Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה האוסטרית הודיעה שהיא מפטרת את כל העובדים שלה בארץ ומסיימת סופית את העסקים שלה בישראל. החברה טוענת שהסיבה העיקרית לסיום עסקיה היא ירידה חזקה משליטה ב 80 אחוזים משוק משקאות האנרגיה ל 6 אחוזים בלבד.

החברה מסבירה שהצרכן הישראלי הוא "בונקר" ככל הנוגע למשקאות אנרגיה ואינו מוכן לשלם מחיר של 6-7 שקלים לפחית עבור משקה פרימיום. למרות שפחית משקה עלתה בדיוק כמו שהיא עולה בשוק האמריקאי ואפילו פחות מותה של פירמת רד בול בישראל היה בלתי נמנע.

מסתבר שהישראלים מעדיפים משקאות יותר זולים גם אם הם לא ממש איכותיים. כמו שאומרים "MONEY TALKS BULLSHIT WALKS"

אני מסתייג ממשקאות אינרגיה. הם מפוצצים בקפאין וכל מיני חומרים שלא מוספים ממש בריאות. הם מעלים את לחץ הדם והדופק.

במקרי חירום שהייתי נוהג הרבה שעות ברציפות בחו"ל ובכדי לא להירדם על ההגה הייתי אולי שותה משקה פה ושם. מכל משקאות האנרגיה הדראקים, רק בול היה הדראק האמיתי.

להתראות רד בול.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4326111,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שותה מדי פעם פחית ואני יכול להגיד שמבחינתי.. הטעם דיי זהה בכולם,זה יותר מתקתק וזה פחות, לא בדקתי את הנושא של שמירת ערנות.

לשלם על פחית של משקה פי 3 ולפעמים עוד יותר נשמע אבסורד בעיני כאשר מדובר על אותו הטעם(שוב,בעיני), אני בתור צרכן לא צריך לממן את כל הפעילות הספורטיבית שלהם בעולם ואת כל החסויות המטורפות שהם משלמים,אם זאת הסיבה האמיתית שהם עוזבים כי הצרכן הישראלי קמצן, אני לא אבכה עליהם,לי אישית הם לא ממש יחסרו.

פורסם

כולנו נתגעגע לרדבול, כמו שאנחנו מתגעגעים לנאד שיצא. ערסים מוהלים את הוודקה המזוייפת שלהם עם XL גם ככה.

שיתחילו כאן שיווק סדיר של Mountain Dew ו-Dr. Pepper, עדיף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני שותה מדי פעם פחית ואני יכול להגיד שמבחינתי.. הטעם דיי זהה בכולם,זה יותר מתקתק וזה פחות, לא בדקתי את הנושא של שמירת ערנות.

לשלם על פחית של משקה פי 3 ולפעמים עוד יותר נשמע אבסורד בעיני כאשר מדובר על אותו הטעם(שוב,בעיני), אני בתור צרכן לא צריך לממן את כל הפעילות הספורטיבית שלהם בעולם ואת כל החסויות המטורפות שהם משלמים,אם זאת הסיבה האמיתית שהם עוזבים כי הצרכן הישראלי קמצן, אני לא אבכה עליהם,לי אישית הם לא ממש יחסרו.

אני יכול לומר לך בתור אחד ששתה MONSTER על כל טעמיו, את AMPS (משקה אנרגיה של פפסי) ועוד כל מיני דראקים כאלה ואחרים רד בול נתן את ההשפעה הכי חזקה, כלומר באמת הצלחתי לשמור על העירנות שלי. כמובן שאני לא אדיר שינה בלילה בגלל שהם עוזבים.

שוב פעם, אני אומר לך שפחית רד בול בארץ הייתה עולה כמו בארה"ב או אפילו פחות. נכון להיום היא עולה שם מעל ל 2 דולר. עוד דבר, אחת הסיבות שרד בול הוא יותר יקר מהמתחרים זה בגלל שהם משתמשים רק במים שלהם מאוסטריה ולא במים מקומיים של המדינה בה הם נמצאים. רק בול מיובא איך שהוא בפחית עם המשקה. כפי שאתה יודע זה יקר מאוד לשנע נוזלים באריזות קטנות ממדינה למדינה. ייתר תעשיית המשקאות בארץ משתמשים במים שיש לנו כאן, פלוס הם לא צריכים לייבא את המשקה מחו"ל. אז ברור שיהיה למשקאות המקומיים יתרון עצום על משקה מיובא.

