Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

נראה דווקא שמודעות זה לא הצד החזק שלך אם יומיים אחרי שחבריך למחנה יצאו לשרוף כפר ערבי בעידוד נבחרי ציבור, הדוגמא שלך לאנשים שחושביפ שהכל מותר להם זה מפגינים בתא.

באותה מידה אני יכול לרשום שאם מפריע לך שחברי למחנה שרפו כפר ערבי אז מודעות זה לא הצד החזק שלך, כשהחברים שלך עשו פוגרומים ביהודים בשומר חומות או כשחברים שלך מהשטחים רוצחים יהודים על בסיס שבועי בזמן האחרון.

מבין לאן אני חותר?   זה שיש פושעים/חוליגנים בימין (שבמקרה הזה התפרעו אחרי רצח של 2 יהודים), לא אומר שאני לא יכול לגנות/לבקר אנשים שחוסמים כבישים.

וזה שהם (אולי) הצביעו לימין, לא אומר שהם חברים שלי למחנה, כמו שאני מניח שאבנר גבריהו או אמיר חצרוני הם לא "חברים" שלך למחנה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

לא קידם הצעות חוק להורדת ההתלהבות של המחבלים לצאת לבצע פיגועים

נו מה אתה טיפש. 

הם יוצאים בידיעה שהם יכולים למות.

לפני שני עשורים הם יצאו בידיעה שהם הולכים להתפוצץ למיליון חתיכות.

מה חוק להורדת התלהבות. מה

באמת. סליחה על ה"טיפש" אבל מה חוק, כשיש לך אנשים שזה כול מה שמעניין אותם. מה חוק. מוות למחבלים... יגידו שהם שהידים וזהו. זה מה שמעניין אותם גם ככה.

בן גביר יעביר חוק, ולא יהיו יותר פיגועים. 

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

כשהחברים שלך עשו פוגרומים ביהודים בשומר חומות או כשחברים שלך מהשטחים רוצחים יהודים על בסיס שבועי בזמן האחרון.

תל אביבים עשו פוגרומים ביהודים בשומר חומות? או שהם רוצחים?

חשבתי שהם סתם גייז.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

אם הייתי אשה בהריון? לא יודע, אני לא אשה בהריון אז אין לי שום דרך לדבר או להביע דעה כאחת.

אני בטוח שזה לא כיף לנשים בהריון.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

נו מה אתה טיפש. 

באמת. סליחה על ה"טיפש" אבל מה חוק, כשיש לך אנשים שזה כול מה שמעניין אותם. מה חוק. מוות למחבלים... יגידו שהם שהידים וזהו. זה מה שמעניין אותם גם ככה.

אולי לא חוק אבל כן ליצור מצב שהם יהיו במצב שהם צריכים אשכרה לדאוג לעצמם ולמשפחתם. כמו לסגור את הפאקינג גדר המערכת באיוש.

או שיעשו ליגליזציה על מנת להילחם בייבוא של סמים ממצרים או לבנון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, David32 כתב:

תל אביבים עשו פוגרומים ביהודים בשומר חומות? או שהם רוצחים?

חשבתי שהם סתם גייז.

ואני לא גר בשטחים/מתנחל/מצביע בן גביר, אבל זה לא הפריע לחברנו כאן לטעון שהם "חברים" שלי.

והם לא גייז, הם פעילי להט"ב.

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
Just now, gadik6 כתב:

Capture.JPG

סליחה אבל נראה לי שהם כבר הצטרפו למחאה הזו לפני כמה שבועות.

הכל מטומטם במדינה הזו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אני בטוח שזה לא כיף לנשים בהריון

זה לא נכתב סתם. גם אנחנו היינו במצב דומה במחאת האתיופים. 

מה יצא לאתיופים מזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

נו מה אתה טיפש. 

הם יוצאים לפיגועים כי הם יודעים שזה יסדר את המשפחה שלהם.

תרצח יהודי יקבלו 3000, תרצח 2 יקבלו 7000, תרצח 3 ומעלה יקבלו 10+טסלה מהבוקר. 

שהיו נלחמים על המשך קיזוז כספי מחבלים ואפילו הגדלה כקנס לרשות, גירוש משפחות, שהיו מוצאים קומבינה לגרש משפחות גם משטחי A מבחינתי. חוק מוות לא מעניין אותי דווקא, מעדיף שהיו נותנים להם תנאים בכלא כאילו אנחנו בקולומביה והיו סובלים יותר. היה מוריד את הרצון לבצע פיגוע לאפס.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עזוב קולומביה, אני חושב שברגע שהמשפחות לא יקבלו כסף, הפיגועים ירדו משמעותית. עדיין יהיו, אבל משמעותית פחות. בסוף כסף זה אלוהים של כולם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

הרפורמה עוברת כמו שרוטמן ולוין רוצים. בעוד שנה הממשלה מעבירה חוק שכל הפגנה של מעל 100 אנשים דורשת אישור של השר לביטחון לאומי.

השר לא מאשר הפגנות של מי שהוא מגדיר כאנרכיסטים.

