Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה. אז חפשי LS מיד פרטית, מה אכפת לך מה מוכרים בליסינג?

אם את רוצה המלצות גם מאיפה, אני אתן לך (בכלל אנחנו מבזבזים פה משאבי רשת, יכולנו לנהל את השרשור בה"פ...)

כן אני אשמח להמלצות ותודה:-)

פורסם

חשוב לבדוק את תושבת המנוע, מחלה די נפוצה בסיוויק מהשנים האלו. אחרי 5 שנים ו 130K קילומטרים החלפנו תושבת מנוע וזה עלה בסביבות האלף שקל (הפעם היחידה שהרכב נכנס למוסך), זה בכלל לא קריטי ובהחלט לא סיבה לרדת מקניית הרכב.

תתחדשי !

פורסם
חשוב לבדוק את תושבת המנוע, מחלה די נפוצה בסיוויק מהשנים האלו. אחרי 5 שנים ו 130K קילומטרים החלפנו תושבת מנוע וזה עלה בסביבות האלף שקל (הפעם היחידה שהרכב נכנס למוסך), זה בכלל לא קריטי ובהחלט לא סיבה לרדת מקניית הרכב.

תתחדשי !

תודה על האזהרה :-)

פורסם

הונדה זה הונדה! לא יעזור היא תעלה על הציפיות שלך זה רכב אמין ומצויין רק המינוס שלו זה המחיר אבל הכול יחסיי עדיף לשלם על משו טוב ואמין במידה ויש האפשרות שלא יבזבז לך את הזמן במוסכים(במידה והוא שמור ומטופל)מאשר לקנות חלופה זולה עם בעיות בדרך לגבי הרמת גימור הLS תספיק לך לדעתי לא חסר בה משו קריטי במילא במכירה זה לא יעניין אפחד אם יש לך סנרוף או גלגלי מגנזיום ככול שתימצאי רכב עם נתונים טובים במכירה יהיה לך קל יותר הונדות עם נתונים טובים פשוט נחטפות..

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
הונדה זה הונדה! לא יעזור היא תעלה על הציפיות שלך זה רכב אמין ומצויין רק המינוס שלו זה המחיר אבל הכול יחסיי עדיף לשלם על משו טוב ואמין במידה ויש האפשרות שלא יבזבז לך את הזמן במוסכים(במידה והוא שמור ומטופל)מאשר לקנות חלופה זולה עם בעיות בדרך לגבי הרמת גימור הLS תספיק לך לדעתי לא חסר בה משו קריטי במילא במכירה זה לא יעניין אפחד אם יש לך סנרוף או גלגלי מגנזיום ככול שתימצאי רכב עם נתונים טובים במכירה יהיה לך קל יותר הונדות עם נתונים טובים פשוט נחטפות..

הבנתי תודה

פורסם

אין ספק, הרכב המושלם, הסמל בחזית שווה כל מחיר ולא משנה אם הבטיחות נחותה, אין אבזור או כל דבר אחר, כל עוד יש את הסמל של הונדה מקדימה תקני בלי להסס.

כל האמור מעלה נכתב בציניות גמורה למקרה שחובבי המותג יתבלבלו ויחשבו שאני מזדהה עם הסברה הזאת.

פורסם

בשנת 2008 בוצעה מתיחת פנים חיצונית ופנימית לדגם הLS והוא הפך להיות קומפורט,

נסי לחפש דגם כזה בשוק הפרטי, אם תרצי אוכל לנסות לעזור במקרה הנ"ל.

דגם הקומפורט כבר מגיע עם 6 כריות אויר, קיפול מראות חשמלי, שקע AUX מותאם למערכת השמע ועוד אביזרים,

מייק - אני לא מסכים עם מה שציינת, עזוב נאמנות עיוורת למותג אבל דגמי הקומפורט או הLS לא מציגים בטיחות נחותה באף מבדק שבוצע לרכב, ומה זה אין אבזור או כל דבר אחר? זה רכב משפחתי, הוא לא אמור לעשות לך מסאג' או תספורת במהלך הנסיעה.

כרכב משפחתי לאותם שנתונים הוא מציג יכולת נסיעה עדיפה על מנועי 1600 מתחרים ובתצרוכת הדלק נתונים דומים ואף בחלק מהמקרים עדיפים עליהם

Confidence In Motion

פורסם

דגם ה-LS הגיע עם 4 כריות אויר.

סיויק הייבריד שזהה לסיויק הרגילה נבחנה ביורו אנקאפ עם 6 כריות אויר ועדיין קיבלה רק 4 כוכבים.

לגבי אבזור יש דגמים שמגיעים עם חישוקי מגנזיום, גג שמש, בקרת שיוט, שליטה מההגה, חיישני גשם ואור ועוד שלל אביזרים שבהונדה צריך להוסיף הרבה כסף כדי לקבל.

מאזדה 3 2 ליטר למשל מגיעה מאובזרת יותר, חזקה יותר וגם עם ציון בטיחות טוב ואבזור בטיחותי מלא. וזאת רק דוגמה אחת מיני רבות.

פורסם

אוקיי חברה הבנתי תודה על המידע ותודה לכל מי שהציע את העזרה שלו ברגע שאני יצטרך אני בהחלט אפנה אליכם:-)

פורסם

מקום טוב לחפש בו הונדה סיוויק פרטית זה אוטו סנטר.

הם מקבלים את המכוניות של מי שעושה טרייד אין מול היבואן מאיר (שייכים לאותה קבוצה) ומבין כל החברות המסחריות הגדולות שמשווקות רכבים משומשים יש להם את המגוון הכי גדול של הונדות שכמעט כולן מידיים פרטיות. לפעמים יש שם מציאות ממש טובות והם נותנים אחריות ובאופן כללי "שקט נפשי" של קניה במקום מסודר.

אני קניתי שם והייתי מאוד מרוצה.

פורסם

אני חשבתי על ההונדה סיויק האצקבק כשראיתי את הדרישות שלך.

הרכב נראה מאוד ספורטיבי ושונה.

זה אותו מנוע כמו בהונדה הרגילה והבפנוכו שלו נראה מעולה.

חסרון יחיד שיכול להיות זה תא מטען(לא בטוח בזה)-אך על זה מפצה עיצוב מדהים :)

honda-civic-type-r-hatchback.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
דגם ה-LS הגיע עם 4 כריות אויר.

סיויק הייבריד שזהה לסיויק הרגילה נבחנה ביורו אנקאפ עם 6 כריות אויר ועדיין קיבלה רק 4 כוכבים.

לגבי אבזור יש דגמים שמגיעים עם חישוקי מגנזיום, גג שמש, בקרת שיוט, שליטה מההגה, חיישני גשם ואור ועוד שלל אביזרים שבהונדה צריך להוסיף הרבה כסף כדי לקבל.

מאזדה 3 2 ליטר למשל מגיעה מאובזרת יותר, חזקה יותר וגם עם ציון בטיחות טוב ואבזור בטיחותי מלא. וזאת רק דוגמה אחת מיני רבות.

הבעיה של המאזדה 3 שמרוב שיש כאלו על הכביש וכבר נמאס

מליראות אותם,גם סיוויק לא חסר אבל בטוח לא כמו המאזדה 3.

וביגלל זה יש להונדה ביקוש ער ביד השניה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...