Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראית שיש משהו מפריע בדרך, למה להצמד ולא לעבור לפני זה ימינה?!!!

זה נקרא בעברית תקנית - נתינת זכות קדימה בעת מעבר נתיב

פנסי ערפל מקוריים קדמיים של המכוניות המאובזרות לא מסנוורים אף אחד. לגבי פנסי הערפל שהותקנו בארץ זה כבר סיפור אחר.

בקר בשרשור המקביל "פנסי ערפל כאביזר ״תוספת״, ״מותרות״, ״גרסה מאובזרת״." ותחכים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני צחקתי, יש גם כמה שלא.

(צולם לפני כשבועיים)

EPDg5bZdvds דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא צחקתי ואני לא טלית שכולה תכלת, אבל להציע עזרה, אני מבטיח שהייתי מציע.

כאב לי לראות את האנשים שממשיכים הלאה ולא עוזרים. הבחור החרדי שפשוט המשיך הלאה, צריך להתבייש בעצמו!

רבאק, מה יהיה עם האזרחות הטובה?!

פורסם
הבחור החרדי שפשוט המשיך הלאה, צריך להתבייש בעצמו!

רבאק, מה יהיה עם האזרחות הטובה?!

בטח היו להם גרביים שונות :lol: ,

מחזק, בדיוק מה שהרגשתי.

פורסם

מטען שנפל מרכב נוסע היה זרוק על הכביש מולי בכביש מהיר וחשוך - ראיתי את המפגע ברגע האחרון בגלל מגבלת החשיכה, בוצעה פעולת התחמקות תוך זהירות שלא לאבד שליטה, בוצע בהצלחה. נהג הרכב ממנו נפל המטען עמד והסתכל עליי מהשוליים, מבלי להזהיר אותי כלל. נתיב שמאל היה ריק.

http://www.youtube.com/watch?v=1ccNeUy2p6E&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נהג חצוף שחתך פקק של 8 דקות בדיוק, ב- 8 שניות מהנתיב הימני שנכנס לתוך עפולה. אין בושה:

http://www.youtube.com/watch?v=V6ZzbKIwg0g&feature=youtu.be דרך יוטיוב
פורסם
את האמת... ממש הופתעתי. אילו היתי נוסע 70-80 ביום שמש בהיר ולא 50 אחרי הגשם... אולי היתי זוכה לזמן תהילה בחדשות ... סעמו איזה חמור. גם לא היה לאן לברוח.

G_2msXZabJk דרך יוטיוב

החמור האמיתי הוא מי שסימן את קו ההפרדה רק בעיקול ולא התחיל אותו 20 מ' קודם. אבל אין ספק שהנהג מסוכן.

יש לי בקשה קטנה: אולי לכל סרטון יצורף משפט קצר עם המיקום (כביש\צונת וכיוון)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר חציה וכיכר זה שילוב מסוכן, בייחוד אם חוצים מצד ימין בזמן שהנהג מרוכז רק במבט שמאלה לראות מתי הכיכר מתפנה.

היה לי מקרה דומה עם אוטובוס.

הוא עמד לפני מעבר חציה בכניסה לכיכר. תוך כדי החציה הבחנתי שהנהג בכלל מביט שמאלה ובדיוק הכיכר עומד להתפנות. מיד רצתי כדי להתחמק מפגיעה ובדיוק הנהג שם גז וחלף קרוב אלי ובלם בהפתעה.

הנהג פתח את החלון והתחיל לצעוק עלי, ובאותו הזמן עוד מישהו התחיל לחצות את המעבר חציה. כשהנהג סיים לצעוק עלי הוא שוב לחץ על הגז וכמעט דרס גם אותו...

פורסם

כמעט תאונה: עוד אידיוט עם סובארו אימפרזה לבנה שהעיז לעבור צומת באדום מלא, בשעה עמוסה ולאור היום, רק שהפעם זה היה ס"מ בודד מתאונת חזית-צד. היו צפירות.

אגב, ברכב היו 3 אנשים ממגזר מסוים כולל הנהג (תנחשו אתם. אני לא אמרתי כלום), ועושה רושם שהנהג נוהג בשכיבה ולא בישיבה שזו תנוחת נהיגה מדהימה בפני עצמה. אגב, כל הרכב היה מלא בפגיעות ומכות פח, במובהק מצד שמאל.

צולם היום בשעה שבסרטון בצומת הסרגל, כביש 65. מומלץ להגדיל עד הסוף ולשים על HD כדי לראות איך בנס נמנעה תאונה. במקום שהמשטרה תזיז את עצמה ותטפל בפצצות המתקתקות כדוגמת זה, היא עסוקה עם אקדחי לייזר ומצלמות מהירות. בושה!!

http://www.youtube.com/watch?v=YuDUzRA85iE&feature=youtu.be דרך יוטיוב
פורסם

יואו, זה היה קרוב.

אם אתה רואה את מספר הרכב בצילום המקורי, ממליץ לך להתלונן במשטרה ולפחות לעזור להוריד את הבן בליעל הזה מהכביש.

יכול להיות שהטיפש הסתנוור מהשמש?

פורסם

רק הצלחתי לראות שהסיומת היא 23 אם אני לא טועה. כדי לזהות את המספר צריך לעשות עריכה, אין לי כלים מתאימים לזה.

מצרף תמונות של הרכב מכל מיני זוויות, מישהו מצליח לפענח את המספר שלו?

בנוגע לשמש, ראו את הרמזור מצוין ממאות מטרים אחורה, ראיתי שהוא היה אדום, אין סיבה שהוא גם לא יראה...

D1538000.AVI_snapshot_07.36_[2013.12.18_18.34.39].jpg

D1538000.AVI_snapshot_07.36_[2013.12.18_18.34.45].jpg

D1538000.AVI_snapshot_07.36_[2013.12.18_18.34.53].jpg

D1538000.AVI_snapshot_07.37_[2013.12.18_18.34.59].jpg

D1538000.AVI_snapshot_09.38_[2013.12.18_18.35.31].jpg

D1538000.AVI_snapshot_09.38_[2013.12.18_18.35.36].jpg

פורסם
קשיש כמעט דורס גברת במעבר חציה:

http://www.youtube.com/watch?v=yHJDdWIhfUg דרך יוטיוב

הנהג היה צריך לעמוד קרוב יותר לכיכר, אפילו להכנס קצת פנימה (ומה הקטע עם הנסיעה ב-5 קמ"ש?). דבר שני חשוב ליצור קשר עין עם הנהג לפני שחוצים כביש (ובטח כשרכב עומד בצורה כזו על מעבר חצייה), חוק ברזל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...