מי יוכל להגן על זכותם של אנשים להפגין?

האמ אמא של שאלה תיאורטית.

זה הכי קל לבוא ולהמציא איזה תרחיש ולך תחפש לו פתרון. זה כמו שאני אגיד לך שיש פילים ורודים באפריקה. תוכיח לי שאין.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

עזוב קולומביה, אני חושב שברגע שהמשפחות לא יקבלו כסף, הפיגועים ירדו משמעותית. עדיין יהיו, אבל משמעותית פחות. בסוף כסף זה אלוהים של כולם.

בדיוק. 

מתעסקים בריתוך דלתות לחדר כי הבן ישן רק בקומה הרביעית. שוברים קיר לחבורה של קבלנים.

שטויות. תדאג שיידעו שאם הוא יוצא לפיגוע אף אחד לא יפרנס את אמא שלו ונראה אותו מתלהב מהחומוס בכלא.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

הם יוצאים לפיגועים כי הם יודעים שזה יסדר את המשפחה שלהם.

תרצח יהודי יקבלו 3000, תרצח 2 יקבלו 7000, תרצח 3 ומעלה יקבלו 10+טסלה מהבוקר. 

למה היהודה השני שווה 4000 וכל השאר 3000?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

האמ אמא של שאלה תיאורטית.

זה הכי קל לבוא ולהמציא איזה תרחיש ולך תחפש לו פתרון. זה כמו שאני אגיד לך שיש פילים ורודים באפריקה. תוכיח לי שאין.

זה באמת לא קל אבל מצד שני, לא נתת גם סיבה לחשוב שיש פילים ורודים באפריקה.

מקומות שבהם אם אתה מפגין נגד השלטון, אתה מקבל כדור, או מוכה או נעלם היו הרבה בהיסטוריה וחלקם פה גם היום. איראן, רוסיה, גם בסין לא מחבבים הפגנות.

אפשר לנסח את השאלה של פינדר גם בתור ״איך זה שאין עוד דמוקרטיות שעובדות עם השיטה החדשה הזו?״

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

באותה מידה אני יכול לרשום שאם מפריע לך שחברי למחנה שרפו כפר ערבי אז מודעות זה לא הצד החזק שלך, כשהחברים שלך עשו פוגרומים ביהודים בשומר חומות או כשחברים שלך מהשטחים רוצחים יהודים על בסיס שבועי בזמן האחרון.

אתה יכול אבל זה כרגיל יהיה הנשק האהוב על הצד שלך (לפחות רטורי) - סימטריה מזויפת.

הערבים שעשו פוגרומים בשומר חומות הם לא בצד שלי. 

אתה, לעומת זאת, כבר שבוע מסביר פה שמי שמפחד מרפורמה משפטית שמעבירים אנשים שחבריהם למפלגות הצדיקו שריפת כפר על יושביו (או לא הצדיקו כי הצבא צריך לעשות את זה, ולא כי יש בזה בעיה) סובל מ"היסטריה", כי ראית סרטון על ניו זילנד והשתכנעת שבצלאל סמוטריץ' זה כמו ג'סינדה מניו זילנד.

מעבר לזה, מציע לך לעשות אנפולואו לאיזה שבוע לגדי טאובים למיניהם. אני עדיין מניח שאתה בן אדם חכם מספיק כדי להבין גם לבד שהאנשים שהפגינו בתל אביב היום הם לא אלו ששיכים לקבוצות בישראל שנציגיהן חושבים שהכל מותר להן. וגם זו סימטריה מזויפת, כשאתה מגונן פה על צד פוליטי שמתחמה בהקמת מאחזים לא חוקיים בגדה, או ניגוב תחת עם חוקי המדינה באוטונומיות חרדיות, שנזכרים בהן מה זה "ישראל" בעיקר כשצריך כסף או שירותי רפואה או צבא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

למה היהודה השני שווה 4000 וכל השאר 3000?

הם עשו חקר ביצועים. גילו שהשני הכי קשה לביצוע.

פורסם
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

יש לזה השלכות על התחושה שלך אולי אבל לא על מי שמקבל את ההחלטות. אם אתה חושב אחרת, זכותך. כמו שכבר כתבתי, אני לא נגד ההפגנות, אני לא חושב שהמפגינים ברובם אנרכיסטים. אני רק נגד זה שאנשים חושבים שמותר להם לדרוס אחרים כדי להפגין. וזה שהמשטרה נותנת לאנשים לחסום כבישים ציבוריים, זה ביזיון. מחר יתנו להם להפסיק את החשמל ואולי גם את המים.

עיצומים של ועד עובדי חברת חשמל זה לא חדש, ב-2017 הפסיקו גבייה ממשתמשים והפסיקו לשלם לספקים (מקור), ובערך לפני שנה שמו מקלות גלגלים לנת"ע בעבודות הרכבת הקלה (מקור). מרפרוף קצר לא מצאתי עיצומים של תאגידי המים.

הבזיון מתחיל עוד הרבה לפני..

לפני 38 דקות, David32 כתב:

חשבתי שהם סתם גייז.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...