Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, tzahico כתב:

לאחי החרדים - אתם מתארים את הכאב על כך שאנשים כאן מוכנים לוותר על זהותם היהודית בלי לחשוב פעמים.  עם יד על הלב - לא תרמתם לכך דבר?  לא צריך לענות לי - אני אצטט את הנשר הגדול במקום - הלכות תלמוד תורה, פרק ג', הלכה י:

/cdn-cgi/mirage/3a96f162dafd648cde54716d9799dff91eae474472c6a9a2ecc0921641d3f463/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2023_02/1710076802_Leibovitch-Pesach.thumb.png.60911e131619cfdf02d971be5828440d.png

אל תבלבל אותם עם עובדות. הרב אמר...

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם אנשים ששתו סינגל מאלט, החליטו שזה חרטא-ברטא שיווקית אחת גדולה, ועברו לרד לייבל?  אתה יודע, חבר'ה כמו אורי זוהר, דורון שפר, עודד מנשה - שראו טיפה יותר עולם מרוב חברי הפורום הנכבד הזה

אין עם זה שום בעיה כל עוד הם לא מכריחים את כולם לשתות רק רד לייבל. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לאחי החרדים - אתם מתארים את הכאב על כך שאנשים כאן מוכנים לוותר על זהותם היהודית בלי לחשוב פעמים.  עם יד על הלב - לא תרמתם לכך דבר?  לא צריך לענות לי - אני אצטט את הנשר הגדול במקום - הלכות תלמוד תורה, פרק ג', הלכה י:
image.thumb.png.acbe87fe8aa4be421a1bbd0b5c16d609.png

זה גם מה שאני מכיר מהילדות וככה כל המשפחה, רק בארץ ניחשפנו ל"היהדות החדשה" של החרדים פה, מיצטער, מבחינתי הם לא מייצגים את היהדות, הם דת/כת ניפרדת בעיניי שהתפתחה כאן ביזכות/ביגלל עירבוב של כסף/כוח/פוליטיקה בארץ.

וכולם יודעים את האמרה על כסף וכוח שהם משחיתים(ע"ע שווי של המנהיגים שלהם  והנדל"ן)...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

אין עם זה שום בעיה כל עוד הם לא מכריחים את כולם לשתות רק רד לייבל. 

אבל הם מכריחים את כולם לשתות אקסל, אפילו לא רד לייבל. יענו הם מורידים אותנו לתת תנאים במדינה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 שעות, gadik6 כתב:

וזה לא באמת מוכיח משהו. משקיע/יזם יחיד שמגיע לישראל לא באמת מעיד על הכלל, בדיוק כמו שההצהרות של מנכ"לית פאפאיה גלובל לא העידו על מגמה כלשהי.

סתם משעשע שבזמן שבאתרי חדשות כותבים על איך משקיעים ויזמים תכף בורחים, קופץ לי בלינקדאין הסיפור הזה.

עכשיו בטוח יבואו יותר משקיעים.

פינדרס פיצח את הסוד.

כבר בכלל לא מסתירים את זה שאין להם בעיה עם דיקטטורה.

image.thumb.png.34f67020cdd5d3c8d6bb3e45e11ff60c.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הקפיצות הלוגיות שלך ראויות להערכה.

הוא אומר משהו אחד, אתה מסיק כבר משהו אחר שלא קשור בכלל לנושא.

הוא מגיב לטענה שמשקיעים יברחו מישראל בגלל פגיעה בחופש מערכת המשפט, כביכול, וטוען שאם כבר אז ההיפך הוא נכון - משקיעים מעדיפים מדינות עם פחות חופש במערכת המשפט.

זה לא אומר שהוא תומך בדיקטטורה (אולי הוא כן, אבל הטענה שלו לא אומרת את זה), או שהוא חושב שתהיה פגיעה במערכת המשפט.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)

אם זה מה שהוא טוען הוא מטומטם ושקרן בגדול.
המשקיעים היחידים שאולי אוהבים רודנים הם מהסוג הגרוע ביותר, כאלו שבאים לשדוד אוצרות טבע של מדינות נכשלות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

הבנת הנקרא שלך לא משהו

לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

ה לא אומר שהוא תומך בדיקטטורה

לפני 39 דקות, פינדר כתב:

בר בכלל לא מסתירים את זה שאין להם בעיה עם דיקטטורה.

לא אמרתי שהוא תומך.

אני רק אומר, כמו שכבר הראתי בדוגמאות, שאנשי הימין עברו מ ״מה פתאום לא תהיה פה דיקטטורה״ ל ״דיקטטורה זה לא נורא כמו שאתם חושבים״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע איזה דוגמאות הבאת, אבל הציטוט שלו גם לא אומר ש"אין לו בעיה עם דיקטטורה".

