Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

איך אמר ביבי, זה כמו תרנגולות שמעריצות את KFC...

זה אגב, הכי קרינג'י בעיניי. ולא רק הוא עושה את הטעות הזאת.

אנשים, מבוגרים, בעלי מעמד מיוחד, מצטטים ממים מהאינטרנט זה מגה קרינג'. סורי.

גם אלה שאמרו 'רוסיה היא לא הצבא השני בעולם אלא הצבא השני באוקראינה. חה חה.' על במה. חברים, ממים הם ממים. משפטים מצחיקים באינטרנט צריכים להישאר באינטרנט, ולא להגיע לקונגרס, או לאיזה סאמיט כזה או אחר.

רוצים להעביר את המסר? תיהיו טיפה יותר יצירתיים. 

יופי שלא אמר 'סקיבידי ישראל. חרא על חמאס, אפס נאפאצים'

• אהבתי 7

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

דן בן אמוץ

לפני 6 דקות, falou כתב:

מישל פוקו

אנשים שמתו לפני הרבה שנים. מאוד מקווה שהתקדמנו מאז.

אלו שעצמו עין מול דן בן אמוץ ומעשיו הם בזויים.

מאז פרסום התחקיר הזה, אני לא מסוגל לקרוא את מאיר שליו, שהתלוצץ על ״חובב מבכירות״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שום נאום ריק מתוכן לא יציל את האחראי לטבח וכל מי שמוחה לו כפיים צריך להתבייש או שלא יודע מה קורה בישראל.

בושה שנותנים לאדם כזה במה במקום אזיקים.

• רעיון טוב! 2

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 45 דקות, פינדר כתב:

אלו שמעריצים את אייל גולן, זה עוד הגיוני יחסית, כי הוא לא פגע בהם ולא בבנות שלהם.

מעריצים את ה"כישרון המוזיקלי" או היכולת להופיע ולא את החיים האישיים במובן השלילי.

לפני 45 דקות, פינדר כתב:

אבל ישראלים שמעריצים את ביבי אחרי ה7 באוקטובר? איך אמר ביבי, זה כמו תרנגולות שמעריצות את KFC...

אם אותן תרנגולות בטוחות שהאופציה האחרת שלהן זה משחטה של מאמא עוף...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 43 דקות, falou כתב:
מי היה שם? מאיר שלו ועמוס עוז, גילה אלמגור ויעקב אגמון, יוסי בנאי ומוטי קירשנבאום, יהודית רביץ ונורית גלרון, חיים טופול ונתן זהבי, שולמית אלוני ויוסי שריד, רבקה מיכאלי ושלמה ארצי, יהונתן גפן, שייקה וגברי, טומי לפיד ושאול ביבר, חיים חפר ונתיבה בן יהודה ואורי אבנרי ורינו צרור ותיקי דיין ועמוס קינן ויאיר גרבוז ועוד רבים רבים. כווולם.

מעניין מה ההלימה בין החבר'ה האלה לבין "מחנה שלום" עליו השלום, או לחילופין מי מהחיים נחלץ לאחרונה למסע הצלב להגנת הדמוקרטיה

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אייל גולן לא הואשם בכלום מזה.

רשימה של כוכבי רוק ששכבו עם קטינות:

• Jimmy Page (Led Zeppelin)
  • David Bowie
  • Steven Tyler (Aerosmith)
  • Ted Nugent
  • Jerry Lee Lewis
  • Chuck Berry
  • R. Kelly
  • Bill Wyman (Rolling Stones)
  • Don Henley (Eagles)
  • Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)

שכחת את הגדול מכולם (גם פיזית), אלביס.

ואהבתי שכתבת בסוגריים את שמות הלהקות של פייג' וטיילר, שידעו מי הם...

😁

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

אייל גולן לא הואשם בכלום מזה.

הוא גם לא הורשע בדבר בפרשה, כמדומני.

אבל למה אתה מבלבל אותם עם עובדות כמו איזה ביביסט?

