Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה איך שמן סמיך יעזור.

דרך אגב, מערכת ההזרקה גם יכולה לגרום לכך.

יותר מידי גורמים יכולים להשפיע על תאוטה וקשה לאבחן דבר כזה און ליין.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

התופעה הזאת נפוצה בהרבה מאוד רכבים ידניים ישנים, אצלי ב 306 אצל חבר בפונטו 2005

אצל עוד חבר בפורד אסקורט 1996, אצל אבא בפורד קונקט 2004.

אותה תופעה בדיוק רק בדרגות חומרה שונות.

ישנם הרבה סיבות אפשריות לזה תושבות קרועות , מזרקים מלוכלכים , מערכת הזרקה בכללי, מנוע צעדים, חיישנים למיניהם בינהם מצב מצערת, גלגל תנופה לא מאוזן ועוד... דבר זה עושה את האיבחון לסופר בעייתי במיוחד לאור זה שסריקת תקלות ( בסורק מקורי) יוצאת ללא הזהרות כלל.

נכון שהתופעה מעצבנת אבל החלטתי לוותר וללמוד לחיות עם זה.

306 ידנית 1.6 2001

פורסם

בקרוב נכנס לטיפול שנתי (עוז חיפה). אם זה מעניין, אעדכן כאן את האיבחון במוסך.

תודה על התגובות.

וואלה.. הופיעה לי קסדה אדומה בפרופיל.

si vis pacem, para bellum

פורסם

היתה לי פולו מודל 2001 1.4 ידנית וגם לי היתה את הבעיה הזאת, אני ממליץ לך לנסות זה עזר לי מאוד.

ניתקתי את החוט של המחשב צעדים וניקיתי אותו עם ספריי קרבורטור כמה פעמים בהפרש של חצי שעה בין ניקוי לניקוי לבסוף חיברתי אותו חזרה והתופעה הנ"ל הפסיקה.

פורסם

לדעתי אין שום בעיה ברכב ואחד נגרר אחרי התגובה שלפניו.

בהילוכים 1-2 הבלימת מנוע חזקה מאוד, אם תרפה מדוושת הגז בחדות תרגיש את הבלימה בחדות.

במנועי דיזל ישנים יש על המשאבת הזרקת סולר מעין קפיץ שתפקידו להרפות את הגז בהדרגה ולא במכה אחת בין היתר גם בשביל בלימת מנוע מדורגת ולא במכה אחת.

לא מזמן קרה לי שנהגתי בטנדר דיזל (B2500) והבלימת מנוע שלו הייתה כ"כ חזקה עד כדי שהגלגלים הקדמיים החליקו על הכביש כמו בלימה עם הרגל.

לא קשור למזרקים, בזמן בלימת מנוע הזרקת הדלק מתנתקת לחלוטין כך שהמזרקים לא קשורים לעניין חלק מהאנשים כאן כותבים שטויות ואחרים נגררים אחריהם.

לדעתי אתה לא רגיל לנהוג ברכב הזה, אבל אם זה מפריע לך אז אל תבלום בהילוכים 2-3 בסל"ד גבוה, תבלום שהסל"ד נמוך יותר ממה שאתה רגיל.

או שאל תבלום עם המנוע פשוט תלחץ על הקלאץ ותוך כדי תבלום עם הברקס.

אם הבעיה הופיע רק לאחרונה אז יתכן מאוד שזה קשור למנוע צעדים, משום שאם הוא מלוכלך אז בזמן בלימת מנוע התת לחץ בסעפת היניקה חזק מידי, וניקוי המנוע צעדים יאפשר מעבר אוויר מעט יותר גדול כך שתת הלחץ תפחת והבלימה תהיה חלשה יותר.

פורסם

אם מה שקורה לך זה בזמן שאתה עוזב את דוושת הגז אז זה נכון מה שהסביר לך ba323f.

מה שאני הסברתי לך זה במקרה שאתה לוחץ על הלאץ' ואז אתה מרגיש שהאוטו מפיל טורים ומיצב אותם חזרה ולפעמים גם יש מקרים שהאוטו נכבה מהצניחת טורים הזאת.

פורסם
בקרוב נכנס לטיפול שנתי (עוז חיפה). אם זה מעניין, אעדכן כאן את האיבחון במוסך.

תודה על התגובות.

מה אמרו במוסך ?

ללא קשר, מישהו יכול לתת הסבר מקצועי למה זה קורה בידניות ישנות ? ובמיוחד בפולו/סיאט של השנים האלה ?

• תוכן חדש...