Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

או שיעשו ליגליזציה על מנת להילחם בייבוא של סמים ממצרים או לבנון?

אני בעד, אם כי זה רק יפגע בבדואים שמעבירים ומוכרים, ולא בחברה באיוש.

לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

הם יוצאים לפיגועים כי הם יודעים שזה יסדר את המשפחה שלהם.

תרצח יהודי יקבלו 3000, תרצח 2 יקבלו 7000, תרצח 3 ומעלה יקבלו 10+טסלה מהבוקר. 

אם זה זה, בוא ניקח כמה מיליונים מתקציב הבטחון ונשקיע בהם וברווחה שלהם, ככה שיוכלו לכלכל את עצמם בכבוד.

אבל אתה יודע הרי שזה לא המצב. עמוק אתה מבין שזה עיניין דתי + כיבושי.

אז הפתרון שלך, שלא קשור לשום חוק ישראלי שיכול להיות מחוקק, הוא לא באמת פתרון, הוא סתם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

עיצומים של ועד עובדי חברת חשמל זה לא חדש, ב-2017 הפסיקו גבייה ממשתמשים והפסיקו לשלם לספקים (מקור), ובערך לפני שנה שמו מקלות גלגלים לנת"ע בעבודות הרכבת הקלה (מקור). מרפרוף קצר לא מצאתי עיצומים של תאגידי המים

תאר לך שהיו מחליטים לעצור את אספקת החשמל כאות מחאה. היית תומך?

לפני 5 דקות, David32 כתב:

אם זה זה, בוא ניקח כמה מיליונים מתקציב הבטחון ונשקיע בהם וברווחה שלהם, ככה שיוכלו לכלכל את עצמם בכבוד.

אבל אתה יודע הרי שזה לא המצב. עמוק אתה מבין שזה עיניין דתי + כיבושי

הם לא רותחים יהודים אך ורק בגלל הכסף אבל לכסף יש משקל בהחלטה. וגם אם מסתבר שאין לזה שום השפעה בכלל, עדיין חסכנו כסף. אז למה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

כמו שכבר כתבתי, אני לא נגד ההפגנות, אני לא חושב שהמפגינים ברובם אנרכיסטים. אני רק נגד זה שאנשים חושבים שמותר להם לדרוס אחרים כדי להפגין. וזה שהמשטרה נותנת לאנשים לחסום כבישים ציבוריים, זה ביזיון. מחר יתנו להם להפסיק את החשמל ואולי גם את המים.

בת"א כל שנה נחסמים כבישים ציבוריים למצעדים, מרתונים, מרוצי אופנים וכו'. למפגנים היו הסכמים מוקדמים עם המשטרה לחסימת חלק מהכבישים (אני שמעתי על צומת קפלן). כאשר עברתי באילון צפון ב9.30 בבוקר היציאה דרך השלום כבר הייתה חסומה על ידי המשטרה. אז אם מותר  לחסום תנועה לצורך מרוץ או מצעד, בטח ובטח כדי להילחם על עתיד של המדינה. לצערי בארץ לפעמים חייבים להפוך את השולחנות, אחרת זה לא עובד. פעם חיכיתי שלושה חודשים שיטפלו לי ברכב באחריות. דיברתי באדיבות ודחו אותי מתאריך לתאריך פעם אחר פעם. בסוף נשבר לי הזין, הגעתי למשרדי היבואן ועשיתי קצת בלגן. תוך שבועה סידרו את הבעיה.

הסתובבתי היום 3 שעות כדי לצאת ממרכז ת"א והייתי חייב לבטל 2 פגישות נוספות, בעצם ב-11.30 סיימתי את היום. אבל כל הכבוד לאנשים האלה, אני מרגיש שהם עושים את העבודה בשבילי. אז נכון, יש שם כמות קטנה שמצאו סיבה למסיבה. אבל איזה זכות יש לשר הפיתות, סליחה לביטחון לאמי שהורשע 8 פעמים בין השאר בהסתה לגזענות  ותמיכה בארגון טרור,  התפרעות והפרעה לשוטר לקראו לכולם אנרכיסטים? וזה בן אדם שנותן הוראות למשטרת ישראל.

פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

למה היהודה השני שווה 4000 וכל השאר 3000?

טעות שלי, הולך לפי ותק:

תשלומי הרשות הפלסטינית למחבלים ולמשפחותיהם – ויקיפדיה (wikipedia.org)

קח, תתעדכן במחירון המלא.

הם כמו עובדי מדינה - מי שישב בכלא גם מקבל תפקיד בכיר. אחרי זה יטוס למשלחות בעולם כ"נציג הרשות". 

פורסם

בואו נפסיק עם המשחקי כאילו.

כל השינוי בסדרי השלטון לא נועד על מנת לעשות פה ניו זילנד. הוא נועד בשביל זה:

image.thumb.png.a5d651e6f0293caf4d3717d0a6fada4a.png

https://www.ynet.co.il/news/article/b179vq1ai

image.thumb.png.6bcc9f8cd41ba1f04b97eb7c665d064c.png

ולמי שתוהה,על זה שורפים את המועדון.

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אבל אתה יודע הרי שזה לא המצב. עמוק אתה מבין שזה עיניין דתי + כיבושי.

אז הפתרון שלך, שלא קשור לשום חוק ישראלי שיכול להיות מחוקק, הוא לא באמת פתרון, הוא סתם.

בית המשפט העליון בעצמו פסק שאפשר לקזז כספים מהרשות הפלסטינאית שעוברים למחבלים.

הם אפילו משלמים למחבלים ישראלים. אולי המתנחלים שתקפו בחווארה יכולים גם להגיש בקשה לשכר? 

