Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אותי המערכון הצחיק, למרות שעליתי לפני כ 15 שנים מברה״מ.

זה לא שפתאום חשפו כאן סוד כמוס.

אין מה לעשות, החוק במדינה לא מאפשר להתחתן לאזרחים, בעלי תארים, קציני צבא, רופאים ועוד כאלה שתרמו ותורמים למדינה בצורה זו אחרת כל עוד האם שלהם לא יהודיה.

פרימיטיבי ? כן.

מטומטם, לא הוגן, לא שווה ? לגמרי.

גזעני ? אפילו לא נכנס לזה.

לפחות שס עשו מזה תעמולת בחירות.

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שיש פה רמז לריאיון שנערך עם אמנון יצחק בתוכנית של אמנון לוי, פנים אמיתיות.

אין שום קשר לתוכנית של אמנון לוי על היצור המלוכלך הזה שקוראים לו ה"רב" (צריך להיות המיץ של הזבל) אמנון יצחק.

אני מדבר על (כלבנים) כמו הרב כלב עובדיה / וחבורת הכלבים שמביבו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עכשיו כל שומרי המסורת יקפצו עליך שפגעת בכבודו של מר"ן, מינימום כאילו אמרת שאלוהים בכלל כושית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם הצליחו לפגוע בעצמם על הדרך, וזו כבר קומדיה במיטבה.

בבחירות 99' בבסיס בו שירתתי התפלאתי למצוא דרוזים ובדואים לא מעטים שהצביעו ש"ס. לדבריהם המפלגה משקיעה הרבה כספים ברווחה. זה גם מה שהם עושים בשכונות יהודיות חלשות - ממוסדות לימוד עם כלכלה מלאה ועד ארגוני עזרה כאלה ואחרים.

זו לפחות נקודת אור (אם מסתכלים באופן מאוד חד מימדי) אחת בתוך כל החושך שלהם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אין שום קשר לתוכנית של אמנון לוי על היצור המלוכלך הזה שקוראים לו ה"רב" (צריך להיות המיץ של הזבל) אמנון יצחק.

אני מדבר על (כלבנים) כמו הרב כלב עובדיה / וחבורת הכלבים שמביבו.

איני אוהב את ש"ס, ממש לא, אבל כשהשוות את הרב עובדיה למה שהשוות - זה לא כ"כ מכובד (לא לו ולא לך).

נכון, שזקנתו אולי מביישת את נעוריו, אבל פועלו כשהיה צעיר - היה דיי מפואר.

alfa 156 2.5.

פורסם

זקנתו נמשכת כבר יותר מ-20 שנה,

לא נותרה שום הילה מהנעורים.

אתה קולט כמה עשורים הרב וחבריו עסוקים בפמפום גזענות?

זה לא זקנתו, זה מפעל חיים.

אני מסכים אתך שהביטוי "כלב" לא מכובד,

אבל בינינו, ככה בשושו, לרב היו יציאות מגעילות באותה מידה,

כך שאפשר לומר ש"הוא התחיל". :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
איסור אכילת קיטניות בפסח, שמירה קבוע בין חלב בשר, בשר חלב, ימי אבל, גילוח. מצד שני הספרדים מקפיגים יותר על בשר חלק (אני חילוני גמור כך שכנראה דילגתי על כמה דברים, לא מדובר בדברים שאני נתקל בהם במהלך העבודה אלא בהבדלי מנהגים מעניינים, אצלנו חינכו לידע ולא לבורות ולכן למדתי גם על השונים ממני.

כולם מתחתנים עם גויות, אין עדה שניתן להגיד עליה שבה זה קורה יותר כך שאין טעם לפרסם זאת בתשדירי בחירות חשוכים.

אתה מבלבל את המוח. ספרדים לא מפרידים בין בשר לחלב? או שומרים על ימי אבל או גילוח או כל הנפצה אחרת שלך? מאיפה הבאת את השטויות האלה?

