Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות גרנדה פונטו 2007 רובוטית מנוע 1,400 סמ"ק.

הרכב יד 3, מאדם פרטי ועבר 75,000 ק"מ.

המוכר קנה את האוטו לפני חצי שנה במגרש (לובינסקי טרייד אם אני זוכר נכון), כלומר לרכב יש עוד חצי שנת אחריות.

חיצונית הרכב נראה נפלא יחסית לגילו, שמור עם מעט מאוד שריטות ופגמים אחרים.

בנוגע לבדיקה זה סיפור אחר - לא הכל שם מושלם.

המוכר כבר הספיק לטפל בבעיה אחת מתוך טופס הבדיקה - הוא תיקן את הנזילה בגיר.

המוכר רוצה על האוטו 30 אלף - נמוך בכמה אלפים ממחיר של רכבים דומים (דגם, ק"מ, יד, שנה).

הוא אומר שקיבל רכב מהעבודה ולכן לא צריך להחזיק רכב נוסף.

מצ"ב טופס הבדיקה לרכב - מה דעתכם?

Punto 2007.jpg

פורסם

לפי הבדיקה יש לך מה ליישר קו עם הרכב השאלה כמה נמוך מהמחירון,יש לו גם מכה בפח חזית אומנם לא שסי אבל צריך להפחית במחיר

לגבי האחריות לדעתי תקפה רק לבעל הרכב שקנה מלובינסקי וזה לא עובר לקונה, שווה בדיקה.

פורסם

תרחיב קצת בבקשה לגבי "שבר בפח חזית". מה אמר הבוחן ? ראית במו עיניך ? מה משמעות ה"פגיעה מלמטה" (חוץ ממה שרשום בטופס הבדיקה) ?

כ"כ - נזילות שמן מתיבת הילוכים - האם זו "הזעה" או נזילה של ממש ?

לדעתי - לקחת למוסך מתמחה בדגם, ע"מ להעריך מהות שני הרג'קטים הללו (חומרה, כדאיות ועלות תיקונם / לא לתקן ולעבור לרכב הבא).

alfa 156 2.5.

פורסם

חשוד מאוד שהרכב נמכר לאחר 6 חודשים בלבד מהבעלות הבקודמת.

צריך לבדוק היטב האם יש סיבה אישית/כלכלית מיוחדת למכירת הרכב או שהוא נמכר בגלל תקלה בגיר הרובוטי,שעלולה לעלות במפח נפש וחור גדול לכיס של הקונה הפוטנציאלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...