Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שאפרט אתחיל בזה שהרכב לא תוכנן להיות למכירה בזמן הקרוב, פשוט נשברתי ללחצים של החברים והחלטתי לשפץ את הגולף דור ראשון שנת 82 שברשותי.

האוטו מתוכנן לפרוייקט מטורף שיכלול מנוע וגיר 20VT ולכן אני זקוק לכול שקל כרגע, אז נתחיל:

מדובר בפולו 16v מקורית שנת 1999

יד 6 (05 ברשיון)

180,000 ק"מ מקוריים,

צבע ירוק מטאלי,

מנוע 1400 16 שסתומים דאבל קאמשפט 100 כוחות סוס על משקל של כ-800 קילו

מרגיש חזק מאוד וזריז!!!

האוטו שמור מאוד!!! שלדה נקייה לחלוטין בהתחייבות!!! מזגן מקפיא,חימום ממיס.

דשבורד מקורי במצב מושלם!!! הכולללל עובד בצורה תקינה לחלוטין!!!

חיצוני במצב מעולה ללא מכות או מעיכות כלל צבע מבריק ויפה

יש קבלות מהבעלים הקודמים באלפי שקלים ממוסכים מורשים ובנייהם קבלה משנת 2010 על סך כ-4000 שקלים

על החלפת גיר קומפלט מיבוא ומצמד קומפלט מקורי חדש

בחודשיים האחרונים הושקעו ברכב כ-6000 שקלים הכול עם קבלות הכול במוסך צ'מפיון רכב הנגב ברחובות על מנת להיות בראש שקט.

סט טיימינג קומפלט מקורי!!! כולל מותחנים,רצועת מנוע,משאבת מים,סטרטר משופץ,טיפול מלא שכלל חלפים מקוריים שמן מנוע

5/40 איכותי של קסטרול,פלגים,מסנן דלק,מסנן מזגן,מסנן אוויר,מסנן שמן מנוע,מחזירי שמן של הנשם,צינור נשם מקורי,

חופש בידית הילוכים שתוקן בסט בוקסות מקוריות,כול צינורות הוואקום הוחלפו,בוקסות משולשים,כול הגומיות אבק בפרונט

של הרכב הוחלפו לחדשים,גומייה צד שמאל של מסרק הגה הוחלפה לאחת מקורית,כריות בולמים קדמיים,ועוד.....

הרכב עבר לפני יומיים טסט וכרגע יש טסט לשנה וחודשיים!!! עד לתאריך 25/02/2014

תוספות חיצוניות: פנסי אנג'ל אייז קדמיים,בקליות שקופות אחוריות של hela בשילוב לדים,ספויילר אחורי עליון שיובא מגרמניה

תוצרת גרמניה שפורק מפולו GTI ונצבע בצבע הרכב על ידי פחח,סט ג'אנטים איכותיים עם צמיגים במידה 195/45/15 ברשיון הרכב

הצמיגים בני כשנתיים ועברו כ-20,000 ק"מ,הותקנו זוג ספייסרים מקצועיים מאחור בעובי 10 מ"מ שכוללים מרכוז בכדי להביא את הגלגל בקו ישר עם הכנף,סאנרוף תקין לחלוטין ללא נזילות כלל!!! עובד בצורה מושלמת.

הרכב הונמך 40 מ"מ בסט קפיצים מקצועיים של חברת V-MAX עם קבלה מ-E&A מלפני כחודש והותקנו אצל המומחה לפרונטים מעבדות דן מאשדוד שגם פינק בכיוון רציני שכלל מעט קאמבר שלילי לאחיזה מפתיעה,הרכב מעט נוקשה וקופצני אך מתרגלים תוך יום יומיים

דוד אחורי מקצועי של חברת פייפר קרוס שיובא כיד שנייה מאנגליה ונותן צליל גרגרני וממכר ( הרכב ללא ממיר)

