Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי מספר מוצרים

מימין לשמאל:

וקס ניקוי למגנזיום

וקס לניקוי רכב

מטליות מריחה/ניגוב וקס

ספוג לשטיפת רכב

כל המוצרים יחד

מה דעתכם?

photo 1.JPG

photo 2.JPG

photo 3.JPG

photo 4.JPG

photo 5.JPG

פורסם
אל תיפגע אבל כל המוצרים האלו בזבוז כסף.

התנסית בהם שאתה אומר את זה? :lol:

קניתי על סמך אנשים שישתמשו במוצרים אלה והיו מרוצים 8)

פורסם

יש לי בבית את כל המוצרים שקנית. אני לא אשקר לך גם אני השתמשתי בהם, אבל כיום יש לך פורום דייטלינג יכלת להתייעץ לפני לזרוק סתם כסף. לדוגמא במקום לשלם 50 שקל על הספרי לג'אנטים יכלת לקנות ב50 את הסונקס. כנ"ל לגבי הווקס, היית מוסיף עוד כמה שקלים ולוקח את הווקס של סונקס. העיקר שאתה מבסוט :wink:

A3

K04 Inside

פורסם
יש לי בבית את כל המוצרים שקנית. אני לא אשקר לך גם אני השתמשתי בהם, אבל כיום יש לך פורום דייטלינג יכלת להתייעץ לפני לזרוק סתם כסף. לדוגמא במקום לשלם 50 שקל על הספרי לג'אנטים יכלת לקנות ב50 את הסונקס. כנ"ל לגבי הווקס, היית מוסיף עוד כמה שקלים ולוקח את הווקס של סונקס. העיקר שאתה מבסוט :wink:

ביררתי לגבי הסונקס לא היה לי כוח לחכות למשלוח.

בשבילכם חברים :lol:

מספר תגובות של אנשים שיתנסו בווקס.

מודע לכך שיש סוגי ווקס יותר טובים תמיד יש יותר טובים אין לזה סוף אבל אני חושב שהמוצר הזה יספק אותי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129087

תגובה 5

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-5851407,00.html

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=424719&highlight=%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%9C+%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1

תגובה 4

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=424719&highlight=%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%9C+%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1

תגובה 13

אני לוקח הכל ברוח טובה חברים, התגובות של האנשים שיתנסו אומרות הכל

פורסם

בהצלחה ותתחדש

מדובר בסה"כ במוצרים שמוגדרים "עממיים" ובדר'כ התוצאה תואמת את המחיר, לא חושב שישנם דיטיילרים שעובדים עם מוצרים אלו אבל אני מניח שלחובבן הביתי הם יהיו בסדר.

תעבוד על פי ההוראות שימוש וייתכן ותגיע לתוצאות טובות.

אני מניח שאחרי כמה חודשים תבין מה יעילותם של המוצרים ותמיד תוכל לשדרג במידת הצורך.

שוב בהצלחה ידידי

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בהצלחה ותתחדש

מדובר בסה"כ במוצרים שמוגדרים "עממיים" ובדר'כ התוצאה תואמת את המחיר, לא חושב שישנם דיטיילרים שעובדים עם מוצרים אלו אבל אני מניח שלחובבן הביתי הם יהיו בסדר.

תעבוד על פי ההוראות שימוש וייתכן ותגיע לתוצאות טובות.

אני מניח שאחרי כמה חודשים תבין מה יעילותם של המוצרים ותמיד תוכל לשדרג במידת הצורך.

שוב בהצלחה ידידי

לפעם ראשונה אני חשוב שזה בסדר :)

פורסם
לפעם ראשונה אני חשוב שזה בסדר :)

גם לשנייה! ואפילו לשלישית! :wink:

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
הגזמנת :-D

אז רק לפעם הראשונה והשנייה..

פורסם

אני דווקא בעד התנסות במוצרים עממיים כביכול בפעמים הראשונות.

לומדים לעבוד, לאט לאט מחפשים להשתדרג, משווים, צוברים ידע, ועוברים למוצרים טובים יותר ומתאימים יותר.

בזמנו כשקניתי את הווקס הראשון שלי ה-המלצה פה הייתה קארפלאן, כשקניתי את הווקס הייתי מבסוט עד השמיים..

היום במבט אחרונה מבין כמה שהמוצר היה בסיסי פשוט ולא נוח בעליל לעבודה.

כשיגמרו לך החומרים, או קצת לפני (אפילו הרבה לפני) , תשתדרג לחומרים איכותיים יותר, עד אז תהנה :)

"יאללה בירי".

פורסם

אם עדיין לא פתחת את הווקס, ממליץ לך להחזיר אותו לחנות ולהחליף ל turtle ICE.

הבדל ענקי!

מדובר על ווקס נוזלי שקוף אשר מציג גם תוצאות טובות יותר, גם קל מאוד ליישום (כמו למרוח שמן ולנגב, לא מתקשה, קל להסרה, ולא משאיר סימנים), לא משאיר סימנים לבנים על חלקי פלסטיקה שחורים (להיפך, הוא משאיר אותם מבריקים, בעצם ממליצים אותו גם לחלקי פלסטיק).

המחיר שלו בערך 80 ש"ח, שווה את ההפרש!!!

• תוכן חדש...