ואתה סותר את עצמך. הרי אמרת בעצמך שבעדה הספרדית מתחתנים יותר עם גויות, לא?

פורסם
מר"ן

מניח רעפים נוצרי? מרשיון נהיגה? מוטציה רדיואקטיבית נוראית?

What the fuck is מר"ן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בכל זאת - מפעל חיים זה מפעל חיים (כל שנות החיים).

לאנשים יש זיכרון קצר, וזוכרים תמיד את האירועים האחרונים.

על איזה ארועים בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "מפעל חייו"?

אומרים שהוא עילוי בתורה, סבבה, אלה הארועים שהציבור אמור לזכור?

כי אותי מפעל חייו בתורה מעניין כקליפת השום, מצד שני, להגיד על סמולנים שהם לא יהודים?

רק בגלל המעמד שלו הייתי מעמיד אותו לדיון על אמירה כזו.

שיבין שהוא לא חסין כלום.

אבל לא עושים את זה "מפאת כבודו" אז הוא כל הזמן מקצין את האמירות, הפילוג והסכסוך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הגיע הזמן שחילונים יגלו קצת דבקות באמונתם, נכון שלאדם חושב קשה ללכת ישר כמו חמור מכוסה עיניים - אבל בכל זאת אי אפשר להשאיר את המגרש בשליטת אלה שעוורונם אומנותם.

צריך להפנים - אם אתה חילוני ולא מאמין באלוהים, דת וכו' - אז "מפעל חייו" של עובדיה אינו שונה, ודאי לא טוב יותר, מסתם סופר פנטזיה. אישית אני מעריך יותר את פועלו של מישהו כמו ג'.ר.ר טולקין שאשכרה יצר עולמות חדשים ושפות שלמות (ולא ניסה לשכנע אף אחד שזו היסטוריה אמיתית, או שכולנו צריכים לחיות לפי עקרונות ההוביטים) מאשר מישהו שבילה את חייו בלפרשן משהו שנכתב לפני עידן ועידנים וראוי היה שייתנו לו להעלות אבק בשקט.

אני יכול לכבד אדם דתי כמו בחור חרדי שעובד אצלי, למד (תכנות, QA - לא תושב"ע) עשה צבא וכמובן עובד לפרנסתו, יושב באופן ספייס שיש בו גם נשים בלי לעשות מזה בכלל עניין, לחלוטין אחד מהחבר'ה והרבה פחות "מיסיונרי" (למעשה, בכלל לא) מאשר כמה סיינטולוגים למשל שעברו אצלנו. כלומר - אני מכבד אותו, ללא קשר לאמונה דתית, מכיוון שהוא לא הופך אותה ל-issue אז גם אף אחד אחר לא.

ברגע שמישהו מנסה לגרום לי בכוח להתחבר לחבר הדמיוני שלו, אני אומר "עד כאן". אין לי יותר סימפטיה או כבוד ליהודי שמנסה לשכנע אותי בסיפורי אגדה - מושרשים היסטורית בתרבותו ככל שיהיו - מאשר לנרקומן שמנסה לשכנע אותי שהוא צריך כסף בשביל אוטובוס לבאר שבע.

פעם הייתי סבלני יותר, ונאיבי יותר, אך תודה לש"ס ולעוד כמה חבר'ה מהסוג (גם אם מעדות שונות) איבדתי את הסבלנות, את הסובלנות, את הרצון להתנצל על כך שאני אדם רציונלי, ואת ההבנה לכך שכספי מסים שאני משלם הולכים לממן את התחזוקה המתמשכת של ההיסטוריה המומצאת הזו על אגדותיה ויצירי דמיונה הבלתי סבירים. ולכן אני גם מקפיד, בכל פעם שילד חוזר מבית ספר או מהגן ומדבר על "אלוהים" או "שצריך להתפלל" להדגיש בפניו שמדובר בשטות מוחלטת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
על איזה ארועים בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "מפעל חייו"?

