Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הגורם להסברה הדפוקה שלנו להבנתי שפשוט אסור לפי חוק להפיץ צילומים קשים, אז בטח ששרה לא תעבור על חוק.

ראיתי בדיוק סרטון של ילד קטן שנחטף לעזה, פשוט מזעזע.

YD - ראיתי סרטון שפוגעים בטנק עם פצצה שמוטלת מרחפן. פגעו גם באמבולנס צבאי באותה שיטה כשחיילים עומדים לידו ונפגעו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

יום שחור במדינה שלנו.

קרוב לעשרה מכרים שלי שאין שמץ לגביהם, אחת לפחות אותרה.

ככל שעוברות השעות התחזית נראית קודרת, והמצב האמיתי עוד לא לגמרי מתבהר.

אי אפשר לישון הלילה. ונראה שמדינת ישראל לא תחזור להיות מה שהיא הייתה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

קראתי היום משהו שלא חידש לי, ועדיין פוצץ לי את השכל 

Screenshot_20231007-202344.thumb.png.cb5510460bcc989a6799cfd9baffd3d2.png

וזה מאיזושהי סיבה הזכיר לי את הקמפיין של הליכוד, לקח קצת זמן אבל מצאתי - הבטיח וקיים, איך כתוב בסוף? רק נתניהו! 

כשהשיטסטורם יסתיים בניצחון ספוג ליטרים בדם אזרחים, ביבי יתחזק. אין עוד מלבדו.

קראתי את בן כספית שכתב על הזזת הגדודים לאיוש, אבל עם כל הסלידה מהממשלה חשבתי לעצמי שברור שהוא יכתוב את זה - הוא שונא את ביבי. 

אבל אז ישבתי בערב עם חברים שמחוברים לאנשים בשטח, וכן, מסתבר שגדודים שלמים הוזזו מעזה לאיוש, השאירו בסיסים שלמים בלי חיפוי, ועל זה להוסיף שבגלל החג הרוב בפיקוד ס'. 

גדודים נמחקו כליל. 

קרוב משפחה חטף כדור אתמול, שמחנו. הוא יחזור ללכת אבל לפחות לא יהיה שם להמשך האירוע. באיזו מציאות מפגרת אני נושם לרווחה שקרוב משפחה נורה? 

את קרובת המשפחה של חבר אחר כנראה לא יראו יותר. 

אבל העיקר שזה "האורואים שצריכים לעשות חשבון נפש", ולא חלילה ההנהגה. הם? מאה אחוז. תפקוד ללא רבב. 

איך אמר חבר בארוחה? 

"אתה תראה, הם יאשימו את ממשלת בנט במחדל" 

תצפו בסרטון של הליכוד, ואז תצפו שוב. זה מה שהם יודעים לעשות, תעמולת חרדה, רק שהפעם יצא להם חיזוי. 

את המחיר בלאו הכי ישלמו אחרים, הילדים של בכירי הקואליציה ישנים טוב טוב, אלו בעיקר "הבוגדים" שמוזנקים עכשיו לחזית. לא ככה @פינדר

• אהבתי 8
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז החלטת השרים היא, כמובן, כלום ושום דבר כמו הפעמים הקודמות. "השגת יעדים" כדי ש"החמאס לא יאיים במשך שנים רבות". עוד פעם מבצע לשקט עד לסבב הבא.

שום תכנון לטווח ארוך. שום פתרון. כלום ושום דבר - ביבי בתמצית.

• אהבתי 5

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תראו את הכתבה הזו בוויינט -
יש מסיבה עם מאות אזרחים, יודעים במשך כ4 שעות (!) שיש שם לינץ',
אחר כך חוטפים אנשים ומצעידים אותם ברגל לרצועה (מן הסתם זה לוקח זמן),
וכל הזמן הזה פשוט אין תגובה מצד אף גורם ביטחוני.

