Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

יש פה שני איומים ושניהם קשורים לדמוגרפיה. הדמוגרפיה של הפלסטינאים שאנחנו שולטים עליהם ושל החרדים ה"אחים".
.....
נקבל פה חבית חומר נפץ שהייתה אמורה להתפוצץ בעוד שני עשורים נניח.

מדויק. מה שקורה פה זה שבגלל אינטרס של פוליטיקאי שעומד למשפטו, פוצצו כמה מורסות שהיה נוח לכולם להתעלם מהן וכל המוגלה של החברה הישראלית נוזלת החוצה:

1. החברה החרדית ויחסה לשאר החברה הישראלית. האנומליה הזו של מאות אלפים שמקבלים העדפות ותקציבים אבל בגדול לא תורמים למדינה ומהווים כת שנשלטת על ידי מנהיגיה וניזונה מתקציביהם. את זה ישראל תהיה חייבת לפורר בצורה כזו או אחרת מתישהו.

2. קיצוני המתנחלים שמושכים לכיוון של הבערה, בית מקדש שלישי, סיפוח ללא זכויות וכו'. בסוף נצטרך להחליט מה עושים בשטחים.

3. המצב המחפיר של החינוך לזכויות אדם, דמוקרטיה והשתוללות האלימות.

עמ;לק - 
Gershon Baskin🟣 جرشون باسكين on Twitter: "ליבוביץ צדק! לא צריך לומר יותר מ  זה." / Twitter

• אהבתי 3

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

יש לזה נתונים או שהכל תחושות בטן ?

תחושת בטן נטו

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

נכון, בגלל זה כבר 450 אלף איש עזבו את המדינה.

די נו.

בתהליכים ליציאה מהארץ

נא החסירו דאגה, שלחתי מייל לביטוח לאומי על מנת לברר את המידע. כמה ניתקו תושבות במהלך השנה האחרונה.

אני אעדכן כשיחזרו אליי עם תשובות.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, hwgeek כתב:

image.thumb.png.cf53bb698f76728001092a67a899c3da.png

לתקוף באיראן זה האינטרס שלנו, גם תחת דיקטטורה. כנראה.

המצב בעולם בעייתי עכשיו, בין היתר בגלל הדרבי של רוסיה-אוקראינה והתמיכה של ארהב שם. 

לא כזה ברור מה עדיף, לתת באיראנים ולהסתכן במלחמה, או לתת להם לסיים לפתח נשק גרעיני...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

התעלמות מוחלטת מההקשר, מהעובדה (לא דעה, עובדה) שביבי כבר שיקר יותר פעמים משיש למישהו כח לספור, בצורה בוטה. אבל במציאות של היום, אנשים מסוימים מעריצים מנהיגים שמשקרים, הרי מה שווה האמת אם אי אפשר לשנות אותה?

זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי בפוליטיקה הישראלית - הפוליטיקאים כשיטת עבודה משקרים בתקשורת, או בכנסת, או בוועדות - דברים מתועדים שכל פלוני יכול ללכת ולבדוק בקלות. הם פשוט הבינו, בעיקר ב"ימין" (איך אני שונא את המילה השקרית הזו שכבר לא אומרת כלום על כלום) שהם יכולים לשקר כמה שבא להם, בצורה בוטה ככל שתהיה, ולרוב מוחלט של הבוחרים שלהם זה פשוט לא יזיז. 

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

יש פה שני איומים ושניהם קשורים לדמוגרפיה. הדמוגרפיה של הפלסטינאים שאנחנו שולטים עליהם ושל החרדים ה"אחים".

אתה חייב לקחת בחשבון את הבדואים שזה פשוט נעלם. אין לך שמץ של מושג מה המצב שם או כמה יש - וזו גם בעיה ענקית

פורסם (נערך)

ביבי צריך להיות רגוע, עדיין יש לו את פלוגות המחץ של רן כרמי בוזגלו

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ביבי צריך לקחת שיעורי יושר מלפיד.

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 57 דקות, DareDevil כתב:

ביבי צריך להיות רגוע, עדיין יש לו את פלוגות המחץ של רן כרמי בוזגלו

המציאות יותר מפגרת מפרק של ארץ נהדרת

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איבדו את זה 🤣

שאלה כללית. נניח והרפורמות כן יעברו בסוף, האם ניתן יהיה לבצע Rollback כשממשלה אחרת תיבחר (אם תוכל להיבחר 😄)?

