Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

2. בפועל גברים מלמדים נשים+גברים ונשים מלמדות רק נשים. זה גורם למנהלים לתעדף העסקה של גברים, כי הם יכולים ללמד יותר כיתות.

אבל זה לא נכון. אתה פשוט התעלמת ממי שלמד במוסד כזה והעיד שזה לא נכון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

הבעיה היא שאישתי ובנותיי לא מרגישות בנוח להסתובב בבגד ים לידך

כי מישהו מגיל אפס אמר להן שזה פויה. עברתם שטיפת מוח וזו התוצאה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הם לא ניסו לחסל אותו לפני כמה זמן?

הם לא התכוונו חמודים זה רק בגלל שהם מדוכאים

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כשבן גביר אומר ״עידוד הגירה״ כולנו צריכים להניח שהוא מתכוון לבצע את זה בעדינות וברגישות שכל כך מאפיינים את אישיותו ואת פועלו, בטח כשמדובר בערבים.

image.thumb.png.3d5b42367a0fe7d7f6f08402c2137f77.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

אם הוא יתחיל להגיב על כל אמירה של השרים הטיפשים שלו זה יראה כאילו הוא לא מסוגל לשלוט בהם, וזה בערך הדבר האחרון שהוא רוצה. הוא שותק רק בגלל זה. נראה לך שהוא מעוניין בסנקציות שיטילו עליו בגלל זה? אין יותר לובסטרים בלונדון. אנטישמיות!

אז בשביל שלא ייראה כאילו הוא לא שולט בשרים שלו הוא באמת לא שולט עליהם?

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

מהכרותי עם הציבור הזה, ברוב משקי הבית שני ההורים עובדים. במציאות הישראלית אם האישה תחזור למטבח לא יהיה לה במה לקנות מצרכים לבשל.

רק הנקודה שהבהרתי אומרת שבתחום ההנדסה הזה לא יהיו נשים אם תהיה דרישה להפרדה. לפי התאוריה הזו עדה יונת לא הייתה זוכה לפרס נובל אם הייתה נאלצת לחיות תחת המגבלות האלו כי בתקופה בה למדה, כמעט ולא היו מרצות בתחום אז גם לא היו פותחים מסלול לנשים בלבד. חופש הבחירה היא זכות עליונה בחברה שרוצה להיות מוסרית ומתקדמת, חזקה כלכלית וחברתית. 

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

יובל, נראה לך התנהלות תקינה שאזרחית נכנסת כל שבוע לעזה?

ממש לא. יש יותר מדי מקרים כאלה ואני חושב שזה מטומטם ברמה המקצועית וגם מעיד על מפקד שלא הייתי רוצה ללכת אחריו לקרב.

לא הבנתי איך זה קשור לעניין של בוגי..

ובפינת עמית סגל מביא קטעים, וההוכחה שאף קצין לא בא לבוגי בתלונות אלא שזה ניסיון שלו להכניס את ביבי לכלא בינלאומי, קטעים שלו מהעבר:

נזכרתי הבוקר בקטעים ממשנתו של משה יעלון, עוד מהימים שבהם נתניהו נזף בו כי היה קיצוני מדי:

״השיח הציבורי הישראלי של השנים האחרונות הוא בעיקרו שיח תבוסתני. במידה מסוימת, זהו שיח פוסט-ציוני. הטיעון הבולט בשיח הזה הוא "אפשר לשים קץ למלחמות". ההנחה שביסוד הטיעון הזה היא שמי שקובעת אם תפרוץ כאן מלחמה או לא היא מדינת ישראל, ושסיבת המלחמות היא השליטה של ישראל ביהודה ושומרון ובשטחים אחרים שנכבשו במלחמת ששת הימים.

