Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא באמת 10%, אצלי זה משהו כמו 4-5%.

אבל בלי שום קשר, לי הפריע שכביש 431, שהוא BY FAR הכביש הכי מתקדם "תשתיתית" בארץ, לא מוזכר. כאילו מה שונה בו מכביש 6? האורך?

בנוסף האם מדינת ישראל מעודדת עבריינות? כלומר הם קובעים מהירות 120 ואומרים שבתכלס אפשר 130? אז למה לא קובעים 130 וזהו? ואם אתפס על 150 ואטען בעזרת עו"ד תותח שהמדינה מעודדת לנסוע מהר יותר מהחוק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שקצב הדוחות מהמצלמה ליד מחלף זכרון (90 קמש בלבד) לא משביע רצון לכן מעלים את מהירות הנסיעה (חוץ מהקטע הזה)

ההשתלבות שם למגיעים מכיוון יקנעם נוראית (עד לא קיימת) אז ההיגיון בהגבלת המהירות בקטע הזה ספציפי קיים ונכון.

מגאן 265

פורסם

איזה שיפורים תשתיתיים וטכנולגיים התרחשו שגרמו למחוקק להעלות את המהירות? איפה כל נאמני משטרת ישראל/משרד האוצר שהצדיקו פה את המצלמות וקופצים בכל תרד על דו"ח מהירות?

עוד הוכחה שחוקי המהירות בארץ ובפרט האכיפה שלה היא סלקטיבית ומוכוונת הכנסה בלבד.

אני מקווה שכל ה"רוצחים על גלגלים" שנתפסו על מהירות של 40 מעל המותר בכביש החוף (באותה מהירות שהיא היום עבירה של 750 שקלים ) יגישו ערעור שיוכיח שלא קרה שום שינוי חוץ מהחלטה של שטייניץ.

בשיפוצים

פורסם

אבל אני חשבתי שאין בארץ שום ארגומנט לטובת נסיעה מהירה מ 80..:wink:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שנים אני טוען שבמקום לבזבז אנרגיות על מלחמות חסרות תכלית בנוגע להצבן של מצלמות המהירות, חובה לדאוג להעלאת מהירות הנסיעה המותרת, וכאן מגיעה לשר כץ בהחלט מילה טובה.

היעד הסופי הוא להגיע למהירות מותרת של 130 קמ"ש בכביש 6, 120 קמ"ש בכבישים מתאימים, 110 קמ"ש בבין עירוניים והשארת 90 קמ"ש בכבישים מסוכנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כשמגיעה מילה טובה אז היא מגיעה.

כל הכבוד לשר שהשכיל להעלות את המהירות המותרת (ואני מקווה שהיא לא תוחזר לאחר הבחירות).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
זה לא באמת 10%, אצלי זה משהו כמו 4-5%.

אבל בלי שום קשר, לי הפריע שכביש 431, שהוא BY FAR הכביש הכי מתקדם "תשתיתית" בארץ, לא מוזכר.

ולי חסר כביש 22, שנותן תחושה של ring road אירופי משובח. אני מקוה שהוא לא ישכח, אם לא עכשיו אז אחרי פתיחת הקטע הצפוני שלו.

ההשתלבות שם למגיעים מכיוון יקנעם נוראית (עד לא קיימת) אז ההיגיון בהגבלת המהירות בקטע הזה ספציפי קיים ונכון.

הכנסיות לכביש 2 בזכרון ועתלית בעייתיות - אלה שני המחלפים הראשונים שנבנו בארץ כמחלפים של כביש מהיר (המחלף הראשון נבנה על ידי הבריטים - גשר של בחיפה), ותוכננו לפי סטנדרטים של שנות הששים, וכנראה גם יחסית אליהם במינימום. החוסר במסלול האצה בעייתי ביותר.

העיקר - אני מקוה שהשינוים יערו לפני 22.1.13, אחרת הם ימתינו לבחירות הבאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עצם העלאת המהירות היא מבורכת, אבל שלא תטעו: זה לא ישנה את הרגלי הנסיעה של הנהג הממוצע. מי שירגיל לזחול על 100 קמ"ש ימשיך לנסוע במהירות הזאת, ומי שרגיל לנסוע במהירות שמתאימה לתנאי הדרך (120 בכביש 2, 140 בכביש 6) ימשיך לנסוע במהירויות האלו.

מצלמות המהירות שכולם כ"כ מפחדים מהן לא מזיזות ולא מהוות שום איום או הרתעה לנהג הממהר. מדובר במערכת משומנת היטב של סחיטת כספים ומדובר בעצם על עוד מס (מס מהירות). היום בעידן ה- WAZE ובכלל בעידן הלוייני GPS אנו מקבלים התראה קולית + התראה בתצוגת המכשיר על מיקומי המחסטות כספים הנ"ל וכך יודעים לבלום לקראתם, ולהאיץ אח"כ כאילו כלום. זה מה שאני אישית עושה וזה מה שכולם עושים. תוך כמה שנים שכולם יכירו בע"פ את מיקומי המצלמות או יסעו עם אמצעי הגנה, כמות הדו"חות על מהירות שיפיקו המצלמות צריכה לרדת כמעט לאפס.

פורסם

יוזמה יפה. כל קמ"ש חוקי מבורך.

ניסו כאן ליצור קשר עם השר או משרדו?

אם תהיה לו מודעות לפורום הזה אני מאמין שזה ישפיע.

ועכשיו יותר מתמיד, צריך לאכוף את שמירת החוק על ימין הדרך, במיוחד שהמהירויות הולכות לעלות.

פורסם

היעד הסופי הוא להגיע למהירות מותרת של 130 קמ"ש בכביש 6, 120 קמ"ש בכבישים מתאימים, 110 קמ"ש בבין עירוניים והשארת 90 קמ"ש בכבישים מסוכנים.

למה זה היעד הסופי? מה רע ב-150 קמ"ש בכביש 6?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טוב לשמוע.. למרות שמהירות הנסיעה שלי לא תשתנה מטעם חיסכון בדלק.

לדעתי, לא רחוק היום שבו המהירות תעלה גם בכביש 4 מאזור אשדוד לכיוון צפון. מרחיבים שם לשלושה נתיבים לכיוון.

פורסם

יוזמה יפה ללא ספק, אבל מה עם הקטע של איילון שהורחב לשלושה נתיבים?

קיים פה מישהו בכלל שנוסע על 70 בקטע הזה?

פורסם

למה זה היעד הסופי? מה רע ב-150 קמ"ש בכביש 6?

150 קמ"ש זה כבר בגבולות המסוכן בהתחשב במצב ותקן האספלט והצמיגים שרוב המכוניות נועלות.

• תוכן חדש...