עצוב שזו המציאות שהגענו אליה, מדינת ישראל קורסת אל עצמה. אין ספק, הגענו לנקודה ששני המחנות כבר הרימו את הנשק ועכשיו זה רק עניין של זמן עד שמישהו יפלוט כדור. כל האויבים שלנו מחככים את ידיהם וממתינים שנהיה חלשים מוראלית, כלכלית וצבאית ואז ברגע הנכון הם יתקפו. יהיה כאן "שמח".

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 19 שעות, CX25GTI כתב:

חבוב הייתי שם אי שם בשנות ה80 - תחילת שנות ה 90 , אני ראיתי דברים אחרים לגמרי.

ב 20 השנה האחרונות זה אכן השתנה , הלחץ החברתי עשה ועדין עושה את שלו.

ממליץ לך לצפות פחות ב "הפטריוטים".
לפחות לגבי קורס הטיס ניכר שאין לך מושג.

(הכותב שירת כ 15 שנה בחצרים.)

לפני 19 שעות, Gavrik כתב:

בו... הליכוד שולט פה כבר איזה 20 שנה

תנסה 40 שנה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

איבדו את זה 🤣

שאלה כללית. נניח והרפורמות כן יעברו בסוף, האם ניתן יהיה לבצע Rollback כשממשלה אחרת תיבחר (אם תוכל להיבחר 😄)?

אני מתקשה לראות מצב שבו נבחרת ממשלה אחרת ומוותרת על הכוח הזה.

80% מפעולות הממשלה הנוכחית וגם הקודמת זה אצבע בעין ולא תהליכים לטובת המדינה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אחד הדברים הגרועים בעיני, שהם לא חוששים להשאיר ממשלה עם כח ריכוזי הרבה יותר מדי גדול עם מעט מאוד בלמים למקרה שתעלה ממשלת ״שמאל״. ממשלת שמאל בלי בלמים מטרידה אותי לא פחות ואפילו יותר מאשר ממשלת ימין בלי בלמים. אבל אולי הם לא מפחדים כי מראש אין להם שום כוונה לאפשר דבר כזה. המטרות הבאות כבר מסומנות, אקדמיה, תקשורת ומשטרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בישראל אין ימין ושמאל אמיתיים, סתם אגודות של שמוקים שמנסים לקמבן את החברים שלהם.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, Nemesis כתב:

אחד הדברים הגרועים בעיני, שהם לא חוששים להשאיר ממשלה עם כח ריכוזי הרבה יותר מדי גדול עם מעט מאוד בלמים למקרה שתעלה ממשלת ״שמאל״. ממשלת שמאל בלי בלמים מטרידה אותי לא פחות ואפילו יותר מאשר ממשלת ימין בלי בלמים. אבל אולי הם לא מפחדים כי מראש אין להם שום כוונה לאפשר דבר כזה. המטרות הבאות כבר מסומנות, אקדמיה, תקשורת ומשטרה.

כל ממשלה, כולל ממשלת חלומות שלי בלי איזונים, בלמים ובקרה מטרידה אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בן גביר לוקח שעורי הסתה מביבי, ומעלה את הרף.

כשזה מגיע מהשר שממונה על המשטרה, זו כבר הכנה של הקרקע לפעולות אלימות נגד המתנגדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני לא פוסל את זה שיש מספר קטן של אנשים אלימים מאוד במתנגדים שישמחו לפתור את כאב הראש בעזרת כדור 9 מ"מ. אבל סביר להניח שיש מספר אנשים כלשהו גם בימין שהיה שמח לפתור גם את כאב הראש של ההפגנות בעזרת אותו כדור. בהתחשב בהיסטוריה של כדורי ה 9 מ"מ בינתיים, הייתי מעבה את האבטחה וסותם. 

עכשיו בן גביר לוחץ לבצע הריסות מבנים לא חוקיים במזרח ירושלים גם במשך הרמדאן למורת רוחה של המשטרה. בהנחה ותהיה התקוממות, המפגינים מהר מאוד יהפכו לאויב המדינה מס' 1 שתומכים באופן פעיל בטרוריסטים, למרות שכמות הנזק שנגרם בשבועות של הפגנה קטנה מהפגנה חרדית ממוצעת. 

זה יגמר רע. 

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • תוכן חדש...