Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שני הטיפשים האלה לא יפרקו את הממשלה לא משנה מה. זה לא יתן להם כלום.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אתה יודע את פרטי המלחמה?

אני לא יודע את התכניות של המלחמה אבל אני רואה את ההשלכות של הלחימה על המציאות כי אלה עובדות בשטח...

להגיד מה יהיה אם יחתמו על עסקה שאין לנו מושג מה היא כוללת אי אפשר לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Renaultrap כתב:

לחזור על המנטרה של "המשפחות" זה ספין. לא כל "המשפחות" חושבות אותו דבר, ויש הרבה מאד "המשפחות" שאיבדו בני משפחה וירגישו נבגדות אם זה היה לשווא והמלחמה תיגמר בלי פירוק החמאס.

עסקה חלקית ו/או עסקה שתסיים את המלחמה עכשיו היא לדעתי מופקרת, ויש "המשפחות" שמסכימות איתי.

קודם כל, בכלל לא אמרתי ש"כל המשפחות רוצות", את זה אתה רשמת. אני רשמתי שלהתעלם מהן בצורה מוחלטת זה לזרוק עליהם.

דבר שני, כמה מתוכן? יש 115 חטופים, נניח כפילויות נישאר עם 100 משפחות.

מה האחוז מתוכן שרוצה להמשיך להילחם גם בידיעה שהילד שלהם לא יחזור? 10 אחוז? זה מיעוט. בינתיים מרבית משפחות החטופים יוצאות לרחובות יום אחרי יום. 

ושוב, יהודיות נאנסות בעזה וילד ישראלי שומע כל היום מחבלים בזמן שאתה מדבר על "עסקה מופקרת", אז או שתצא בקריאה לביבי לדרוס את הרצועה, או שתגיד לו לחתום על העסקה. אל תשב עם הכוס קפה הפוך שלך ביד כאילו הכל סבבה ותבדוק איפה שווה לך להשקיע את הכסף כדי לעשות תשואה, שזה בדיוק מה שברק חירם אמר. ביביסטים מבלבלים את השכל על "ניצחון מוחלט", אם הילד שלהם היה חטוף הם היו שורפים את הרחובות. 

כל פעם שאני רואה סרטון של ערס מסריח תוקף משפחות חטופים אני מתפלל ליפול על סיטואציה כזאת כדי לשבור לכלב קרש על הראש.

עריכה:

בימים שלי באבטחה תירגלנו הרבה פעמים תרחיש בני ערובה, הפעולה הראשונה בתור מאבטחים הייתה "הקפאת מצב". אל תיכנס ללחימה, אל תיתן לו להרחיב איום, חכה לגורם מוסמך.

בתנאים מסוימים אתה יכול לשקול כניסה ללחימה, בתנאים אחרים אתה חייב להיכנס ללחימה. זה מה שביבי עושה פה.

לא מכניס את צהל למרכז הרצועה, לא חותם על עסקה, ומחכה לאיזה נס משמיים שיגרום לסינוואר להיכנע, וכל הביביסטים אוכלים את הספינים שלו.

מדי פעם שיש איזה משהו הוא מגיב, כמו הירי על הילדים במגדל שמס או ההזדמנות לחסל את הנייה. חוץ מזה, ימשוך את המלחמה עוד שנתיים גם.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

אף אחד לא מוותר על הילד שלו כדי להרוג ערבים ולשחרר את עזה. אנשים אומרים אל תציל את הבן שלי במחיר של 10 בנים של אחרים ב 7.10 הבא.

רוב אלה שאומרים "אל תציל את הבן שלי" מדברים על גופה, לא על ילדה בת 19 שיכולה לחזור אחרי לידה. אם היא בכלל תשרוד אותה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

רוב אלה שאומרים "אל תציל את הבן שלי" מדברים על גופה, לא על ילדה בת 19 שיכולה לחזור אחרי לידה. אם היא בכלל תשרוד אותה.

זה לא משנה. גם אלה לא אומרים אני מוותר על הילד שלי.

הדוגא הכי בולטת וותיקה לצערנו הם משפחת גולדין. הם נלחמים להחזרת גופת אדר ז"ל אבל לא בכל מחיר ואי אפשר להאשים אותם בשמאלנות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

זה לא משנה. גם אלה לא אומרים אני מוותר על הילד שלי.

הדוגא הכי בולטת וותיקה לצערנו הם משפחת גולדין. הם נלחמים להחזרת גופת אדר ז"ל אבל לא בכל מחיר ואי אפשר להאשים אותם בשמאלנות.

גופה. לא מישהו בחיים.

אם גולדין היה בחיים היה פה מאבק אחר עם סלוגן "הילד של כולנו" וזה. 

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

סליחה פינדר, אבל זה משפט לא במקום.

