Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפלאוז 93 מצבר SPARK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המצבר שלי סיים את חייו לאחר 5.5 שנים, המצבר ניקרא SPARK והוא תוצרת סלובניה היבואן היה טלרון והוא ניקנה בעבר מאוטו דיפו.

טלרון כבר לא מייבא אותו והוא לא נימכר יותר באוטו דיפו.

המצבר מעולה - היו לי 5 מצברים תוצרת הארץ ולא הגיעו ל- 5.5 שנים אלא לממוצע של 3 שנים.

מישהו יודע איפה אני מוצא את החברה שמייצרת את המצבר ?

פורסם

ורטה גם אחלה מצבר, אמור להחזיק לא פחות.

אגב שנפ החזיק אצל אבא שלי כ 6 שנים כך שההכללה שעשית אינה מוצדקת.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לקרובי משפחה שלי יש טיוטה קורולה 2006. המצבר נקנה ב 2008 ועדיין מחזיק. עוד מעט כבר 5 שנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שלום,

המצבר שלי סיים את חייו לאחר 5.5 שנים, המצבר ניקרא SPARK והוא תוצרת סלובניה היבואן היה טלרון והוא ניקנה בעבר מאוטו דיפו.

טלרון כבר לא מייבא אותו והוא לא נימכר יותר באוטו דיפו.

המצבר מעולה - היו לי 5 מצברים תוצרת הארץ ולא הגיעו ל- 5.5 שנים אלא לממוצע של 3 שנים.

מישהו יודע איפה אני מוצא את החברה שמייצרת את המצבר ?

להערכתי זה מותג של ורטה.

פורסם

היום בדקתי את המצבר וראיתי ששמו הוא: Start Topla והוא מיוצר בסלובניה בחברת TAB בעבר טלרון ייבא אותה והיום כבר לא.

מצאתי גם ששלו-מצברים מוכר את TOPLA ואני ארכוש מצבר כזה ב- 400 שקל 46 אמ"ש.

http://shalev-batteries.co.il/%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%D7%99_topla

המצבר מיוצר בטכנולגית קלציום-קלציום.

אני כל כך הייתי מרוצה ממנו שאני מוכן שוב לנסות, אם המצבר מחזיק כמעט פי 2 ממצברים ישראלים שהיו לי, התחשיב אומר שאני קונה אותו בכמעט חצי מחיר.

המצבר מאוד זול.

מצורף הקישור לחברת TAB בבוסניה:

http://www.tab.si/index.php/starter/display/1

פורסם

הרכבתי את המצבר ואמשיך לדווח בתקווה עוד 5 שנים.....

מדובר במצבר ברמה גבוהה יותר משנפ וולטה, המצבר סגור ואין צורך למלא אותו בטכנולוגיה קלציום-קלציום.

היצרן הסלובני TAB מייצר מליונים של מצברים בשנה ומדורג במכירות במקום השני באירופה, הרבה יותר משנפ וולטה.

והמחיר הוא אפילו נמוך יותר מהמצברים המקומיים.

היבואן טלרון קונה מ - TAB את המצברים למלגזות בארץ.

ההסבר מדוע לא קונים אותו ומעדיפים תוצרת הארץ - מוכרי המצברים לא מרויחים עליו מספיק ולכן הם "דוחפים" את שנפ וולטה.

אנשים לא מבינים שהם יכולים לקבל מצבר עם אורך חיים כמעט כפול 2 ובטכנולוגיה גבוהה יותר.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הפתיל הנ"ל לאחר התנסות נעימה שהייתה לי הבוקר עם היבואן של טופלה: בית המצבר לרכב בהסתדרות 104 חיפה. המגאן דיזל לא הניעה הבוקר. לאחר ניקוי קורוזיה ירקרקה מאחד הקטבים והנעה בכבלים, הגעתי לאחר חיפוש קצר בזאפ למסקנה שאני צריך וולטא או שנפ 72ah בכ-650 עד 700 ש"ח. לאחר שני טלפונים שלא צלחו למצוא בית עסק האיזור המפרץ, הגעתי לעסק הנ"ל. האיש אמר תבוא ונבדוק. אם צריך יש (טופלה סלובני ) מצבר 74ah בפחות מחמש מאות ש"ח. הגעתי, בדקו, עם / בלי מזגן, בהנעה, תחת 2 דרגות עומס - נראה בסדר. הוסיפו חומצה ושלחו אותי לדרכי. כשביקשתי אולי בכל זאת לקנות כדי לא להיתקע בקרוב, אמרו לי: "חבל לך. השנפ שלך עדיין באחריות".

• תוכן חדש...