Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5 - מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לך חבר שיכול לקנות בארה"ב?

לדוגמא, עלות גרסת ה16 גיגה היא 650$ (700$ כולל מיסים מקומיים שזה בערך 2600 ש"ח) לעומת ~4000 ש"ח שדורשים בארץ.

גם אם במקרה אתה מרגיש שלא שילמת מספיק מיסים למדינה השנה ותצהיר על המכשיר במכס, תחסוך ~500 ש"ח.

16 גיגה עולה 3500 שקל בערך. 32 זב 4400, נדמה לי. הבעיה שאני מוכר את המכשיר. מצד אחד, אני לא אקנה לפני שמכרתי, ומצד שני אם לא אזמין לפני אני אהיה בלי סלולרי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקי, חזרו אלי נpcpocket. יש להם במלאי את מה שאני מחפש. הם (מסתבר) מפיצים של חברת רונלייט, שמייבאת את המכשיר בעצמה. זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה - הייתי בטוח שהם מתעסקים רק באסוס וLG. בנוסף נאמר לי שהם (פיסיפוקט) פותחים את הקופסא ע״מ להכניס כל מיני תעודות - מה שעניין אותי זה שהם נותנים תעודת אחריות מטעם רונלייט. מאוד מעניין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
16 גיגה עולה 3500 שקל בערך. 32 זב 4400, נדמה לי. הבעיה שאני מוכר את המכשיר. מצד אחד, אני לא אקנה לפני שמכרתי, ומצד שני אם לא אזמין לפני אני אהיה בלי סלולרי.

מה הבעיה, תקנה/תשאיל איזה נוקיה ממש פשוט וזול לתקופה הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש לך חבר שעובד בגוגל, יש להם הנחות על מוצרים של אפל (עד כמה שזה נשמע מוזר), חבר טוב בשוויץ שעובד בגוגל, כבר הזמין דרך גולגל ל2 אנשים שאני מכיר אייפון 5 בהנחה.

• תוכן חדש...