוד 10 סטודנטים בכיתה בלבד ושכולם באותה הרמה בלי דבילים ובלי גאונים.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

להיות בסיטואציה חברתית  שעם 50% לפחות מהחברים במודע אני לא יוצר/מעוניין בקשר קצת פחות נחמד. 

אין עם זה שום בעיה וזה לא פוגע. אנשים מבינים שיש לך מגבלות שלקחת על עצמך ואף אחד לא ירגיש לא נוח עם זה בדיוק כמו שאף אחד לא מרגיש לא בנוח עם זה שהרוסים בכיתה מדברים ביניהם רוסית.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אם זה לא קשור למה הנציג של החרדים רוצה להתיישב בעזה?

נראה שזה קשור רק כשזה מתאים.

שומר על המדינה? זה שומר על הממשלה אם כבר. 

הממשלה יודעת שרוב המפונים כבר לא יצביעו ליכוד אז למה להשקיע?

גולדקנוף??

לרוב החרדים כולל אני אין שמץ של מושג מה הוא איבד שם. ושרים בש"ס אף התבטאו נגד זה.

ניחוש שלי דיל פוליטי נטו שאת פרטיו אני לא יודע. 

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

לא עקבתי מקרוב אחרי התפתחות ההגדרה המדויקת של שמאלן בשנה האחרונה, אני מבין שעכשיו זה כל מי שיש לי פיקפוק, ואפילו קל, במדיניות הממשלה והעומדת בראשה? אני חייב לציין שרבים מחברי הטובים ביותר ברילוקיישן נופלים תחת ההגדרה של "ימני" מלפני כמה שנים

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...