Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

אבל קודם כל עוצרים את הדליפה ואז גורפים את המים לא

כרגע אין דליפה. כבר הרסו את רוב המנהרות. תכף יהרסו הכל.

תוך חודש הם לא יצליחו לבנות מנהרות חדשות ועוד להבריח דרכן נשק שמאיים על ישראל.

הטענה שלא תהיה אפשרות מדינית לחזור לשם היא או שקר סטנדרטי של ביבי שממשיך בקו של "קיומנו תלוי בפילדלפי" או יותר גרוע, הוכחה שהדרג המדיני עדיין נמצא בראש של 6.10 שאסור ליזום שום פעולה לפני שהאויב מחליט לתקוף.

לפני 20 דקות, NEW10 כתב:

אני מדבר על המצב שלנו בכללי בתור מדינה, כשבצד השני נהרגים יותר אזרחים אז האמריקאים שונאים אותנו ומשוכנעים שלא עשינו מספיק מאמץ כדי למנוע את ההרג הזה, זה מאוד לא כיף להיות במצב הזה, כל הזמן לפחד על החיים שלך מהסביבה ושהקיום שלך יהיה תלוי בנשק שאתה מקבל מהמעצמה מספר אחת בעולם, וכשהנשק הזה הורג אזרחים אנחנו שנואים על ידם ועל ידי שאר העולם ואין סוף לדבר הזה

לאמריקאים יש אינטרס חזק שישראל תתקיים במזה"ת. תפריד את האמוציות של סטודנטים בהפגנות לבין אינטרסים לאומיים. אמריקה לא תפסיק להעביר לנו נשק בגלל שיש הפגנות פרו פלסטיניות והפלסטינים שנהרגים מעניינים להם את התחת למרות שזה לא נראה ככה.

גם ההרוגים הישראלים לא כזה מעניינים אותם יש לציין. מבחינתם צריכה להיות פה מדינה דמוקרטית סוג של מערבית. ה"פלסטין" זה נסיון של רוסיה וסין לערער את האחיזה האמריקאית במזה"ת, לא מעבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

חשוב כרגע.

רק למודעות זה נטו פריקת תסכול אין כאן שום דבר שמתקרב לטיעון לוגי.

זה לא.

1. מתלוננים שחיילים ייפגעו בעתיד - העובדה היא שאזרחים נפגעים כעת. לפי כל היגיון מדיני/צבאי, אזרחים יותר חשובים מחיילים. זה לפחות מה שלימדו אותי.

2. לפי היגיון דתי - פיקוח נפש עכשווי דוחה פיקוח נפש עתידי.

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא.

1. מתלוננים שחיילים ייפגעו בעתיד - העובדה היא שאזרחים נפגעים כעת. לפי כל היגיון מדיני/צבאי, אזרחים יותר חשובים מחיילים. זה לפחות מה שלימדו אותי.

2. לפי היגיון דתי - פיקוח נפש עכשווי דוחה פיקוח נפש עתידי.

אתה מסתכל רק על חיי אנשים בהווה, זה חלק ממערך השיקולים אבל לא כולו.

לפני ששוב תסביר לי שאני טועה, לא סט השיקולים הפרטי/אישי שלי אלא של הגורמים שמנהלים את המצב.

הדעה שלי לא רלוונטית, אולי עוד שנתיים בקלפי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 20 דקות, Potato כתב:

אתה מסתכל רק על חיי אנשים בהווה, זה חלק ממערך השיקולים אבל לא כולו.

זה כל העניין - אלה שמחליטים מחליטים בשביל עצמם, לא בשביל מדינת ישראל.

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כל העניין - אלה שמחליטים מחליטים בשביל עצמם, לא בשביל מדינת ישראל.

נדע להגיד את זה בעוד כמה שנים רק.

פורסם

כל התכנונים על שישה שבועות לצאת או לא מציר פילדלפי ואם אפשר לחזור או לא יוצאת מנקודת הנחה שלצד השני אין תבונה או ערמומיות פוליטית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לצערנו זה מבוסס בעיקר על התקווה שלמקבלי ההחלטות יש אשכים והם מסוגלים ליזום מהלכים ולא רק להיגרר אחרי המהלכים של האויב.

יכולת צבאית להיכנס שוב יש. יכולת מדינית לשכנע את העולם שאם לא ניכנס האסון שקרה ב7.10 יקרה שוב, אין. זאת הבעיה שלנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עמית סגל הוא פשוט ייצור בלתי נסבל, ביביסט מהסוג הגרוע ביותר כי הוא לכאורה ניטרלי כלפי ביבי אבל בתכלס מגן עליו בלי סוף כי גם הוא, מת לחזור לעזה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, ch28566 כתב:

עמית סגל הוא פשוט ייצור בלתי נסבל, ביביסט מהסוג הגרוע ביותר כי הוא לכאורה ניטרלי כלפי ביבי אבל בתכלס מגן עליו בלי סוף כי גם הוא, מת לחזור לעזה. 