אומרים שהוא עילוי בתורה, סבבה, אלה הארועים שהציבור אמור לזכור?

כי אותי מפעל חייו בתורה מעניין כקליפת השום, מצד שני, להגיד על סמולנים שהם לא יהודים?

רק בגלל המעמד שלו הייתי מעמיד אותו לדיון על אמירה כזו.

שיבין שהוא לא חסין כלום.

אבל לא עושים את זה "מפאת כבודו" אז הוא כל הזמן מקצין את האמירות, הפילוג והסכסוך.

שחרור כמעט כל האלמנות העגונות (של חללי הנעדרים, בעיקר) אחרי מלחמת יום כיפור למשל...?

זה ממש לא קליפת שום, בצל או אפילו תפוז.

alfa 156 2.5.

פורסם
קודם יפה מאוד שאתה לא מכנה אותו "הרב". נכון להיום עד היום אף מוסד רבני כזה או אחר לא הכשיר אותו לרב. באותה מידה שאתה תתעצבן אם תקרא מחר בעיתונים שרופא טיפל בחולים כאשר הוא מעולם לא הוסמך לרפואה אז אותו הדבר כאן. אם כבר אפשר לקרוא לו השרברב אמנון יצחק.

דבר שני, על איזה פיקוח נפש בדיוק מדובר כאן? הוא לא רופא לא איש צבא לא כלום אז איזה פיקוח נפש מתיר לו לנסוע בשבת?

ואם מדברים כבר על אנשים מתחזים תסבירו לי איך שוטר, פקיד זותר בביטוח לאומי קמים יום אחד בבוקר ומכריזים על עצמם כמקובלים קדושים?

איך נולד קדוש?

חלק 2

לפי הכתבה אמנון יצחק קיבל היתר להשתמש באייפון למרות שלכולם אסור מהסיבה שזה כלי שעוזר לו להחזיר אנשים בתשובה. איך? לא יודע תשאלו את אמנון יצחק.

הרב שעליו הוא נסמך וממנו קיבל את ההיתר הזה מכיר את אמנון יצחק ויודע שהשימוש שלו באייפון ייעשה בצורה המינימלית ביותר והוא לא יתחיל פתאום לחפש באייפון פורנו ולכן הוא נתן לו את ההיתר.

לגבי סוגיית פיקוח הנפש. אם קורה מצב שבו אמנון יצחק יצטרך לנסוע בשבת על מנת להציל חיים מותר לו לנסוע בדיוק כמו כל יהודי אחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתה מבלבל את המוח. ספרדים לא מפרידים בין בשר לחלב? או שומרים על ימי אבל או גילוח או כל הנפצה אחרת שלך? מאיפה הבאת את השטויות האלה?

ואתה סותר את עצמך. הרי אמרת בעצמך שבעדה הספרדית מתחתנים יותר עם גויות, לא?

חבר יקר ואטום, קיימים מרווחים קבועים אצל האשכנזים (שש שעות) ואילו אצל הספרדים זה שש ושלוש לא זוכר בין מה למה, יש עיניין גם עם מספר ימי אבל ומועדי גילוח פשוט במקום לבדוק בעצמך אתה מעדיף לתקוף אותי (טיפשות וזעקות ריקות זה די נושא השרשור).

"דווקא האשכנזים מתחתנים לרוב עם יהודיות בעוד לעיתים יש מזרחים שמתחתנים עם מוצרי יבוא שעברו הכשר בפקס"

אם תמצא כאן את המילה יותר אני מפנק אותך בפוליש ווקס לרכב (המשמעות של לעיתים היא ליפעמים, המשמעות של לרוב היא בד"כ - זה דיי דומה).

התשדיר התיל ספק ביהדותה של עליה שלמה, כשמראים דבר כזה לאנשים שאינם לומדים על האחר או מסתכלים על הקורה מחוץ לביתם הם מקבלים זאת כעובדה גמורה.

יואל תחילה כדאי ללמוד גם על השונה לפני שאתה מזלזל בו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...