כולנו נתגעגע לרדבול, כמו שאנחנו מתגעגעים לנאד שיצא. ערסים מוהלים את הוודקה המזוייפת שלהם עם XL גם ככה.

שיתחילו כאן שיווק סדיר של Mountain Dew ו-Dr. Pepper, עדיף.

עם כל הכבוד לדר פפר, מדובר כביכול במשקה שמורכב מ 38 טעמים שונים. אתה שותה כזה דבר אתה פשוט לא יודע איזה טעם יש לו. מה שכן, אני חייב לציין שאני הייתי מכור לצ'רי קולה. קולה בטעם דובדבן. טעים חבל"ז. דווקא הקולה זירו נחשבת ללא ממש הצלחה בארה"ב. בישראל משום מה זה תפס יופי. מוזר. באמת מעניין מדוע קוקה קולה בישראל לא משיקה טעמים חדשים.

דרך אגב, לגבי המונטיין דיו, פפסי משיקה סדרת טעמים מוגבלים רק לימי הקיץ. אתה לא יכול להשיג אותם במשך ייתר ימי השנה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אבוי :shock: כנראה שהמאיה צדקו וסוף העולם אכן הגיע... רד בול עוזבים

לא זוכר את הפעם האחרונה ששתיתי משקה אנרגיה כזה. לישראלים יש את ה"hot water small glass" בשביל להישאר עירניים.

מחזק את הממזר :)

Confidence In Motion

פורסם

הו לא! מה יעשו כל הערסים "תעשה לי וודקה-רדבול(שזה שם גנרי לXL)"? החברה הישראלית תתפרק!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בתור אחד ששתה כמעט את כל הסוגים,אני יכול להגיד שרד-בול הכי פחות טעים מכולם.

שלום ולא להתראות רד-בול!

פורסם

האמת כל משקאות האנרגיה לא טעימים מלבד blu day גוראנה שזה ממש משקה טעים עם או בלי וודקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אישית מאוד אוהב "בלו", אני קונה ארגז של 24 פחות באזור ה 50 ש"ח בחנויות משקאות. מדי פעם אחרי אימון אני מפנק את עצמי בפחית "בלו" קרה ומפנקת.

משקה נוסף טעים זה SAPPE, עם חתיכות אלוורה, יקר הקקי הזה, 10 ש"ח לבקבוק, אבל טעים.

פורסם

4 פחיות XL/בלו עולות 10 ש"ח בסופר, בעוד שפחית אחת של רד בול עולה 8-7 ש"ח, זה כל הסיפור.

הם לא היו צריכים להיות יקרנים בהתחלה, לא היינו עוברים לXL ולבלו.

הציבור הישראלי לא מטומטם, כולם יודעים שרד בול הכי איכותי ו'טעים', אך הניסיון בהתחלה לגנוב את הציבור ב12 ש"ח לפחית מוכיח שבסוף זה לא משתלם. היה צריך לעלות 4-5 שקלים מהתחלה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
אני אישית מאוד אוהב "בלו", אני קונה ארגז של 24 פחות באזור ה 50 ש"ח בחנויות משקאות. מדי פעם אחרי אימון אני מפנק את עצמי בפחית "בלו" קרה ומפנקת.

משקה נוסף טעים זה SAPPE, עם חתיכות אלוורה, יקר הקקי הזה, 10 ש"ח לבקבוק, אבל טעים.

אצלנו בחבר'ה יש לזה שם אחר... אלוזרע

פורסם
באמת מעניין מדוע קוקה קולה בישראל לא משיקה טעמים חדשים.

למה להשקיע, אם השילוב קולה-פאנטה-ספרייט גם ככה נמכר יופי. זה כמו לשאול למה דלק מוטורס לא מביאים לכאן מזדה 3 בגימורים מעבר לליסינג אוטומט.

מה שאמרת לגבי פפסיקו והמאונטין דיו לא נכון, זה משהו שקיים כבר 60 שנה בעולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...