מבחינה ישראלית פנימית, שנת המפתח היתה 1983. כאשר הציבור הישראלי יצא להפגנות נגד מלחמת לבנון והתחיל לספור הרוגים בראש חוצות, נוצרה תפנית בדימוי העוצמה שלנו ובהערכתם של שכנינו באשר ליכולת העמידה שלנו. השאלה אם המלחמה ההיא היתה מוצדקת או לאו היא שאלה נפרדת, המחייבת דיון מעמיק שלא זה מקומו. אבל אין ספק שהלך הרוח שהמלחמה יצרה בתוך ישראל פנימה הביא אותנו לנקודת תפנית משמעותית ביותר, המקרינה עד היום על מצבנו הביטחוני ועל האופן שבו עמי האזור תופסים אותנו. זאת מפני שהמחאה הפנימית וספירת ההרוגים הובילו לנסיגות מלבנון שנתפסו כנסיגות של חולשה, נסיגות של חברה שסועה שאיננה מקרינה כוח עמידה.

הגעתי למסקנה שהשותף הפלסטיני רוצה לחיות במקומנו ולא לצדנו, ובמצב זה, ויתורים אינם מגבירים את היציבות אלא מערערים אותה

התקבעה הבנה שלערבים הזכות לחיות בכל אזור בארץ ישראל, בעוד שיש אזורים שאסורים ליהודים״

הוא עבר דרך ארוכה-ארוכה משם ועד להפצת עלילות אנטישמיות על ישראל וצבאה.

הכל פוזיציה, הכל בהתאם למה שמתאים לך באותו רגע, ועל ה*** הנזק לחיילי צהל בשדות תעופה בינלאומיים או למדינת ישראל בהאג.

בוגד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

הכל פוזיציה, הכל בהתאם למה שמתאים לך באותו רגע

יש תכונה מעניינת לכמה אנשים שאני מכיר. 

הם מסוגלים לשנות את דעתם, לאחר בחינת מידע חדש\נוסף, עם הניסיון של הגיל ובעוד מספר מצומצם של מקרים. 

לקפוץ ולקרוא לו בוגד, על סמך מה שאמר, בהקשר שבו זה נאמר, זו קפיצה למסקנות לדעתי. יש פה הרבה מרחק. 

לא מצדיק. אבל לא שופט.

אם הייתי שופט כל אדיוט על כל אמירה אומללה שיצאה לו מהפה, לא הייתי מסוגל להמשיך ולחיות במדינה הזו. 

לא הבנתי משהו. 

image.thumb.png.84d944db7742caf427d70d8128b74e77.png

ראש הממשלה שלנו הוא עיתון הבילד הגרמני? 

אלוהים אדירים, אין לקואליציה עבודה אמיתית לעשות, שהם מבזבזים את מה שנשאר מכספי הציבור שלנו על בולשיט שכזה???

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מטרתו להפוך אזור להומוגני מבחינה אתנית.

האזור הזה מתרוקן מתושבים ואף אחד לא נכנס לשם במקומם.

הומוגני מבחינה אתנית באופן ריק!

image.jpeg.697ebd850c866ed5297af6397c194066.jpeg

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אתה לא מבין את החשש שלהם (מודה, אני התחלתי להבין אותו רק לפני זמן קצר), כי הדתיים במדינת ישראל הם טמעים ורק יירצו עוד.

בוא נלך עם הדוגמא שלך, מה אכפת לך שבבתי חולים 0.1 אחוז מהשטח יהיה עם אישור לאכילת חמץ בפסח? אתה תבכה כאילו הכריחו אותך לאכול בייקון?

מה הבעיה שלי עם זה?

לפני שבועיים קרוב משפחה התאשפז במחלקה כללית

ארוחת צהריים בשרית. אחד האורחים עשה ג'סטה לאחד המאושפזים והביא לו ארוחה חלבית. המאופז אכל אותם בכלים של בית החולים. 

לא תקין. תאורתית הכלי הוטרף כרגע. 

אבל אפשר לתלות את זה בבטל ב60 וכו'. (גם לא. אבל נגיד...)

בפסח גרגר חמץ מטריף את כל הכלים שבתורם ממטריפים הכל

= דתיים לא יכולים לאכול בפסח בבית חולים

אם אני הייתי מנהל בית חולים.

הייתי מקצה בכל מחלקה חדר שבו יש כלים "טרפים" ורק שם אפשר לאכול אוכל מהבית. פחות חשש מכשרות.

פחות חשש מאלרגיות.