הציטוט שלו בכלל לא אומר מה הוא חושב או עם מה יש או אין לו בעיה.

הוא בסך הכל אומר שהטענה על בריחת משקיעים עקב פגיעה, כביכול, במערכת המשפט, לא נכונה, כי ככה וככה, אבל יכול בהחלט להיות שהוא בעצמו בכלל לא מאמין שכן יש פגיעה במערכת המשפט.

פורסם

צריך להיות ענף באולימפיאדה לקפיצה למסקנות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא טוען שמשקיעים מעדיפים מדינות שמרניות. אוקיי. נניח.

מי יודע להגיד אם הטענה הזו נכונה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

לא יודע איזה דוגמאות הבאת

תחליף את המילה ״דמוקרטיה״ ב״הונגריה״ (שכבר לא מוגדרת היום כדמוקרטיה מערבית)

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

בדוגמאות, שאנשי הימין עברו מ ״מה פתאום לא תהיה פה הונגריה״ ל ״הונגריה זה לא נורא כמו שאתם חושבים״.

image.thumb.png.8e51337a7e75f137f0e20599bef7e48e.png

image.thumb.png.587e6d4aa71347cd4230db9c7024c748.png

image.thumb.png.4e0524f72334724dbd50a1ff0b925726.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.8e51337a7e75f137f0e20599bef7e48e.png

רק שצריך להראות את גרף ההשקעות לאורך השנים ותראה שזו חרטא ועדיף להיות ישראל מאשר השקעה חד פעמית מדי כמה שנים כמו שיש בהונגריה.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עוד החלטה שהיא לכאורה שטותית אבל בעלת משמעות:

בכיר לשעבר בעד החלטת בן גביר: "לא יכול להיות שרוצחים יפתחו לעצמם מאפיות" (msn.com)

היום משתלם להיות מחבל - הולך לחיים סבבה בכלא והמשפחה מקבלת משכורת.

ברגע שזה ישתנה הרצון להיות מחבל יירד.

ושוב - אדון יעקב עמנואל, אל תיתמם שלא ידעת על זה. כולם יודעים, כולם שותקים.

אם אדם נורמלי נתקל במאפייה ולא אומר "מה זה השכונה הזאת" יש פה בעיה בכל הרמות.

מנכ"ל הבורסה על אזהרות ראשי הבנקים: "מהמידע שלנו, אין פה דרמה גדולה" (ynet.co.il)

היחידים שבלחץ/מחפשים כותרות זה כל מיני סטארטאפיסטים שעד היום לא שמעו עליהם יותר מדי.

הוא אומר בפירוש שהכספים היחידים שהוא רואה שיוצאים החוצה הם ישראליים. מייצרים סערה ואז מתפלאים שמדברים עליה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הוא אומר משהו אחד, אתה מסיק כבר משהו אחר שלא קשור בכלל לנושא.

הוא מגיב לטענה שמשקיעים יברחו מישראל בגלל פגיעה בחופש מערכת המשפט, כביכול, וטוען שאם כבר אז ההיפך הוא נכון - משקיעים מעדיפים מדינות עם פחות חופש במערכת המשפט.

זה לא אומר שהוא תומך בדיקטטורה (אולי הוא כן, אבל הטענה שלו לא אומרת את זה), או שהוא חושב שתהיה פגיעה במערכת המשפט.

אל תהייה ליאור, לא מתאים לך.

יש שתי אפשרויות פה:

1. פנדרוס חושב שהרפורמה תחזק את הדמוקרטיה. במצב כזה לפי הגישה שלו ממשלתו מובילה לפגיעה בכלכלה כי "משקיעים גדולים מחפשים כמה שפחות דמוקרטיה".

2. פנדרוס לא חושב שהרפורמה תחזק את הדמוקרטיה. שזו המציאות הברורה לרובינו (למה שחרדים לא דמוקרטים ירצו לחזק את הדמוקרטיה?). הוא מתנחם בזה שבתור מומחה לעסקים הוא יודע שזה יוביל להגעתם משקיעים גדולים.

אתה רואה עוד אפשרות? כלומר בתאוריה יש גם את האפשרות שאין לו דיעה, אבל לא נראה לי שזה המקרה.

אגב הטענה הנגדית שהחלשת מוסדות זה רע, בניגוד לטענתו של המבין הגדול בעסקים פרנדרוס, היא העיקר מאחורי מכתב הכלכלנים הבוגדים מה0מול שנשלח לביבי לפני שבוע, וגרם לו לרוץ להזיע מול מצלמות הטלויזיה בערך ביום שבו המכתב פורסם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...