Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוושת ברקס קשה כמו אבן ואין הבדל אם הרכב מונע או כבוי מה שבטוח מעיד על בעיה?

רכב שאני מעוניין לרכוש מחר ילקח לבדיקה יגידו לי לבד אם יש בעיה בדוושה?

מקריאה בפורם הבנתי שאולי הלכה משאבת בלם וזה עסק יקר?

תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

חברים אני חייב תשובה בשעות הקרובות תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

יכול להיות שצינור הוואקום מנותק ולכן אין את העזרה של המנוע בלחיצה על הדוושה של הבלם. עלות של 100 שקלים לפי חבר אחר בפורום שקרה לו את אותו הדבר. קשה לי להאמין שהמגבר בלם תקול,לא נתקלתי בכזה דבר במיוחד ברכב מהשנתון הזה.

פורסם
יכול להיות שצינור הוואקום מנותק ולכן אין את העזרה של המנוע בלחיצה על הדוושה של הבלם. עלות של 100 שקלים לפי חבר אחר בפורום שקרה לו את אותו הדבר. קשה לי להאמין שהמגבר בלם תקול,לא נתקלתי בכזה דבר במיוחד ברכב מהשנתון הזה.

או שצינור הווקום סתום או מעוך או לא מחובר או השסתום אלחוזר תקוע, בקיצור לא מגיע ווקום למגבר הבלם.

• תוכן חדש...