Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא למה אתה כל כך רוצה שסטודנטים ערבים יניפו דגל פלשתין תוך כדי הפגנה באוניברסיטת תל אביב בה הם לומדים במימון ישראלי ויצעקו תוך כדי איטבח אל יהוד?

כמו שאמרו לך - אף אחד לא באמת רוצה את זה. זה שהמלך בישראל מנסה לצייר את הסיטואציה כ "ימין" ו "שמאל", "אנחנו" ו "הם" - לא אומר שזה המצב.

בפועל אני בטוח שרוב מוחלט מהעם הוא מה שעד ממש לא מזמן היו מגדירים אותו ימין ביטחוני מובהק - פשוט לא תומך בהמלכת מלך אז מציירים אותו כשמאל.

ולשאלתך - זה מדרון חלקלק. לך תחקור איך כל דיקטטורה אחרת בעולם עלתה. אף דיקטטור לא עלה ביום אחד, זה תהליך ארוך שמתחיל עם חקיקות שהעם יצליח לבלוע בהתחלה.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, Morningstar כתב:

אף דיקטטור לא עלה ביום אחד

Say what?

Leninism - Wikipedia

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא למה אתה כל כך רוצה שסטודנטים ערבים יניפו דגל פלשתין תוך כדי הפגנה באוניברסיטת תל אביב בה הם לומדים במימון ישראלי ויצעקו תוך כדי איטבח אל יהוד?

אני אמנם לא מסכים עם דעות רבות שאתה מציג, אבל נותן לך מספיק קרדיט שאתה לא מטומטם ולא טרול.

לכן אני מפנה את השאלה אליך: האם אתה, יובל, סבור שמישהו כאן סבור שאיטבח אל יהוד זה משהו רצוי?

זו לכאורה שאלה רטורית, אבל מסתבר שהיא לא. 

אחרי שענית לעצמך על השאלה, תוכל להקדיש עוד כמה שניות ולחשוב: אז אם זה לא מה שהם חושבים, מה הם כן חושבים?

מכאן אולי תוכל להתייחס ואף לסתור את הטענה שלהם, במקום להעלות טענות שלא אמורות לעבור את הפיירוול האישי שלך.

חופש הביטוי, כמו חופשים רבים אחרים, מגיע עם יתרונות וחסרונות. לשמוע דעה שמעצבנת אותי זה חסרון קל (וזניח), אנשים המשתמשים בחופש הביטוי ע״מ להסית זה גרוע יותר, ואלו המשתמשים בו בצורה ישירה ע״מ לפגוע באנשים כנראה עומדים מול דין פלילי.

שלטון שמגדיר מה מותר או אסור לומר, זה משהו שמפחיד הרבה אנשים - ובצדק. ״אסור להתנגד לקיומה של מדינה יהודית ודמוקרטית״ זה האמ-אמא של הסליפרי סלופ, יבגניפ מתנגד לכפיה דתית אז צריך להוריד אותו?

תגיד לי ״אתה מטריל, ברור לכולנו שלא״. אבל לא יובל, אני לא מטריל, ולא ברור לכולם. חברי כנסת בממשלה קראו לפגוע בכפר שלם בגלל שהיה שם פיגוע, זה משהו שעובר כל מחסום הגיוני או סביר אבל קורא כבר כיום. אז לא, הם לא יצודו מחר את יבגני כי אוטובוסים זה עדיין לא מעצבן מספיק את הריבון, אבל לצוד ״פעילי שמאל בוגדניים״? זה כבר התחיל.

כשמחברים את זה עם המהפיכה המשפטית אפשר להבין עוד יותר לאן הרוח נושבת ולמה, יש סיכוי קלוש שהפעם באמת הגדישו את הסאה אבל אני נותן קרדיט לביבי וגרורותיו ומאמין שיצליחו. 

• אהבתי 9

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

שיצעקו מה שהם רוצים. מה זה משנה עם יש להם דגל או לא? אז גם נעשה חוק שאומר שאסור לצעוק דברים מסויימים? אתה מבין לאן זה הולך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

הופה. @יבגניפ הנה חבוב ב"טור דעה" באתר עיתונות מיינסטרימי שטוען שחור על גבי לבן שהמפלגות החרדיות/חרד"ליות/ערביות הן לא באמת ציוניות.

