Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

הכי חשוב שיש לנו אשם. לפיד שלא מוכן לתקן את המצב.

בארוחת הצהריים שאלתי חבר צוות ימני את השאלה שאני שואל פה שוב ושוב.

אמר שלוין ורוטמן בכוונה הגדירו רפורמה קיצונית, כדי שיהיה להם על מה לוותר וזו אשמת לפיד והסמול שהם לא מדברים איתם, ולכן יוצאת רפורמה כזו קיצונית.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

"זאת בסך הכול קריאה ראשונה"

"זאת בסך הכול קריאה שניה"

"טוב בסדר, גם ככה אני לא יוצא עם דגלים כאלה"

לדעתי כדאי להימנע מלשחק בכאילו ועדיף להתמקד במציאות. הרבה יותר קל להתמודד ככה עם החיים, כשאין בעיות דמיוניות שאי אפשר לפתור.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מסבירה מעולה.
מה שמצחיק שביביסטים כנראה לא צופים בזה, כי זה באנגלית, אז אני לא מבין איפה הרווח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

זאת בסך הכל הצעת חוק.

כשאלה יהיו חוקים אמיתיים, ובאמת מישהו יאכוף רותם, אז יהיה ממה לדאוג. 

אז יהיה כבר מאוחר.

לפני 18 דקות, David32 כתב:

הכי חשוב שיש לנו אשם. לפיד שלא מוכן לתקן את המצב.

כמו בתוכנית שהייתה לפני שבוע או משהו. גם פה השמאלנים אשמים - הם לא מתקנים את החרא שלנו.

לפיד שמאלני? 😀

פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

מסבירה מעולה.
מה שמצחיק שביביסטים כנראה לא צופים בזה, כי זה באנגלית, אז אני לא מבין איפה הרווח.

יש לך את זה בקצת יותר מתנשא ויהיר  ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא. אין לי.
אתה מוזמן לפנות לערוץ 2 שיעשו סקר כמה ביביסטים הם דוברי אנגלית מול כמה דוברי אנגלית הצביעו לגנץ או לפיד.
לך תידע אולי אני יאכל את הכובע.

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

לשרה אטבריאן יש תקציב של 95 מליון ש׳ להסברה.

היא גדי טאוב באישה ובלי דוקטורט. לא יודע איך מישהו ימני יכול להעריך את האנשים האלו, בחיי. בתור שמאלני אני מתקשה עם פוליטיקת זהויות ככ קיצונית מהצד שלי. ושני אלו פשוט לקחו אותה, ועשו לה רדוקציה עוד יותר מפגרת לימין. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

לא ייאמן שצריך להשתמש בזה שוב כל כך מהר:

Full Retard | Know Your Meme

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

ואתה חושב שאין מה לדאוג??

כמה מהר אפשר לקפוץ מחוק כזה לחוק שאוסר הפגנות, בכל מני עילות מטופשות (מספר מפגינים, צבעי הדגלים, שירי מחאה וכו)?

השאלה היא למה אתה כל כך רוצה שסטודנטים ערבים יניפו דגל פלשתין תוך כדי הפגנה באוניברסיטת תל אביב בה הם לומדים במימון ישראלי ויצעקו תוך כדי איטבח אל יהוד?

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא למה אתה כל כך רוצה שסטודנטים ערבים יניפו דגל פלשתין תוך כדי הפגנה באוניברסיטת תל אביב בה הם לומדים במימון ישראלי ויצעקו תוך כדי איטבח אל יהוד?

אף אחד לא באמת רוצה את זה. פשוט חופש הביטוי לא נבחן במה שנוח לנו, אלא במה שרע לנו. נאסור את זה, נהיה כמו ארה"ב בתקופת מקארתי, וכמו רוסיה היום, שבה קבוע עונש 15 שנות מאסר על מה שנקרא "פקפוק באמינות הצבא", כלומר פרסומים בגנות המלחמה.

זה מה שאתה רוצה כאן?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מתחיל מדגל של האוייב ומשם מדרדר...

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מחבב במיוחד את דגלי פלסטין ומניפיהם, רק שמי שיש לו חצי מוח מתפקד, מבין שברגע שחוק כזה עובר, נתחיל לראות ברחבי הארץ משחקי חתול ועכבר סטייל האינתיפאדה הראשונה, עם שוטרים ומגבניקים שמטפסים על עמודי חשמל כדי להוריד דגלים.

אז אולי כדאי להפעיל את המוח, לשם שינוי?

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

אף אחד מהמגיבים פה לא רוצה את זה. מה שכן הייתי רוצה זה שהשרים יתעסקו בבעיות המשילות האמיתיות בנגב ובגליל, ובמקלות ובגזרים כדי לטפל בזה, בהפסקת תשלומי פרוטקשן, ירי יומיומי ושאר הדברים שאני יודע שגם אתה רוצה שיטפלו בהם. אבל זה לא קורה, כי לאפות וקבנוס.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הופה. @יבגניפ הנה חבוב ב"טור דעה" באתר עיתונות מיינסטרימי שטוען שחור על גבי לבן שהמפלגות החרדיות/חרד"ליות/ערביות הן לא באמת ציוניות.

אמנם אני לא כל כך מסכים עם המסקנה שלו, שהיא בגדול פנטזיה נחמדה, שבסוף המרכז (ליכוד + יש עתיד + המחנה הממלכתי + ישראל ביתנו) ימשול בכיף אבל לפחות הרישא של הדברים שלו מחממים את הלב, לפחות בכנות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...