אפילו אזרחים כמוני ידעו את זה בזמן אמת (היה בכל הרשת),
ושמעתי גם על אזרחים ביישובים הסמוכים שהגיעו לשם עם רכבים פרטיים לאסוף.
אז איפה גורמי הביטחון?!

לא מדבר רק על הקודקודים למעלה (איפה נתניהו ש"ינחה את הצבא"?),
אלא אפילו מצד איזה מג"ד באיזור - קשה לשלוח לשם איזה סיירת? או אפילו סתם פלוגת חי"ר?

ומה עם חיל האוויר - איך זה שכל כך הרבה שעות לא הנחו לקיים "קו מוות" ולאכוף איזור בלי מעבר מהרצועה לישראל או להיפך?
(אפילו לא מדבר על נוהל חניבעל, אלא אפילו סתם יריות באוויר לכיוון המחבלים החוטפים כדי שלא יחצו את הגבול, ויישארו בשטח ישראל.)
מספיקים כמה מסוקים בשביל זה...

כנ"ל לגבי השתלטות על יישובים (כולנו ראינו את הסרטונים) -
מה הבעיה להוריד לפחות את המחבלים שהולכים בגלוי בשבילים עם איזה מטוס, מסוק, או מזל"ט?

מחדל ענק של כל הגורמים האפשריים.

• אהבתי 6
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לפני 7 דקות, Shmulik_Miata כתב:

המחדל כאן כל-כך גדול שגורם לך לתהות האם יש כאן משהו מכוון.

אני רואה כל מיני הזויים שמעלים טענות על בוגדים. אל תלך לכיוון הזה.

• רעיון טוב! 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@TheOne23

נתחיל בכך שאין ספק שמדובר בכשל עצום. אבל כדי "לשלוח כוחות" צריכים להיות כוחות בשטח, ליד עזה ולא ליד שכם. ואותו מפקד בשטח צריך קודם כל להכיר את תמונת המתב, ואחר כך לתעדף את השימוש, במה שיש לו. הוסף על כך את הכאוס ששורר תמיד בתחילת אירוע ותקבל את התוצאות האלה.

לא הייתי מאשים אף מג"ד, אפילו לא מח"ט. מאשים את גורמי ההערכה, את המטכ"ל את הממשלה שהתעסקה עם השטויות שן סמוטריץ ובן גביר ואת ראש הממשלה העלוב שלא מסוגל להגיד "לא" לאף בריון שכונתי שצרף לממשלה, ודיללה את העוטף. 

@Shmulik_Miataמצטייר שכמו בעבר מי שעבד הכי טוב היה חיל הים. לא פשוט לאתר את סירות הקומנדו וזה כנראה בוצע לא רע. בכלל, נראה שזה הצבא הכי איכותי שיש לנו.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני רואה כל מיני הזויים שמעלים טענות על בוגדים. אל תלך לכיוון הזה.

אני כרגע לא הולך לשום מקום ולא מנסה לתפוס שום כיוון (בטח לא על בוגדים) ,אך אי אפשר שלא לתהות. בכל מקרה, את השאלות והחקירות ניתן לוועדות שיקומו.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

לא הייתי מאשים אף מג"ד, אפילו לא מח"ט. 

אי אפשר להשאיר גבול עם קן צרעות ללא הגנה,  גם אם חצי מהנהגת חמאס בכיס שלך ומדווחים על כל ניסיון לחצות את הגדר ( וזה לא המצב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני גם מתוסכל ברמה מטורפת.

תמיד אמרתי לאישתי שהחבורת ליצנים הזו תעשה קצת נזק, תשדוד את המדינה ותעוף.

אכשיו אני מבין שפיספתי ובגדול וחבורת הליצנים גרמה לנזק כמאט בלתי הפיך בכל תחום.

פעם ראשונה שאני שואל את עצמי למה אני לא ממנף את העבודה שלי ואת הפוסטדוק של אישתי לעוף מפה ולא לחזור.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 3
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 6

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...