Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, ch28566 כתב:

קוראים לזה מחלת נפש, התאשפזתם במחלקה הלא נכונה. 

אז תחליף את המילה כשרות במילה אלרגיה.

תקין שיכניסו חלב לכל מקום?

• רעיון גרוע 2

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אלרגיה עלולה להיות קטלנית.

אי שמירת כשרות לא מסכנת חיים. מכסימום את המיסים שגובה הרבנות.

בכלל, הדקדוקים שממציאים הרבנים, לוקחים איזה פסוק מלפני 3,000 שנה ובונים עליו טראבייטים של פלפולים, התנצחויות ואיסורים הזויים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 46 דקות, ch28566 כתב:

מה הקשר בין מחט לתחת? 

זה שהנשים במשפחה שלו מתביישות או לא רוצות שגברים אחרים יראו אותן חשופות זה לא "שטיפת מוח"

לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

זה נאמר על לימודים בהפרדה

כן, אבל זה תקף להכוווווללל בנושא שלהם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דיווח בערוץ 12: הממשלה מעבירה 250 מיליון שקל למתנחלים. וזה בזמן שתקציב לתושבי הצפון לא אושר עדיין.

מצטער, חבריי הדתיים לשרשור, אבל ההנהגה שלכם מתחרה בחרדים באנטי ציונות שלה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

קוראים לזה מחלת נפש, התאשפזתם במחלקה הלא נכונה. 

אתה מתכוון לפרנויה?

היו שם דווקא לא מעט חילונים ונראה שהרופא היה מקצועי.

.

פורסם
לפני 4 שעות, om2 כתב:

בפסח גרגר חמץ מטריף את כל הכלים שבתורם ממטריפים הכל

= דתיים לא יכולים לאכול בפסח בבית חולים

זה פשוט לא נכון. דתיים יכולים לאכול בפסח בבית חולים, גם אם התרחש תרחיש האימה של גרגר חמץ.

הם בוחרים לא לאכול.

זו בדיוק הבעיה עם כל הלוגיקה הזו שלכם. אתם בוחרים להאמין במשהו. האמונה הזו מגבילה אותכם ומקשה עליכם, אז אתם מעדיפים שהאמונה שלכם תגביל אותי במקום אתכם. בקצרה קוראים לזה כפייה.

ומעבר לזה, אני לא מתיימר להבין בהלכות אבל יותר מאדם דתי אחד, וכאלו שנחשבים למלומדים, אמרו לי שאין באמת בעיה עם חמץ בבתי חולים. מה עושה יהודי שמאושפז בחו"ל?

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לכל דבר יש פתרונות.

היה איתי בצבא בחור חובש כיפה שלא רצה לוותר עם העוגיות החלביות של אמא שלי, שהוצאתי אחרי ארוחה בשרית. כשהשתוממתי הוא הסביר שהוא שטף את הפה, וזה מספיק.

בעיני התחרות בין הכיתות החרדיות על דקדוקים וקיצוניות, עם כל מיני המצאות של חוקים, חולנית.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

לכל דבר יש פתרונות.

היה איתי בצבא בחור חובש כיפה שלא רצה לוותר עם העוגיות החלביות של אמא שלי, שהוצאתי אחרי ארוחה בשרית. כשהשתוממתי הוא הסביר שהוא שטף את הפה, וזה מספיק.

בעיני התחרות בין הכיתות החרדיות על דקדוקים וקיצוניות, עם כל מיני המצאות של חוקים, חולנית.

לפחות אתה מבין שהוא לא מייצג אף חובש כיפה?

אין אף התר כזה לשטוף פה אחרי ארוחה בשרית כדי לאכול חלבי

ובכלל, אני לא חושב שדתי ממוצע היה מסכים לאכול עוגיות שלא הגיעו ממטבח כשר (בלי לפגוע בך או באמא שלך חס וחלילה)

אבל גם אני נפגשתי במנעד של דתיים וזה בסדר גמור

כל אחד יכול לקבוע לעצמו במה הוא מאמין וכמה הוא מאמין

לפני 38 דקות, פינדר כתב:

ומעבר לזה, אני לא מתיימר להבין בהלכות אבל יותר מאדם דתי אחד, וכאלו שנחשבים למלומדים, אמרו לי שאין באמת בעיה עם חמץ בבתי חולים. מה עושה יהודי שמאושפז בחו"ל?

מה שהוא עושה כל השנה (גם ככה המטבח שם לא כשר)

המשפחה או החברים דואגים לו לאכול כשר שמגיע מחוץ לבית חולים

אפשרי גם בארץ לעשות כך

כל דתי יביא אוכל מהבית וזהו 

אה גם בצבא זה בעייתי,

אז גם שם הדתיים יביאו אוכל כשר מהבית

.

פורסם
לפני 15 דקות, om2 כתב:

אה גם בצבא זה בעייתי

למה בעייתי? נכניס לכלא את מי שלא מתיישר. זה הכי הגיוני.

IMG_9536.jpeg

IMG_9535.jpeg

לפני 18 דקות, om2 כתב:

תודה שהבאת את הדוגמה הזו.