תכף גם תגיד שביבי בינתיים לא עבריין מושחת כי הוא לא הורשע בכלום עד כה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אנשים שמתו לפני הרבה שנים. מאוד מקווה שהתקדמנו מאז

הוא עדיין נלמד באונ', במגוון חוגים. כאילו אפשר לנתק את הפילוסופיה שלו מהפדופיליה.... 

לפני שעתיים, פינדר כתב:

שעצמו עין מול דן בן אמוץ ומעשיו הם בזויים.

מאז פרסום התחקיר הזה, אני לא מסוגל לקרוא את מאיר שליו, שהתלוצץ על ״חובב מבכירות

אתה יודע, יש ויש, וכרגיל, אלוהים הוא בפרטים. אני גם עבריין מין בעברי. היא היתה עוד שבועיים שש עשרה ואני הייתי חודש אחרי 19, וחוקית זו בעילה אסורה בהסכמה

גם ימי תחילת המהפכה המיני היו פרועים ביותר,אם כי אין ספק שההרשעה של בן אמוץ הייתה צריכה להפוך אותו למוקצה. 

אני רק אומר שאייל גולן לא יותר או פחות טוב מאלו שבאו לפניו ולזיין בנות 16 זה לא מוסרי בעיני, אבל זה לא פלילי

... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, falou כתב:

וכרגיל, אלוהים הוא בפרטים

נכון. בגלל זה, זה קצת דמגוגי מצדך לערבב ביחד מקרים שונים מתקופות שונות.

לפני 21 דקות, falou כתב:

רק אומר שאייל גולן לא יותר או פחות טוב מאלו שבאו לפניו ולזיין בנות 16 זה לא מוסרי בעיני, אבל זה לא פלי

מבין אלו שהזכרת הוא היחיד שפעיל היום, מופיע (גם על חשבון כספי ציבור) וזוכה להיות כוכב טלוויזיה.

לא יודע אם לזיין בנות 16 צריך להיות פלילי או לא. לאסוף בנות 16 שרובן אם לא כולן הגיעו ממשפחות מצוקה וממצבי סעד שונים, תוך שאבא שלך והחברים שלך, מנצלים את המצב כדי לכפות על אותן נערות יחסי מין (לכאורה), זה כבר מסריח מאוד. וקשה לי להאמין שהוא לא ידע על זה.

מבחינתי הוא אדם דוחה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ראיתי סרטון של טראמפ שאומר על קמלה האריס שהיא שונאת את היהודים ולא מכבדת אותם כי היא לא הופיעה לנאום של נתניהו.

מזהה קווי דמיון פוליטיים קצת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה, זה קצת דמגוגי מצדך לערבב ביחד מקרים שונים מתקופות שונות

לא ממש

כי דב''א מישש בת 12 ופוקו היה פדופיל גאה, והם עדיין חביבי הברנז'ה, ואייל גולן הוא במדרג של כל כוכבי הרוק האהובים שלנו, שאף אחד לא חושב שצריך להחרים אותם

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

לא יודע אם לזיין בנות 16 צריך להיות פלילי או לא. לאסוף בנות 16 שרובן אם לא כולן הגיעו ממשפחות מצוקה וממצבי סעד שונים, תוך שאבא שלך והחברים שלך, מנצלים את המצב כדי לכפות על אותן נערות יחסי מין (לכאורה), זה כבר מסריח מאוד. וקשה לי להאמין שהוא לא ידע על זה

מצוקה, לא יודע 

כפו, לא יודע 

ידע, לא יודע

מסריח... לא יודע

הכרתי מספיק שרלילות על בנות 16 כדי להגיד... לא יודע. 

אין פה מספיק כדי להוקיע אותו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

מישהו פה טען שהוא הורשע במשהו?

תעמיק..

אמרתי שמישהו טען את זה?

אם מישהו כאן אומר שאייל גולן ניצל או שכב עם קטינות (או מה שהוא לא אמר שם), כשלא רק שהוא לא הואשם בזה, אלא הוא גם לא הורשע בדבר, אז זה נע בין השערות פרועות להוצאת דיבה.

אולי כשזה שטען את זה יקבל מכתב התראה מעורך דין על הוצאת דיבה, הוא יתחיל לשקול מילים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...