פחות חשש מהכל

רק שמנהלי בתי חולים לא מגדילים ראש (כי אז יגידו שהם נכנעים לדתיים)

אתה לא מבין את החשש שלהם (מודה, אני התחלתי להבין אותו רק לפני זמן קצר), כי הדתיים במדינת ישראל הם טמעים ורק יירצו עוד.

בוא נלך עם הדוגמא שלך, מה אכפת לך שבבתי חולים 0.1 אחוז מהשטח יהיה עם אישור לאכילת חמץ בפסח? אתה תבכה כאילו הכריחו אותך לאכול בייקון?

מה הבעיה שלי עם זה?

לפני שבועיים קרוב משפחה התאשפז במחלקה כללית

ארוחת צהריים בשרית. אחד האורחים עשה ג'סטה לאחד המאושפזים והביא לו ארוחה חלבית. המאופז אכל אותם בכלים של בית החולים. 

לא תקין. תאורתית הכלי הוטרף כרגע. 

אבל אפשר לתלות את זה בבטל ב60 וכו'. (גם לא. אבל נגיד...)

בפסח גרגר חמץ מטריף את כל הכלים שבתורם ממטריפים הכל

= דתיים לא יכולים לאכול בפסח בבית חולים

אם אני הייתי מנהל בית חולים.

הייתי מקצה בכל מחלקה חדר שבו יש כלים "טרפים" ורק שם אפשר לאכול אוכל מהבית. פחות חשש מכשרות.

פחות חשש מאלרגיות.

פחות חשש מהכל

רק שמנהלי בתי חולים לא מגדילים ראש (כי אז יגידו שהם נכנעים לדתיים)

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

אז בשביל שלא ייראה כאילו הוא לא שולט בשרים שלו הוא באמת לא שולט עליהם?

זה המצב בערך. הוא נותן להם לעשות שטויות ולפגוע לעצמם בתדמית וברגע האחרון להגיד "נכנסתי לאירוע" ולבטל הכל כאילו הציל את המצב. אתה חושב שבאמת נראה התיישבות יהודית בעזה? לדעתי אין סיכוי.

לפני 45 דקות, ch28566 כתב:

רק הנקודה שהבהרתי אומרת שבתחום ההנדסה הזה לא יהיו נשים אם תהיה דרישה להפרדה. לפי התאוריה הזו עדה יונת לא הייתה זוכה לפרס נובל אם הייתה נאלצת לחיות תחת המגבלות האלו כי בתקופה בה למדה, כמעט ולא היו מרצות בתחום אז גם לא היו פותחים מסלול לנשים בלבד. חופש הבחירה היא זכות עליונה בחברה שרוצה להיות מוסרית ומתקדמת, חזקה כלכלית וחברתית. 

איזה מגבלות? מישהו מתכוון להגביל לכל הנשים את מסלולי הלימוד? 

הדתיים מגבילים את עצמם מרצונם. למי אכפת? עכשיו הם רוצים להיות קצת פחות מוגבלים, ללמוד אבל בהפרדה. עיקר הסטודנטים באוניברסיטאות היו וישארו קהל מעורב.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

עלילות אנטישמיות

לא אנטישמיות. 

די כבר, זה מביך רצח.

לפני כשעה, ch28566 כתב:

כי מישהו מגיל אפס אמר להן שזה פויה. עברתם שטיפת מוח וזו התוצאה. 

לא נכון, כול אחד יכול להרגיש איך שהוא רוצה עם גופו. אפשר להתבייש, אפשר להתלהב. יש איזה ספקטרום נורמות חברתיות המוסכמות על כולם, במיוחד בחברה ה"מערבית". 

אישה שמתביישת - בעיה שלה. 

גבר שמתבייש - בעיה שלו. 

כול הגברים הולכים לבריכה בלי חולצה, אתה מתבייש והולך עם? מגניב, בעיה שלך. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, om2 כתב:

איסור (לפי האמונה שלהם) בכל מגע (כולל מיני)

אצל חילונים אין הבדל.

זה מה שמלמדים ילדים חרדים? 😆

לפני 5 שעות, om2 כתב:

מעמד משפטי? כמו שהמלצתי. שיכלו לעו"ד הוא המומחה לכך. 