הרי תראה זה כמעט קונסנזוס שהאוכל בצבא צריך להיות כשר, כי יש חיילים דתיים והם נמצאים שם מכורח החוק, אז חייבים להתישר עם זה.

רגע, אבל היום כבר חיילים שלא מוכנים לשמוע שירת נשים, אז לא נורא הם יצאו החוצה בזמן טקס, או יותר פשוט, נעלים נשים מהמרחב שלהם.

אה וגם רוצים לגייס חרדים או חרדקים נכון להיום, אז נסדר להם יחידות משלהם לפי הדרישות שלהם. שחס וחלילה לא יפגעו. אתה הרי לא רוצה שהם ירעבו? לא? נסדר לכל אחד את הכשרות שלו.

ואם הרב יגיד להם משהו שסותר את הוראות המפקדים? הרי דברי הרב הם מצווה והמפקד הוא סתם מתייוון.

אולי פשוט נפתור את כל הסתירות האלו בין החילוניות לדת ונמנה סמכות דתית עליונה. לא הגיוני? סך הכל זה עובד לא רע באיזור. לחמאס היה את יאסין והיום יש לו מחליפים. לחיזבאללה היה את סייד נסראללה ואת  מועצת השורא ולאירן יש את האייטולות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע.

שהייתי בצבא היו הפרות כשרות על בסיס יומי

רובם בחוסר תשומת לב. זה קורה. מי שלא מגיע מבית דתי יתקשה להבין את מערכת החוקים הסבוכה הזאת.

האמת. לא הופתעתי. קורה.

אבל היו גם כאלה שהיו מטריפים את הכלים בכוונה.

מהם האמת נפגעתי.

לא אכפת לי מיחס שלהם ליהדות. זכותם.

אבל הם כחברים שלי עושים לי דבר כזה?

זה פוגע. פוגע ברמה האישית. 

מעולם אף אחד מהם לא קיבל עונש על כך.

מניח שיש סיפור מאחרי הכתבות האלה. ושהחיילים לא נכנסו לכלא כי "רק אכלו חזיר במטווח"

וכן. היו לא מעט פעילויות בצבא שמראש לא אכלתי. כי ידעתי שלא כשר. במיוחד בימי גיבוש וכו' שיוצאים מהבסיס.

.

פורסם

תמיד אפשר לאכול איזו פרוסת לחם או קרקר משנות השבעים.

חייתי עליהם יופי בשטח ילד עם שקיןת הסוכר ושפורפרות הריבה של מנות הקרב.

עם קצת רצון יש מה לאכות גם לשומרי כשרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, om2 כתב:

אין אף התר כזה לשטוף פה אחרי ארוחה בשרית כדי לאכול חלבי

ובכלל, אני לא חושב שדתי ממוצע היה מסכים לאכול עוגיות שלא הגיעו ממטבח כשר (בלי לפגוע בך או באמא שלך חס וחלילה)

אבל גם אני נפגשתי במנעד של דתיים וזה בסדר גמור

כל אחד יכול לקבוע לעצמו במה הוא מאמין וכמה הוא מאמין

מה שהוא עושה כל השנה (גם ככה המטבח שם לא כשר)

המשפחה או החברים דואגים לו לאכול כשר שמגיע מחוץ לבית חולים

אפשרי גם בארץ לעשות כך

כל דתי יביא אוכל מהבית וזהו 

אה גם בצבא זה בעייתי,

אם אתה רוצה להיות בטוח שאתה עומד בדרישות של ההוא למעלה אז תעשה מה שאתה מאמין שאתה צריך לעשות ולא אני.

אם יש לך בעיה עם סכום בבית חולים כי אולי אחמד אכל איתו חמץ אתה יכול להביא סכום מהבית, לא ייקרה לך כלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, om2 כתב:

הבחור היה ממוצא הולנדי. מסביר משהו? בקיצור, היהודים ההולנדים מאוד סובלניים בענייני דת, לפחות בענייני כשרות.

חוץ מזה, כולם ידעו שהוא דוס. ראשי תיבות ״דתי וסבן״ (סליחה על כך שזה מונח לא עדכני, האירוע היה ב-1976).

פורסם

ראש הממשלה מנצל את העבודה שהוא יודע שראשי המערכות צריכים ללכת הביתה על מחדל ה-7, מנצל את המלחמה ועייפות הציבור כדי להפוך אותנו לפח אשפה של מדינה. חוק פדלשטיין הוא עוד שפל חדש לממשלת הדמים הזו. אני באמת מאחל לו ולכל חברי הממשלה הזו XXXX ביסורים קשים. 

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

עשית סקר?  דווקא מהכירות אפילו כאן בפורום דתיים מתנגדים לנישואים אזרחיים. אתה בעד שביחד עם טקס ורישום נישואים דתיים יהיו טקס ורישום נישואים אזרחיים? נישואים. לא חרטה מאחורי הגב של ידועים בציבור. עם בדיוק אותו רישום במשרד הפנים ותעודת זהות?

מצידי תתחתן עם ברווז גומי ותשנה את השם לסרחיו

זה לא מעניין אותי מה כל אחד עושה בחייו הפרטיים ואני לא חושב שהמדינה צריכה לקבוע לו על פי אילו אמות מידה להגדיר את מערכת היחסים הרשמית שלו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...