מדוע אתה צורך תכנים של כתבים שאתה לא אוהב אם כך?

מה מונע ממך לדלג עליו?

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אני לא מהגר מפה ממגוון סיבות. בכל מקום יש את הבעיות שלו, ובניגוד לאחרים, אולי, אני חושב שאנטישמיות זו בעיה אמיתית בערך בכל מדינה

נכון אתה מסתכל מהצד על ביבי מטריל אנשים עם בעיות לא קיימות ומתפלא שהם לא קולטים את האבסורד? 

אז שאל את עצמך - האם אתה חושב/מרגיש שאנטישמיות זו בעיה אמיתית, או האם אתה יודע לתקף את זה בנתונים קונקרטיים? 

ב6 וחצי שנים כמות האנטישמיות שחוויתי היא... אתה כבר יודע מה היא. עזוב אותי, כמות המקרים האלימים בתוך הנטוורק שלי הוא אותו מספר עגול. כמות המקרים עליהם שמעתי ללא הקשר ועל אנשים זרים, הוא שלושה סדרי גודל פחות מכמות האנשים ה*מתים* בשנה האחרונה בישראל, ארבעה אם מחשבים גם פגועי גוף ונפש. 

במילים אחרות - 

כל בחירה היא לגיטימית, כל אמונה לגיטימית, וכל מחשבה לגיטימית. אין בי שיפוט על מי שבוחר להאמין שהאנטישמיות מחוץ לישראל היא בעיה קריטית שמסכנת את ילדיו כמו שאין בי שיפוט על מי שחושב שאם הילדים שלו יאכלו צ'יזבורגר הם לא יזכו להגנה אלוהית. בהחלט יש לי תהייה על מה הנ"ל מבוסס, ומחלוקת כאשר טוענים שזה רציונל ולא רגש. 

המדינה מס' 1 בהרוגים יהודים לנפש על בסיס פשעי שנאה איננה באמריקה או אירופה, ואין שום תיקוף מבוסס נתונים לכך שזה ישתנה לטובת ישראל בקרוב. בהחלט יש תיקוף מבוסס נתונים על כך שזה ישתנה לרעה, אם מסתכלים על השנה האחרונה לא כמקרה קצה בלבד אלא כמקרה בוחן, או אם תוהים על ההתכנות למערכה אמיתית ורצינית מול חיזבאללה.

כמו כן ולמען הסר ספק - יש מלא סיבות מצוינות אחרות(/נוספות) לגור בישראל, שלא ישתמע אחרת. מבחינת למה יבגני מקבל החלטות, זה שלך ושלך בלבד, ההודעה באה לאתגר (תפיסתית) בצורה חברית - לא לבקר. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה מסוג הדברים הבעייתיים של העולם המודרני בו הופכים כל זבוב (כמו שלט של ביב רוצח) לעיקר העניין ואם אתה צרכן חדשות, של ערוץ 14 לדוגמה, אתה למעשה בטוח בכלל שישראל היא מעצמה עולמית ולא זבוב שלא מסוגל להחזיר תושבים שלו הביתה. גם ההפגנות באוניברסיטאות בארה"ב הן דוגמה לכך, אלו מוסדות עם 50,000 סטודנטים בערך בכל אחת, מתוך המספר הזה אולי 1000 סטודנטים לקחו חלק פעיל בהפגנות.

נכון שיש מקומות באירופה שהן בהחלט לא מקומות ידידותיים (בלשון המעטה) ליהודים/ישראלים, מזה לא ניתן להתחמק, אבל גם במקרה זה צריך לקחת דברים בפרופורציות. פריז לדוגמה היא עיר עצומה בגודלה עם יותר תושבים מכל ישראל ובמרבית האזורים בה בטוח לחלוטין והאזורים הפחות בטוחים הם פרוורים רחוקים יחסית. 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לצערנו זה מבוסס בעיקר על התקווה שלמקבלי ההחלטות יש אשכים והם מסוגלים ליזום מהלכים ולא רק להיגרר אחרי המהלכים של האויב.

יכולת צבאית להיכנס שוב יש. יכולת מדינית לשכנע את העולם שאם לא ניכנס האסון שקרה ב7.10 יקרה שוב, אין. זאת הבעיה שלנו.

זה לא מהלכים ישירים של האויב אלא מהלכים עקיפים של שימוש בתקשורת 

זה לא משנה אם יש 70 חטופים חיים או 30 או אפילו 2 יש להם עוד כמה קלפים להשתמש בהם.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, oryo כתב:

נכון אתה מסתכל מהצד על ביבי מטריל אנשים עם בעיות לא קיימות ומתפלא שהם לא קולטים את האבסורד? 