חוץ מזה הממשלה הקודמת בעצמה קיזזה מעל 600 מיליון שקל, למה בן גביר לא דרש לקזז פי 2? 

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

בת"א כל שנה נחסמים כבישים ציבוריים למצעדים, מרתונים, מרוצי אופנים וכו'.

גם בירושלים, אבל החסימות שם הם בצורה מסודרת עם לוח זמנים מוגדר (קרי X נחסם מ-6 עד 14, Y מ-7 עד 11 וכ'ו). אפשר לתכנן את היום בהתאם לפחות. 

פה יש דברים שאתה לא מודע לזה. קם בבוקר מגלה אין לך רכבת.

פורסם

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקווה מאד שלא נגיע לזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

האמ אמא של שאלה תיאורטית.

זה הכי קל לבוא ולהמציא איזה תרחיש ולך תחפש לו פתרון. זה כמו שאני אגיד לך שיש פילים ורודים באפריקה. 

לא תאורתית ולא פילים ורודים.

שאל את השאלה הזו על כל דמוקרטיה מערבית, כולל ישראל הנוכחית ותקבל תשובה פשוטה, מה המנגנונים שימנעו מצב כזה.

שאל לגבי ישראל שאחרי הרפורמה ואין תשובה.

זה מאוד פשוט.

מבחינת חלק גדול התושבים פה, אם היית שואל לפני שנתיים מה יקרה אם בן גביר יהיה שר המשטרה, והיית מקבל תשובה על פילים ורודים.

והנה הוא שר. בזכותך בין השאר.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, falou כתב:

ולמי שתוהה,על זה שורפים את המועדון.

ששש, מה אתה מגלה לכולם?

עכשיו צריך לשלוח את דודי שוב לצעוק משהו על רולקסים, מרצדסים, מסורת ויהדות.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

והנה הוא שר. בזכותך בין השאר.

רק בזכותי. גאה בעצמי.

קל להתעלם מכל מה שקרה פה ב-3 או 4 שנים אחרונות. בחירות אינסופיות בגלל הרצון להדיח מישהו לפני המשפט שלו וחרם על המפלגה הגדולה בישראל.

דחפתם את ביבי לידיים של החרדים ואת מצביעי הימין אל הציונות הדתית ואתה מתפלא.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

שאל לגבי ישראל שאחרי הרפורמה ואין תשובה

תשובה פשוטה: סמוך על הממשלה, יהיה בסדר 

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

והם לא גייז, הם פעילי להט"ב.

Capture.JPG

כל התל אביבים? 😂

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הם יוצאים לפיגועים כי הם יודעים שזה יסדר את המשפחה שלהם.

תרצח יהודי יקבלו 3000, תרצח 2 יקבלו 7000, תרצח 3 ומעלה יקבלו 10+טסלה מהבוקר. 

שהיו נלחמים על המשך קיזוז כספי מחבלים ואפילו הגדלה כקנס לרשות, גירוש משפחות, שהיו מוצאים קומבינה לגרש משפחות גם משטחי A מבחינתי. חוק מוות לא מעניין אותי דווקא, מעדיף שהיו נותנים להם תנאים בכלא כאילו אנחנו בקולומביה והיו סובלים יותר. היה מוריד את הרצון לבצע פיגוע לאפס.

אתה באמת מאמין לכל הבולשיט הזה? שבן אדם עם סכין או גרזן תוקף 4 חיילים חמושים בשביל 3000 למשפחתו?

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

גם בירושלים, אבל החסימות שם הם בצורה מסודרת עם לוח זמנים מוגדר (קרי X נחסם מ-6 עד 14, Y מ-7 עד 11 וכ'ו). אפשר לתכנן את היום בהתאם לפחות. 

פה יש דברים שאתה לא מודע לזה. קם בבוקר מגלה אין לך רכבת.

רק במקרה שאתה עצמאי עם אפשרות שליטה על הלו"ז. אשתי לפעמים עברה חצי עיר ברגל כדי להגיעה לעבודה.

פורסם

You've never seen a politician who kept his promise
You never saw a politician who wasn't a liar
Not even the greedy ones
It's all bullshit man, it's all control
They want you to do what they say
Because their word is better than that other guy
(Right?) and it's not, you should be sufficient in yourself
You should do the best you can to
You should make the world a better place for having been in it
(Yeah) not suck from it
You should make it better, you should give to it
All politics are assholes

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

קל להתעלם מכל מה שקרה פה ב-3 או 4 שנים אחרונות. בחירות אינסופיות בגלל הרצון להדיח מישהו לפני המשפט שלו וחרם על המפלגה הגדולה בישראל.

באמת קל להתעלם, זה כאילו לא היית כאן כשביבי שיקר ללפיד, ואז כשהוא שיקר לגנץ וכולנו היינו כזה "גנץ הוא משקר לך!!" וגנץ היה כזה "לא לא תראה הנה נייר" ובסוף מי היה מאמין זה הכל היה שקר. שוקינג! 

אותו כנ"ל עם חבריו מימין ליברמן בוגי סער בנט אדלשטיין (שכעת אידיוטים שימושיים מכנים לעתים שמאל, לך תבין) 

במשך שנים על גבי שנים האדם שורף את כולם, כולם כולל כולם ימין שמאל קדימה אחורה מעלה מטה, ועדיין אנשים איכשהו כותבים את מה שאתה כותב. למילים אין משמעות ולאמת אין ערך. 

מה שמבלבל אותי בהקשר שלך ספציפית זה שאתה בעצמך כתבת שאתה לא מתומכיו, אז תיישב לי את הסתירה יובל: איך בעצם אתה מתעלם מכל זה? 

אני לא מטריל אני באמת לא מצליח להבין את זה.

• אהבתי 6

• תוכן חדש...