Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין ברכב ידני, עם מראה צעיר ושהיה קצת זריז.

רוב הנסיעות היו בתוך העיר משהו כמו 10K בשנה.

חשוב שהיה אמין,וטיפולים לא יקרים ושיחסית לא תהיה ירידת ערך דרסטית כמו שהיה לי עם המגאן 2002.

חשבתי על סיאט איביזה "ספורט" משנתונים 03-05 .

מה דעתכם על הרכב הזה?

אני פתוח להצעות נוספות.

תודה

פורסם

לעדתי הפיגו206 xs תתאים לך,110 כס,ידנית 3 דלתות,מגוון שיפורים ורמת אמינות טובה.

ירידת ערך זאת לא יאריס,אבל לדעתי אתה תהנה ממנה,תבדוק שאין מים ברדיאוטור ותקינות ידית איתות.

את האיביזה פחות מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לעדתי הפיגו206 xs תתאים לך,110 כס,ידנית 3 דלתות,מגוון שיפורים ורמת אמינות טובה.

ירידת ערך זאת לא יאריס,אבל לדעתי אתה תהנה ממנה,תבדוק שאין מים ברדיאוטור ותקינות ידית איתות.

את האיביזה פחות מכיר.

בדיוק מה שרציתי להמליץ לך. היה לי אותה שנה עד שהלכה לעולמה בטוטלאוס לצערי.

שירתה אותי נאמנה וכמובן שקיבלה טיפול אישי יופי יופי, כאב הלב עלייה אבל רכב מצויין.

מבחינת יופי - גם היום יפה מהרבה רכבים. ואם תמצא אחת שטיפלו בה מבחינה קוסמטית אז עוד יותר הרווחת.

אמליץ על הפיג'ו XS מנוע 1600 ידנית 110 כ"ס, לא הייתי ממליץ על גיר אוט'.

מבחינת דלק- לפחות שלי בעיר עשתה 1:13 ומחוצה לה 1:16, כמובן בנהיגה שקטה וללא שטויות למינהם.

פורסם
בדיוק מה שרציתי להמליץ לך. היה לי אותה שנה עד שהלכה לעולמה בטוטלאוס לצערי.

שירתה אותי נאמנה וכמובן שקיבלה טיפול אישי יופי יופי, כאב הלב עלייה אבל רכב מצויין.

מבחינת יופי - גם היום יפה מהרבה רכבים. ואם תמצא אחת שטיפלו בה מבחינה קוסמטית אז עוד יותר הרווחת.

אמליץ על הפיג'ו XS מנוע 1600 ידנית 110 כ"ס, לא הייתי ממליץ על גיר אוט'.

מבחינת דלק- לפחות שלי בעיר עשתה 1:13 ומחוצה לה 1:16, כמובן בנהיגה שקטה וללא שטויות למינהם.

מה עלות הטיפולים שלה

האם יש לה תקלות ידועות?

פורסם

לי ידוע על נזילות מהגג שמש,וידית איתות שמתקלקלת והחלפתה לא זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה עלות הטיפולים שלה

האם יש לה תקלות ידועות?

מבחינת תקלות לא היה לי שום נזילות מהגג, אולי בדגמים אחרים של פיג'ו אז אל תחשוש.

כנ"ל מהידית איתות שבדגמים אחרים בפיג'ו עושה בעיות, בדגם הנ"ל לא שמעתי על בעיות כאלה כלל.

לגבי טיפולים אני אציין שבמהלך התקופה שהרכב שירת אותי לא ראה מוסך מוסך. נורת תקלה שהופיעה לי אחרי חודש עם הרכב ולאחר בדיקה במורשה פגו אמרו שהלך ממיר קטליטי שכנראה נוצר מבלאי. מלבד זה שום תקלה אחת לא הייתה לי.

ללא קשר-החלפים לרכב הזה כלל לא יקרים.

בכל מקרה תבדוק שהחלונות חשמל עובדים בצורה מלאה וגם המראות צד החשמליות עובדות בצורה תקינה.

בדוק את הכסאות מקדימה שהם תקינים, קפל אותם ותראה שהם מתקפלים ל2 הכיוונים בצורה טובה, בדוק שישנן ידיות בצידי הכסאות לצורך הקיפולים הללו ובדוק שהכיסאות זזים קדימה ואחורה בצורה חלקה משום שאתה תזיז הרבה את המושבים ברכב הזה לאנשים שישבו מאחורה.

בדוק שציריות הדלתות תקינות.

תבדוק במהלך נסיעה חום מנוע תקין 90, כאשר מגיע ל98 מאוורר נכנס לעבודה. בדוק נסיעה עם מזגן וראה איך הרכב מגיב.

בדוק שמן ושאל לגבי הטיפולים שהרכב עבר, בדוק מים ותוודא שאכן יש מים ירוקים ואין ליכלוכים למינהם שם.

אני אישית הייתי מקפיד על מים מקוריים של פיגו' שעולתם טיפה יקרה מהרגיל.

כמו כן תבדוק הנעת בוקר שהרכב מניע בפעם ראשונה.

מעבר לכך ממליץ על גיר ידני בלבד עם מנוע 1600 שבא עם 110 כ"ס, קשה למצוא אבל אם תחפור תהנה מאחלה רכב.

שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

פורסם
מבחינת תקלות לא היה לי שום נזילות מהגג, אולי בדגמים אחרים של פיג'ו אז אל תחשוש.

כנ"ל מהידית איתות שבדגמים אחרים בפיג'ו עושה בעיות, בדגם הנ"ל לא שמעתי על בעיות כאלה כלל.

לגבי טיפולים אני אציין שבמהלך התקופה שהרכב שירת אותי לא ראה מוסך מוסך. נורת תקלה שהופיעה לי אחרי חודש עם הרכב ולאחר בדיקה במורשה פגו אמרו שהלך ממיר קטליטי שכנראה נוצר מבלאי. מלבד זה שום תקלה אחת לא הייתה לי.

ללא קשר-החלפים לרכב הזה כלל לא יקרים.

בכל מקרה תבדוק שהחלונות חשמל עובדים בצורה מלאה וגם המראות צד החשמליות עובדות בצורה תקינה.

בדוק את הכסאות מקדימה שהם תקינים, קפל אותם ותראה שהם מתקפלים ל2 הכיוונים בצורה טובה, בדוק שישנן ידיות בצידי הכסאות לצורך הקיפולים הללו ובדוק שהכיסאות זזים קדימה ואחורה בצורה חלקה משום שאתה תזיז הרבה את המושבים ברכב הזה לאנשים שישבו מאחורה.

בדוק שציריות הדלתות תקינות.

תבדוק במהלך נסיעה חום מנוע תקין 90, כאשר מגיע ל98 מאוורר נכנס לעבודה. בדוק נסיעה עם מזגן וראה איך הרכב מגיב.

בדוק שמן ושאל לגבי הטיפולים שהרכב עבר, בדוק מים ותוודא שאכן יש מים ירוקים ואין ליכלוכים למינהם שם.

אני אישית הייתי מקפיד על מים מקוריים של פיגו' שעולתם טיפה יקרה מהרגיל.

כמו כן תבדוק הנעת בוקר שהרכב מניע בפעם ראשונה.

מעבר לכך ממליץ על גיר ידני בלבד עם מנוע 1600 שבא עם 110 כ"ס, קשה למצוא אבל אם תחפור תהנה מאחלה רכב.

שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

וואו תודה רבה על התגובה המפורטת עזרת לי מאוד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...