אמנם אני לא כל כך מסכים עם המסקנה שלו, שהיא בגדול פנטזיה נחמדה, שבסוף המרכז (ליכוד + יש עתיד + המחנה הממלכתי + ישראל ביתנו) ימשול בכיף אבל לפחות הרישא של הדברים שלו מחממים את הלב, לפחות בכנות שלהם.

זה קצת ווישפול ת'ינקינג, ועוד תחינה לכולם שיצילו את ביבי מעצמו. למה?

לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

Say what?

Leninism - Wikipedia

זה ממש לא נכון. היה שם תהליך מאד ארוך.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

זה קצת ווישפול ת'ינקינג, ועוד תחינה לכולם שיצילו את ביבי מעצמו. למה?

אה, חד משמעית. בגלל זה אני לא מסכים עם המסקנה. ואני מקווה שאף אחד לא יציל את ביבי. שיאכל את הדייסה שבישל לעצמו. כמה כבר אפשר לשקר לכולם כל הזמן?

בסוף עולים על הבלוף. גם מי שנכנס איתו למיטה, ממש לפני הבחירות עצמן, אמר עליו "שקרן בן שקרן" ואז, כי אין לו ברירה אחרת, חתם איתו הסכם.

לפני 1 דקה, RK כתב:

זה ממש לא נכון. היה שם תהליך מאד ארוך.

כן זה נכון. אבל ספציפית תהליך לקיחת הכוח התבצע ביום אחד. ברור שהרקע למהפכה הולך עשרות שנים אחורה (ויותר).

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

גם מי שנכנס איתו למיטה, ממש לפני הבחירות עצמן, אמר עליו "שקרן בן שקרן" ואז, כי אין לו ברירה אחרת, חתם איתו הסכם

משווה ומעלה - לא רק מי שנכנס איתו למיטה, אלא מי שחי איתו - אמסלם כדוגמא מושלמת לכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

אמסלם

זה דווקא בסדר כי הוא בסה"כ ה-side chick. גם אני הייתי כועס עליו אם הייתי באותה פוזיציה. מצד שני הוא קונה אחלה מתנות, קרטייה ושאר מנעמי שלטון.

• מצחיק 1

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

זה חוק הפיתות, לא מעבר. חתמנו הסכמים מתחת לדגל הזה ואנחנו ממשיכים לשתף אתם פעולה למרות הכל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אפילו יותר מפגר מהפיתות. החוק הזה גם לא יעבור בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי בעבודה ואיבדתי את המעקב, אני כבר לא יודע על איזה מהחוקים מדובר.

אבל הכל יעבור, במסגרת חוק שימור הביבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ביב השופכין יצר הקבלה בין ההפגנות היום לפרעות בכפר.
יצור דוחה נקווה שימצא את עצמו מובטל בבית לפני שיספיק לחסל את המדינה. אישית אני מקווה שיבקר בכלא לפני על כל הרע שהוא עשה פה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/sjnvymacj#autoplay

מסית, שקרן, מפלג, אפס מאופס, יצור מאוס, מגלומן, נהנתן, לחיץ, חלש, וואנאבי מנהיג.

פעם הבנאדם הזה עשה דברים, ואפילו דברים טובים, מתוך אמונה בדרכו.

מעציב אותי לראות איך אנשים כאלו מידרדרים להיות כזה פח אשפה.

פורסם

אמר האיש מכיכר ציון

אין לי אלא לצטט את @Night Driver:

אולמרט צדק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פורעים בחווארה שרצחו בן אדם, ניסו לשרוף באש בניין ואשה קשישה נתקעה בו יומיים עד שחולצה היום, שרפו עשרות רכבים ועשו פוגרום של ממש - שלא נעצרו תוך כדי מעשה, מושווים על ידי שר ההסתה הראשי וראש ממשלת ישראל לקבוצת אזרחים ענקית ונורמטיבית, עם לוחמים וקצינים ביחידות מובחרות, אנשים משכילים בעלי תארים ומשרות בכירות, שלא הרימו יד, לא שרפו, לא היכו, ואולי זרקו איזה חצי בקבוק מים ואז חטפו בתגובה מכת"זיות, מכות ורימוני הלם בכינון ישיר.

ממש, סימטריה.

וכמובן פניני שקר, כמו שבתנתקות ההתנגדות לא היתה אלימה ושהוא בכלל היה נגדה (זה לא שקר מלא, הוא אכן היה 20% מההצבעות - נגד. בשאר בעד).

זה ראש ממשלה? בתקופה כזו?

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...