Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחילה אצלי תופעה שהפנס הימיני המנורה נשרפת כל כמה ימים

מדובר בפורד פיאסטה 04

סוג הנורות הם h4

בהתחלה היה נשרף לי בערך כל שבוע לאחר שראיתי שהחיבור נמס קצת החלפתי אותו ולאחר יום נשרפה המנורה שוב

צריך עזרה דחופה:-(

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

תבדוק בעזרת רב מודד אם מגיע לנורה מתח 12V ותעדכן.

כמו כן מומלץ קודם להניע ורק אז להדליק אורות ברכב [וכל צרכן אחר] זאת מכיוון שבעת ההתנעה המתח יורד בגלל צריכה הזרם של הסטרטר וכאשר הוא מניע המתח עולה לאיזור ה13V והשינוי המהיר הזה לא "בריא" למוצרים חשמליים.

פורסם

סתם שאלה - כשאתה מחליף נורה, אתה יודע שאסור לגעת בזכוכית שלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מדליק תמיד את האור רק לאחר ההתנעה

ואני יודע שאסור לגעת בנורה

ואם המתח שמגיע מעל 12v מה יכולה להיות הבעיה?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

כל פעם שנשרפה לי נורה ניסיתי סוג אחר והבעיה רק בפנס אחד

אני לא מאמין שהמנורות אשמות כי לא הגיוני שבפנס השמאלי היא לא נשרפת לי ובימינו נשרף יום אחר יום סוג הנורות h4

פורסם

צריך לבדוק אצל חשמלאי רכב אולי החיבורים של המורה עם הבית נורה לא טובים מה שגורם לחימום ומפל מתח בנקודת החיבור וכתוצאה מכך הנורת צורכת יותר זרם ונשרפת מומלץ לבקר אצל חשמלאי [ביקור אחד יעלה פחות מ4 נורות בחודש אני מניח.]

בהצלחה :wink:

פורסם

תודה על העזרה

החלפתי כבר את החיבור זה לא עזר

אני ילך לחשמלאי

• תוכן חדש...