אז שאל את עצמך - האם אתה חושב/מרגיש שאנטישמיות זו בעיה אמיתית, או האם אתה יודע לתקף את זה בנתונים קונקרטיים? 

ב6 וחצי שנים כמות האנטישמיות שחוויתי היא... אתה כבר יודע מה היא. עזוב אותי, כמות המקרים האלימים בתוך הנטוורק שלי הוא אותו מספר עגול. כמות המקרים עליהם שמעתי ללא הקשר ועל אנשים זרים, הוא שלושה סדרי גודל פחות מכמות האנשים ה*מתים* בשנה האחרונה בישראל, ארבעה אם מחשבים גם פגועי גוף ונפש. 

במילים אחרות - 

כל בחירה היא לגיטימית, כל אמונה לגיטימית, וכל מחשבה לגיטימית. אין בי שיפוט על מי שבוחר להאמין שהאנטישמיות מחוץ לישראל היא בעיה קריטית שמסכנת את ילדיו כמו שאין בי שיפוט על מי שחושב שאם הילדים שלו יאכלו צ'יזבורגר הם לא יזכו להגנה אלוהית. בהחלט יש לי תהייה על מה הנ"ל מבוסס, ומחלוקת כאשר טוענים שזה רציונל ולא רגש. 

המדינה מס' 1 בהרוגים יהודים לנפש על בסיס פשעי שנאה איננה באמריקה או אירופה, ואין שום תיקוף מבוסס נתונים לכך שזה ישתנה לטובת ישראל בקרוב. בהחלט יש תיקוף מבוסס נתונים על כך שזה ישתנה לרעה, אם מסתכלים על השנה האחרונה לא כמקרה קצה בלבד אלא כמקרה בוחן, או אם תוהים על ההתכנות למערכה אמיתית ורצינית מול חיזבאללה.

כמו כן ולמען הסר ספק - יש מלא סיבות מצוינות אחרות(/נוספות) לגור בישראל, שלא ישתמע אחרת. מבחינת למה יבגני מקבל החלטות, זה שלך ושלך בלבד, ההודעה באה לאתגר (תפיסתית) בצורה חברית - לא לבקר. 

רק רוצה לומר שזה נכון אבל חלקית.
צריך גם לדעת איפה לגור.
אתה גר באוסטין, אצלכם כשהיו הפגנות באוניברסיטאות הביאו מיד שוטרים בגודל של מקרר שיפרקו לכל הטמבלים המשועממים את הצורה.

image.thumb.png.c789867856e4d206a43f701565e6a2ba.png

לא חושב שהיה כיף להיות סטונדט יהודי אצל ה"שמאלנים" בצפון וגם אחרי שהמלחמה הזו תסתיים אני לא בטוח כמה יהיה להם כיף שם.
גם אם בתור יהודי תגור באזור עם ריכוז גדול של מוסלמים כנראה שלא תרגיש בנוח להסתובב בלילה ברחוב.

אבל בטקסס? חופשי חופשי מרגיש בטוח מהבחינה הזו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

מקרר

הימני מזכיר קצת (ממש קצת) את רוני קולמן:

image.png.98030a2c431a87c0aecd8b1a5fa2ae1c.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

במילים אחרות - 

הטיית השורד קלאסית.

אתה באוסטין טקסס, עמית סגל יכול להיחשב שם שמאלני תומך חמאס.

מרגיש לי שאם היית באיזה ניו יורק, לונדון, אמסטרדם או פינלנד התחושות שלך היו שונות.

לפני שעתיים, ch28566 כתב:

שמע הוא מעצבן גם אותי בזמן האחרון, אבל ככה גם הרבה מהצד שני שיצא לי לראות כותרות של "ביבי רצח את החטופים".

שחרר, כולם מכונת רעל שמטרתם היא אחת וזה לסכסך.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

רק רוצה לומר שזה נכון אבל חלקית.
צריך גם לדעת איפה לגור.
אתה גר באוסטין, אצלכם כשהיו הפגנות באוניברסיטאות הביאו מיד שוטרים בגודל של מקרר שיפרקו לכל הטמבלים המשועממים את הצורה.

image.thumb.png.c789867856e4d206a43f701565e6a2ba.png

לא חושב שהיה כיף להיות סטונדט יהודי אצל ה"שמאלנים" בצפון וגם אחרי שהמלחמה הזו תסתיים אני לא בטוח כמה יהיה להם כיף שם.
גם אם בתור יהודי תגור באזור עם ריכוז גדול של מוסלמים כנראה שלא תרגיש בנוח להסתובב בלילה ברחוב.

אבל בטקסס? חופשי חופשי מרגיש בטוח מהבחינה הזו.

לא רק זה, גם כשממשל ביידן נתן למסתננים להיכנס חופשי הם סוג של מרדו ושלחו את המג"ב שלהם לעצור אותם בעצמם.

• תוכן חדש...