Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5 - מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דגם של 32 גיגה, אבל מסתבר שאף אחד (כמעט) לא טורח לייבא אותו. אידיגיטל לא נותנים תשובה נורמלית מלבד "בקרוב" ככשואלים אותם מתי יהיה מלאי. בסלקום זה או 16 או 64. בפלאפון יש רק 16, באורנג' אני לא יודע מה המצב.

בKSP יש איזה עניין עם המטען ובקיצור, לא יודע מאיפה לקנות.

-אגב, אידיגיטל אמנם מוכרים אבל בשביל האחריות הם זורקים אותך לאורנג'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם כותבים באתר שלהם שהמטען הוא לא המטען המקורי, לא יודע למה. זה קצת חשוד

חשבתי על יבוא, אבל בשקלול של הכל המחיר יוצא קרוב לזה של הארץ, ככה שההפרש לא מצדיק את המאמץ

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם מיבאים ממדינות שלא מספקות מטען ישראלי.

ואז במקום להתעקש לגייר את המטען ולספק מתאם (שאין עם זה שום בעיה - חוץ מזה שזה עולה כסף...)

הן מעדיפות לתת מטען חלופין.

אם המטען היה מאושר על ידי אפל - מילא.

בכ"א זה לא באמת כ"כ משנה - כל עוד הכבל והאוזניות מקוריים. חוץ מזה שקח בחשבון שמטען מקורי עולה 180 ש"ח (כולל עוד כבל)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ומה הם עושים עם המטען שבא עם האייפון? אם מישהו פתח והוציא זה נשמע לי כמו משהו שעדיף לא להתעסק איתו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם עם גלקסי 3 יש להם בעיה ל-KSP.

חבר קנה מהם וכשהגיעה הביתה גילה שאין מטען.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפעמים הם נדרשים להוציא את המטען מסיבות כאלו ואחרות,הבנתי שזה נוהל רגיל.

מקיסמום תביא מטען מקורי מאיביי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני כבר שנה עם האייפד 3 שקניתי מ KSP, ואכן קיבלתי מטען תואם של GPT, והוא עובד מעולה וללא דופי.

מטעין כמו שצריך, והאייפד תקין לחלוטין.

אגב אני לא רואה סיבה אמיתית להתעקש על מטען חשמל לאייפון 5, בניגוד לקודמו הוא מטעין בצורה מהירה בטירוף גם מ USB (בכלל כל התעבורת USB השתפרה פלאים, אני מעביר 500-600 שירים ב2-3 דקות ולא ב 10-15 דקות כמו פעם)

בנוסף אתה יכול גם לקנות יד שניה באתר www.iphones.co.il יש שם מכירה וקניה של אנשים שקונים בחו"ל ומוכרים.

פורסם

המטענים לרכב שאנשים קונים בתחנות הדלק - מקוריים של אפל?

המטענים לבית שקונים ב30 שקל בכל חנות סלולר\מחשבים - מקוריים של אפל?

מטען זה מטען.

המכשירים עצמם מגיעים עם מטענים שלא תואמים שקע ישראלי (אסור למכור כזה בארץ (ע"פ חוק וכאלה)) ונוסף להם מטען מיבואן ישראלי כזה או אחר.

אפרופו "אם מישהו פתח והוציא זה נשמע לי כמו משהו שעדיף לא להתעסק איתו" אתה באמת חושב שכל מכשיר סלולרי שתקנה יגיע אליך factory sealed? אתה יודע כמה ידיים הוא עובר לפני משתמש קצה?

(רמז: איפה מוציאים את המטען? איפה מכניסים תעודת אחריות של היבואן, אפילו אם זה אורנג'\פלאפון\סלקום?)

ועדיין לא שמעת על מקרים שמישהו הוציא מכשיר חדש מקופסא שהיה עם שריטות\מכות\טביעות אצבע..

חבל על הפרנויה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה באמת חושב שכל מכשיר סלולרי שתקנה יגיע אליך factory sealed? אתה יודע כמה ידיים הוא עובר לפני משתמש קצה?

אני יודע שלאפל יש חוזה עם חברות הסלולר, שאסור להם לפתוח את האריזה של המכשיר לפני קנייתו.

פורסם

כי אם הם פתחו והוציאו את המטען, איך אני יודע שלא שמו גם אוזניות מזוייפות?

אם הקופסא סגורה עם מטען לא של הארץ, והם נותנים בנוסף מטען מקומי, אז זה לא מפריע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נו באמת, בטח גם הכבל של אפל החליפו בכבל פשוט כזה מעפאן של SILVER LINE.

בזה הרשתות עושות את הכסף הגדול; מכירה של האביזרים המקוריים בEBAY..

:roll:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
המטענים לרכב שאנשים קונים בתחנות הדלק - מקוריים של אפל?

המטענים לבית שקונים ב30 שקל בכל חנות סלולר\מחשבים - מקוריים של אפל?

מטען זה מטען.

ממש לא נכון. אבל לבריאות. תעיף מבט על הנושא שהיה לא ממזמן לגבי מטענים.

(רמז: איפה מוציאים את המטען? איפה מכניסים תעודת אחריות של היבואן, אפילו אם זה אורנג'\פלאפון\סלקום?)

החברות הסלולאריות לא פותחות את המכשירים אלא מצמידים את התעודת אחריות מבחוץ. (עקב כמו שנאמר - הסכם מול אפל - ככה זה כשמיבאים רשמית ולא דרך יבואן אפור).

גם הכבל - באייפון 5 הוא שונה והרבה כבלים חליפיים כרגע לא פועלים כמו שצריך כל הזמן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נו באמת, בטח גם הכבל של אפל החליפו בכבל פשוט כזה מעפאן של SILVER LINE.

בזה הרשתות עושות את הכסף הגדול; מכירה של האביזרים המקוריים בEBAY..

:roll:

אם הם פתחו, אז מי אמר שזה אינו המצב? אוזניות של אפל נמכרות בחנויות ב100~. גם הכבל לא זול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתם לוקחים את זה למקומות.. תסלחו לי.. טיפשיים.

כחלון הפך עולמות בשביל לפתוח את השוק לייבוא מקביל, ומה לעשות מחיר יותר נמוך לא מגיע בחינם.

לדוגמה אייפון 5 ישירות מאפל, כולל משלוח מיסוי והכל יעלה $1000.

אותו האייפון מאחת מרשתות הסלולר בגרמניה, בלי מטען יעלה $910.

להוסיף מטען מקומי זה $10, עדיין נחסכו $80 שאפשר לתרגם להנחה ללקוח קצה.

אתם בעצם אומרים להביא מאפל, לשלם $1000, להעביר את המטען מכון תקנים (עלויות מטורפות, סתם שתהיו בעניינים), ועדיין לתת במחיר יותר נמוך מחברות הסלולר.

נשמע הגיוני?

• תוכן חדש...