אף אחד לא מוותר על הילד שלו כדי להרוג ערבים ולשחרר את עזה. אנשים אומרים אל תציל את הבן שלי במחיר של 10 בנים של אחרים ב 7.10 הבא.

אני עומד מאחורי המילים שלי.

תבדוק לאיזה מחנה הם שייכים האנשים האלו.

את ה7.10 הבא אפשר למנוע, עם או בלי החטופים. בטח כשהרצועה במצב הנוכחי.

ואני חוזר על זה שהאנשים האלו הם המיעוט שבמיעוט מתוך המשפחות.

יש בערך שתיים וחצי משפחות בפורום תקווה, שהוקם מראש על ידי פעילי ימין, כדי שהעמית סגלים יוכלו לדבר על ״לא כל המשפחות״.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

אני עומד מאחורי המילים שלי.

תבדוק לאיזה מחנה הם שייכים האנשים האלו.

את ה7.10 הבא אפשר למנוע, עם או בלי החטופים. בטח כשהרצועה במצב הנוכחי.

ואנשים ימניים לא אוהבים את הילדים שלהם?

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

גופה. לא מישהו בחיים.

אם גולדין היה בחיים היה פה מאבק אחר עם סלוגן "הילד של כולנו" וזה. 

נכון ועדיין הם לא מוותרים עליו כדי לשטח את עזה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אנשים ימניים לא אוהבים את הילדים שלהם?

מה הקשר? מה הלוגיקה?

כולם אוהבים את הילדים שלהם. כמה מוכנים לשים את הבן שלהם על המזבח? למה דווקא זה אחד הסיפורים המכוננים של הדת היהודית?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לדוד שלי היתה תיאוריה מעניינת בקשר ליצחק.

הוא טען שהוא כנראה היה מפגר או לא בריא בנפשו ואברהם רצה להיפטר ממנו אבל ברגע האחרון התחרט. לראיה היו צריכים להביא לו אישה מרחוק כי אף אחת מהסביבה לא רצתה אותו, היא ניהלה אותו ואפילו הבנים שלו עבדו עליו. איזה בן אדם לא מבדיל בין הפרווה של הבן שלו לפרוות כבש?

פורסם
לפני 43 דקות, MostlyWicked כתב:

זו אחריותך לברור את העיקר מהתפל. המידע קיים, אתה פשוט לא רוצה להשקיע את המאמץ בלפרש אותו.

אז עכשיו אני (וכול אזרח ואזרח בישראל) צריכים לאסוף מודיעין, לעבד אותו, ולפרש אותו, כדי להחליט אם הכול בסדר או שצריך לצאת להפגין ''בעד בטחון''?

אתה עשית את זה בעשור האחרון?

בשביל זה יש את מערכת הביטחון ועיתונאים. אף אחד מהם לא אמר שעובדים עלינו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

ושוב נראה שהטיפש המופקד על כספינו וביטחוננו מדבר שטויות שיזיקו לנו במיוחד אם תתפתח פה מלחמה גדולה יותר. איך אפשר לפלוט כאלה שטויות, בן אדם אתה שר בממשלה לא ערס בן 14 בטיול של בני עקיבא.

אפס חסר תועלת. 

על מה מדובר? 

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אז עכשיו אני (וכול אזרח ואזרח בישראל) צריכים לאסוף מודיעין, לעבד אותו, ולפרש אותו, כדי להחליט אם הכול בסדר או שצריך לצאת להפגין ''בעד בטחון''?

אתה עשית את זה בעשור האחרון?

בשביל זה יש את מערכת הביטחון ועיתונאים. אף אחד מהם לא אמר שעובדים עלינו.

אמרתי מקורות זרים. אתה חי ב-2024, אם לא רכשת כישורים בסיסיים בלעבד מידע מהרשת בצורה ספקנית ולמצוא מקורות שאתה יכול לסמוך עליהם הבעיה היא אצלך. לא חושב שיש הרבה אנשים שמשהו מהמתרחש לאחרונה מפתיע אותם, למשל ידעתי שבמוקדם או במאוחר תהיה לנו התקלות עם החות׳ים עוד לפני שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, iluxxxa כתב:

על מה מדובר? 

הרעבת עזתים כדי לשחרר חטופים.

זה משהו שסבבה לומר כשאתה סתם מישהו שיושב עם חברים על בירה בחוף, לא כשאתה שר אוצר.

ככה מגבילים משלוחי נשק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי ערוץ 14,

מסתבר שהכתב הצבאי שלהם הוא משת״פ של חמאס.

הימור פרוע: יהיו לזה אפס השלכות על הערוץ ועל הכתב.

image.thumb.png.5f04dc49d96751e2b75b84b071fa9e9f.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...