Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי להתייעץ לגבי רכב הונדה סיווייק 2009 4 דלתות דגם LS האם הדגם הזה הוא ליסינג?האם כדי לקנות אותו ?איזה יתרונות חסרונות יש בו?

אודה לכם אם תעזרו לי לדעת מידע על הרכב

פורסם

זה הדגם הפשוט של הסיויק. הגיע עם 4 כריות אויר בלבד בחלק מהזמן אז כדאי לבדוק ברישיון הרכב של האקזמפלר הספיציפי.

כדאי לקנות מאיזו בחינה? יתרונות וחסרונות משתנים מאוד בהתאם למה שאת מחפשת מהרכב שלך (אני מניח שעם כינוי כמו שרה מדובר באישה).

פורסם

בזמנו קנינו את הדגם הזה מהסוכנות, רכב טוב ומוצלח שמתומחר גבוהה מדי.

יתרונות: נראה מצוין והרבה יותר יפה מהדגם החדש (פשוט מכוער לדעתי), גם עיצוב הפנים די מוצלח.

חזק וחסכוני גם בתוך העיר, אמין מאוד !

חסרונות : תנוחת ישיבה מאוד נמוכה, נוחות סבירה מינוס, יקר.

פורסם

מה הצרכים שלכם מהרכב?,את מי הרכב ישמש?,האם את זקוקה לרכב משפחתי בגודל שכזה?

הרכב מתהדר בחיסכון בדלק למרות נפח המנוע(1800 סמ''ק) הגדול מהסטנדרט המשפחתי (1600 סמ''ק).

איזה רכב שירת אותכם עד כה?

פורסם

אני מתכוונת האם כדאי לקנות מבחינה של הביצועים שלו...אני מחפשת רכב משפחתי הוא ישמש אותי ואת משפחתי

שיהיה מנוע חזק,אמינות,צריכת דלק,יכול לסחוב בעליות,פוזה,מרווח,נוחות,ספורטיבי,שיהיה 5 מקומות,תא מטען גדול וכמובן שישרת אותי הרבה שנים

ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות.

פורסם
אני מתכוונת האם כדאי לקנות מבחינה של הביצועים שלו...אני מחפשת רכב משפחתי הוא ישמש אותי ואת משפחתי

שיהיה מנוע חזק,אמינות,צריכת דלק,יכול לסחוב בעליות,פוזה,מרווח,נוחות,ספורטיבי,שיהיה 5 מקומות,תא מטען גדול וכמובן שישרת אותי הרבה שנים

ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות.

את מבקשת יותר מדי לרכב אחד...

אם את רוצה רכב משפחתי שישרת אותך להרבה שנים - הגעת למקום הנכון. רק שבד"כ רכב כזה אינו "ספורטיבי" , אלא אם הגדרותייך ל"ספורטיבי" שונות מהמקובל. מה שכן:

מנוע חזק - יש (יחסית לקבוצה) וגם משתלב היטב עם הגיר;

אמינות - גבוהה מאוד;

צריכת דלק - למרות מנוע 1.8 ליטר, צריכה מהנמוכות בקטגוריית המשפחתיות. לי יוצא בסביבות 1:12 משולב, כאשר חלק לא מבוטל מהנסיעות זה עם רכב עמוס בזוג הורים ושני ילדים... בנסיעות בינעירוניות זה יכול להיות גם 1:16 בלי בעיה;

פוזה - לא יודע, בעיקרון זה רכב משפחתי ותו לא. בעיניי (ובעיני אחרים) יש לו עיצוב שונה ויפה יותר משאר המשפחתיות;

מרווח - בהחלט, שוב, אחד המרווחים בקטגוריה (בעיקר מאחור, בעיקר במירווח הרגליים);

נוחות - סבירה, לא בשמיים אבל לא מעייפת בנסיעות ארוכות;

תא מטען - לא זוכר בע"פ את הנפח, אפשר לבדוק בשנייה ברשת, אבל מספק בהחלט משפחה בת 4 נפשות.

מבוקש - זה בעייתי... הכל יחסי, כי כידוע שוק הרכב חלש מאוד. אבל היא פחות נפוצה בליסינג ולכן שומרת על ערכה יותר מאחרות (סליחה, מאבדת ערך פחות...).

נו, השתכנענו? :wink:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
את מבקשת יותר מדי לרכב אחד...

אם את רוצה רכב משפחתי שישרת אותך להרבה שנים - הגעת למקום הנכון. רק שבד"כ רכב כזה אינו "ספורטיבי" , אלא אם הגדרותייך ל"ספורטיבי" שונות מהמקובל. מה שכן:

מנוע חזק - יש (יחסית לקבוצה) וגם משתלב היטב עם הגיר;

אמינות - גבוהה מאוד;

צריכת דלק - למרות מנוע 1.8 ליטר, צריכה מהנמוכות בקטגוריית המשפחתיות. לי יוצא בסביבות 1:12 משולב, כאשר חלק לא מבוטל מהנסיעות זה עם רכב עמוס בזוג הורים ושני ילדים... בנסיעות בינעירוניות זה יכול להיות גם 1:16 בלי בעיה;

פוזה - לא יודע, בעיקרון זה רכב משפחתי ותו לא. בעיניי (ובעיני אחרים) יש לו עיצוב שונה ויפה יותר משאר המשפחתיות;

מרווח - בהחלט, שוב, אחד המרווחים בקטגוריה (בעיקר מאחור, בעיקר במירווח הרגליים);

נוחות - סבירה, לא בשמיים אבל לא מעייפת בנסיעות ארוכות;

תא מטען - לא זוכר בע"פ את הנפח, אפשר לבדוק בשנייה ברשת, אבל מספק בהחלט משפחה בת 4 נפשות.