תוספות פנמיות: ידית הילוכים מעור מקורית מפולו GTI 2008,שק הילוכים איכותי מעור עם תפרים אדומים מלפני כשבוע,ריפוד גג עבר שיפוץ איכותי ויקר מלפני כחודשיים,בניית קומפוננט 6 וחצי בדלתות,מגבר 4 ערוצים,סאב 10 אינטש,ורדיו דיסק כלולים במחיר

תוספות מנוע: קיט יניקת אוויר IN-BOX מקצועית תוצרת סימוטה הקיט יובא מאנגליה בעלות של כ-800 שקלים,צביעה מקצועית על ידי פחח של כמה חלקי פלסטיק בתא המנוע למראה נקי ויפה

לסיכום: הרכב נמצא במצב מעולה ונדיר לשנתון ולדגם,הושקעו ברכב זמן וכסף בכדי להביאו למצב שהכול יעבוד בצורה מושלמת

אפילו הפרטים הקטנים ביותר. הרכב במצב של להניע ולנסוע בראש שקט לכמה שנים הבאות

בבקשה לרצניים בלבד שיודעים להעריך השקעה ומבינים את האהבה למותג אני לא ילד ולכן ממש אין לי זמן לקשקשנים

הרכב נוסע כול יום 10 ק"מ הלוך 10 ק"מ חזור וחונה בחנייה מקורה או מכוסה בכיסוי 4 עונות חדש שיינתן לקונה.

דורש על הרכב 20,000 שקלים חדשים בלבד!!!

אני מאזור גדרה ועובד בבילו סנטר ברחובות

לפרטים נוספים 0502153344 תומר.

תמונות מקווה להעלות בהמשך כי כרגע אין לי מושג איך עושים זאת.

תודה.

פורסם

שבת שלום חברים

השיפוץ של הגולף דור ראשון החל

לכן מחיר הרכב ירד ל-18,000 שקלים בלבד

לכול המתקשרים והמתעניינים זהו מחיר סופי ואחרון

ואני לא מעוניין בהחלפות

להזכירכם לרכב יש טסט לשנה וחודשיים

וקבלות ממוסך מורשה מהחודשיים האחרונים בסך של כ-6000 שקלים

האוטו מטופל ברמה גבוהה וכך גם מצבו הכללי

שכחתי לציין שלרכב נעילה מרכזית מקורית (וואקום) כולל נעילה בבגאז', וקודנית חדשה כולל שני ניתוקים ועלוקה, ואזעקה איכותית

קישור לתמונות מיד 2:

חל איסור מוחלט על פרסום קישורים במודעות המכירה.

עבור 18K ש"ח, אפשר קצת להתאמץ ולפרסם תמונות בגוף ההודעה ולא בקישור!

פורסם

מקפיץ ומעדכן

אתמול הייתי בחופש מהעבודה והפולו זכתה בכמה דברים טובים

זוג מושבים קדמיים ספורט ריקרו סטייל מקוריים מגולף GTI דור 3

מושבים במצב מעולה ותומכים מאוד,כסא נהג מתכוונן גם לגובה

רבעיית חוטי הצתה איכותיים מאוד מסיליקון 7 מ"מ תוצרת USA

צינור קטן של מיכל עיבוי שמחזיר המים העודפים הוחלף לאחד מסיליקון בצבע צהוב

היום האוטו מתוכנן לקבל מעט פוליש ווקס ידני

כמובן שהקונה המאושר יקבל את החלקים המקוריים שהוחלפו ברכב

ושחכתי להוסיף שיש עוד הרבה דברים שהחלפתי במוסך ושחכתי לרשום

יש רשימה ארוכה ומסודרת

והמחיר!!! נשאר אותו המחיר 18,000 שקלים בלבד.

פורסם

שבת שלום חברים

המערכת פורקה מהרכב

וכן גם הקיט יניקה פורק והוחזר הבית פילטר המקורי עם פילטר אוויר מקורי חדש

אז הרכב כרגע יימכר ללא המערכת וללא הקיט יניקה ב-16,000 שקלים בלבד!!!

שחכתי לציין שיש שנתיים אחריות על כול החלפים המקוריים שהורכבו ברכב

• תוכן חדש...