Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

די להתייפייף. אני לא חסיד של @EliC25 (בעיקר בגלל בחירת הרכבים שלו והיותי חלק מכנופיית הקומבינות והחונטות)

אך הוא נסע בסדר גמור. זה רכב ספוריטיבי שעושה קצת פיצוצים, זה למה אנשים קונים אותו, כי זה כיף. נכון, זה קצת מרתיע

כשאתה לא מצפה לזה, וזה בדיוק מה שקרה בסרטון. לא הייתה פה בלימה פתאומית, לא הייתה פה האצה מטורפת.

היו פה סך הכל שני הורים חסרי אחריות שעשו סצנה על לא דבר. 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

אם אתה הולך ברחוב עם כלב מיפלצתי אתה שם לו רסן ועוצר אותו בצד מתי שמישהו עובר מולך במידרכה

אם אתה מרותק למסך של הפלאפון החכם ובאים אנשים מולך אתה עושה משו כדי לא להיתנגש בהם

אל אף שבהחלט תיראה אנשים שלא שמים פס רק  כי הם ״יכולים״

מה שיש לי להגיד זה ששכר מצוה מצוה ושכר עברה עברה-התנהגת יפה לאדם קיבלת את הוויב הזה וכן להפך

לא מתייחס ספציפי למיקרה בשירשור שניפתח לצורך דיון אולי קרה חד פעמי וכולי 

אלא מתייחס כללי להיתנהגויות שניתקלים בהם יום יום

פורסם
בתאריך 11.3.2023 בשעה 12:07, סולל הדרך כתב:

הכל סיפורי פוגי אלא אם אתה רוצה לדרוס משהו

כל האחריות היא על הנהג ולכן בסביבה כזו יש לנהוג לאט ובזהירות. קל וחומר שאתה יודע שאנשים לא מסתכלים!

אתה רוצה להשתולל? יש מספיק כבישים בהם תוכל להרוג את עצמך ולא אחרים.

אז בבקשה סיפורי פוגי של הרשות הלאומית של בטיחות בדרכים:
https://www.gov.il/he/departments/legalInfo/pedestrians_legislation
חפש את ״110. חציית כביש״ ואת ״111. ירידה ממדרכה״ (הם צמודים).
תקרא ותפנים.
להולכי רגל יש אחריות, לא רק לנהג.

פורסם

אין ויכוח על האחריות של הולך רגל
אבל היות וידוע לנו שהוא לא מקיים את חובת הזהירות שלו, לדעתי עדיף לנהוג במשנה זהירות מאשר להרוג מישהו ולהגיד... אבל הוא אשם

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, סולל הדרך כתב:

אין ויכוח על האחריות של הולך רגל
אבל היות וידוע לנו שהוא לא מקיים את חובת הזהירות שלו, לדעתי עדיף לנהוג במשנה זהירות מאשר להרוג מישהו ולהגיד... אבל הוא אשם

נכון.

ו @EliC25 עשה בדיוק מה שמצופה: לא נסע מהר ועצר שיוכלו לעבור שלא במעבר חצייה.
הוא עשה מעבר למה שמחוייב ונזהר בשביל הולכי הרגל.
מפה ועד לומר שהוא אשם במשהו, זה כבר סתם לחפש אשמים.
מדובר על הולכי רגל אהבלים, אגוצנטרים ועל הדרך קצת אלימים (לא פיזית).

עריכה: רק ד״א, אם היה רכב מאחוריו שלא היה עוצר ונכנס בו וגורם לו לפצוע את הולכי הרגל - זו היתה אשמתו כי לא מצופה שתעצור סתם באמצע הכביש.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם

הוא עשה הכל חוץ מלהתאים את מהירות נסיעתו לתנאי הדרך

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם המהירות הייתה גבוהה מדי אני לא הייתי עוצר 8 מטר מהם (שזה המון במרחקים כאלו קטנים). אני כן מסכים שהיה עליי לנסוע לאט יותר,  ולו רק כמקדם ביטחון.

ועכשיו נעבור לנושא אחר, אשתי התעקשה שאוריד סרטון של מה שקרה לה ב13:10, הורדתי ואני נותן לכם גם ליהנות. (אגב, אי אפשר ללמד אותה להוריד לבד, ניסיתי)

• אהבתי 3
  • מצחיק 8
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

וויז אשם... בכיכר פנה שמאלה, אמר... עושים.

אמר "צא ביציאה הראשונה". 

נו, אוקי. הנה היא. זו זותי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 11.3.2023 בשעה 16:06, EliC25 כתב:

הוא אפילו לא עושה פיצוצים, פשוט עולה ל4 אלף ברגע

מניסיון, כאשר מדובר בהולכי רגל שמטיילים בכביש (יש איזור מסויים בארץ שבו התופעה המוזרה הזו מאד נפוצה, תשאלו את תינוקי), השילוב של קלאצ' + גז תמיד נתן לי תוצאה הרבה יותר מהירה ויעילה מאשר צפירה. הולכי הרגל היו מגלים את המיקום המדוייק של המדרכה שנייה אחרי שהמנוע עבר את ה 5,000 סל"ד.

בתאריך 12.3.2023 בשעה 15:50, aviaviavi כתב:

מצטער מראש על האיכות, השמשה מלוכלכת והמגבים לא מגיעים לאיזור המצלמה

מצלמה אמורה לסייע לך במקרים של ביטוח, נהג שנמלט ו/או שוטר שחרג קלות מסמכותו. תעשה לעצמך טובה, ותשקיע ב CPL למצלמה.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.3.2023 בשעה 08:32, EliC25 כתב:

רק עכשיו קלטתי איפה זה. אירוני שזה מטר מהמשטרה ומשרד הרישוי בהרצליה... 😂

מה הוא מסמן לכם, הבחור בסוף?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...