למה בני אדם שמשרתים את המדינה ומשלמים מסים צריכים ללכת לעו"ד בזמן שמשתמטים אשר חיים על חשבונם קובעים להם מה לעשות? 

לפני 5 שעות, om2 כתב:

למדתי לא מעט ביולוגיה.

מתוך תשובתך אני מבין שלא למדת ביולוגיה

וגם לא הסטוריה

כי הדבר מאוד נפוץ בקרב חיות

לא יודע מה למדת, אבל אני לא רק למדתי אלא גם השתמשתי בגנטיקה בעבודה. למרות 2 תארים יש לך בעיה עם הבנת הנקרא. כתבתי "לא עושים את זה אפילו אצל כלבים" ולא כלבים לא עושים את זה. בגידול לעתים נדירות משתמשים באינברידינג (בטח לא כאשר מדובר באח ואחות). לא בגלל מניעים דתיים אלא בגלל סיכוים גבוהים לקבל מחלות גנטיות. אין לזה שום קשר לדת ולא צריך להמציא את הגלגל.

לפני 4 שעות, om2 כתב:

אם זה כל כך חשוב לחילונים,

כמה שזכור לי מהקמת המדינה עדיין לא היה רוב דתי בכנסת

מה מנע ב76+ שנים (כולל כל השלטונות ימין/שמאל) להעביר חוק שמאפשר את זה?

אתה גר בארץ? כמה שזכור לי רוב הממשלות היו תלויות בדתיים.

לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

דווקא כן צריך.

כי נבחרי ציבור נבחרים על קלף מסוים, ומקדמים לרוב דברים אחרים בפועל, ובכלל, לאו דווקא העמדות שלהן מייצגות את כל או רוב הציבור שבחר בהן.

מהיכרות עם הפרטים בקבוצות האלו, תתפלא כמה אתה טועה וכמה שלרובם לא אכפת ממה שתעשה בנישואין שלך.

עשית סקר?  דווקא מהכירות אפילו כאן בפורום דתיים מתנגדים לנישואים אזרחיים. אתה בעד שביחד עם טקס ורישום נישואים דתיים יהיו טקס ורישום נישואים אזרחיים? נישואים. לא חרטה מאחורי הגב של ידועים בציבור. עם בדיוק אותו רישום במשרד הפנים ותעודת זהות?

טען שישראל מבצעת רצח עם וטיהור אתני בצפון הרצועה.

הוא לא טען שישראל מבצעת רצח עם אלא טיהור אתני. אלה הם 2 דברים שונים.

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

אם מדינת ישראל הייתה מבצעת טיהור אתני לא היה נשאר פלשתיני אחד חי. 

לא נכון. סובייטים עשו בקלינינגרד (קניגסברג) טיהור אתני כאשר שלחו את הגרמנים לגרמניה בלי לבצע רצח עם. זה קרה גם במקומות אחרים באירופה אחרי WWII. 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הוא עבר דרך ארוכה-ארוכה משם ועד להפצת עלילות אנטישמיות על ישראל וצבאה.

בוא נחדד משהו:

להמציא שיהודים מכינים מצות מדם של ילדים קטנים זו עלילת דם אנטישמית. זה גם לא קרה אף פעם, זה גם לא הוצא אף פעם (לפחות לא ברצינות). וזה מופץ ע״י גויים.

לספר שישראל מבצעת טיהור אתני בעזה זו לא עלילת דם אנטישמיות. אני לא יודע אם זה קורה. אבל שופרות של השלטון טוענים שכן. גם אם זה לא קורה, זה מוצא בערך פעמיים ביום על ידי שרים וחברי קואליציה ומנהיגים שונים ומשונים מחוץ לכנסת. 

אתה מסכים שיש הבדל עקרוני בין משהו שאף אחד לעולם לא יעשה ולא חשב לעשות, לבין משהו שחצי מהקואליציה מציעים כתוכנית עבודה, ויש לו גם קונים רבים בציבור (אתה זוכר כמה פעמים רעיון הטרנספר הוצא כאן?)?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...