מבוקש - זה בעייתי... הכל יחסי, כי כידוע שוק הרכב חלש מאוד. אבל היא פחות נפוצה בליסינג ולכן שומרת על ערכה יותר מאחרות (סליחה, מאבדת ערך פחות...).

נו, השתכנענו? :wink:

חחח כן תודה רבה על המידע והבנתי שהיא לא כל כך מאובזרת מאיזה בחינה?אני מדברת על דגם LS 2009

פורסם
חחח כן תודה רבה על המידע והבנתי שהיא לא כל כך מאובזרת מאיזה בחינה?אני מדברת על דגם LS 2009

יש נם שני דגמים בשנה שאת מחפשת.

LS הוא הדגם הפחות מאובזר.

ES הוא דגם שמכיל תוספות:

חיצונית - גגון שמש, גלגלי מגנזיום, ופנסי ערפל.

פנימית - 6 כריות אוויר (לעומת 4), מערכת בקרת שיוט ואם אינני טועה שליטה מההגה במערכת השמע ומזגן מפוצל.

הבדל של כמה אלפי שקלים במחירון שני הדגמים.

פורסם
יש נם שני דגמים בשנה שאת מחפשת.

LS הוא הדגם הפחות מאובזר.

ES הוא דגם שמכיל תוספות:

חיצונית - גגון שמש, גלגלי מגנזיום, ופנסי ערפל.

פנימית - 6 כריות אוויר (לעומת 4), מערכת בקרת שיוט ואם אינני טועה שליטה מההגה במערכת השמע ומזגן מפוצל.

הבדל של כמה אלפי שקלים במחירון שני הדגמים.

הבנתי.

מערכת בקרת שיט אפשר להתקין בדגם LS?ומה זה אומר מזגן מפוצל?

פורסם
הבנתי.

מערכת בקרת שיט אפשר להתקין בדגם LS?ומה זה אומר מזגן מפוצל?

לגבי הבקרת שיוט - אפשרי, אבל למיטב ידיעתי אם תרצי משהו מקצועי ולא תחליף זול (שיוט שלא מתבטל באמצעות בלימה, למשל) אני חושב שזו השקעה יקרה מדי.

מזגן מפוצל פירושו שליושבים מאחור יש פתחים עצמאיים שניתן לכבות/לכוון עוצמה בלי קשר למזגן מלפנים.

פורסם
לגבי הבקרת שיוט - אפשרי, אבל למיטב ידיעתי אם תרצי משהו מקצועי ולא תחליף זול (שיוט שלא מתבטל באמצעות בלימה, למשל) אני חושב שזו השקעה יקרה מדי.

מזגן מפוצל פירושו שליושבים מאחור יש פתחים עצמאיים שניתן לכבות/לכוון עוצמה בלי קשר למזגן מלפנים.

הבנתי תודה.

ואם אפשר עוד שאלה קטנה הדגם הזה הוא לא דגם ליסינג נכון?

פורסם
הבנתי תודה.

ואם אפשר עוד שאלה קטנה הדגם הזה הוא לא דגם ליסינג נכון?

מה זה "דגם ליסינג"?

אין לי מספרים מדויקים, אבל מספרן של הסיוויק בשוק הליסינג קטן מאוד לעומת המשפחתיות הנפוצות (מאזדה 3, פוקוס, סיטרואן C4, יונדאי I30 וכו'). אלה שכן באות מליסינג - אז כן, מדובר בדגם שציינת (LSׂ).

אבל לא הבנתי מה זה משנה לך - אם את לא רוצה רכב מליסינג, יש מלא סיוויק LS בשוק מיד פרטית, מה הבעיה לחפש את אלה?

פורסם
מה זה "דגם ליסינג"?

אין לי מספרים מדויקים, אבל מספרן של הסיוויק בשוק הליסינג קטן מאוד לעומת המשפחתיות הנפוצות (מאזדה 3, פוקוס, סיטרואן C4, יונדאי I30 וכו'). אלה שכן באות מליסינג - אז כן, מדובר בדגם שציינת (LSׂ).

אבל לא הבנתי מה זה משנה לך - אם את לא רוצה רכב מליסינג, יש מלא סיוויק LS בשוק מיד פרטית, מה הבעיה לחפש את אלה?

זה משנה כי אני לא רוצה ליסינג..וכן אני מחפשת מיד פרטית

פורסם

יפה. אז חפשי LS מיד פרטית, מה אכפת לך מה מוכרים בליסינג?

אם את רוצה המלצות גם מאיפה, אני אתן לך (בכלל אנחנו מבזבזים פה משאבי רשת, יכולנו לנהל את השרשור בה"פ...)

• תוכן חדש...