Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אשמח לדעת מהן השלבים בשביל גריטת הרכב.

לאבא שלי יש רכב, פורד טרנזיט 87' והוא מעוניין להכניס אותו לגריטה וכמובן לקבל עליו 3K ש"ח.

בנוסף, בין היתר הבנתי שצריך לעשות לפני זה טסט כדי להכניס לגריטה, האם זה נכון? לי זה פשוט נשמע מוזר.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אם אין טסט, אי אפשר להעביר טסט וישר לגרוט (יש להמתין שנה).

רכבים הרשאים להשתתף בתוכנית

שימו לב! כל התנאים הבאים חייבים להתקיים:

• רכב משנת יצור 1992 או ישן יותר (מחודש ינואר 2013 ניתן יהיה לגרוט גם רכבים משנת 1993)
  • רכב שרישיונו היה בתוקף במשך שנה קודם למועד ביטולו
  • רכב פרטי - נוסעים (ברישיון הרכב מופיע - סוג הרכב M1)
  • רכב שאינו מעוקל או משועבד
  • על הרכב להגיע בנסיעה לאתר הגריטה

תהליך גריטת הרכב

אם רכבך עונה לתנאי התוכנית עלייך לפעול בהתאם לשני השלבים הבאים:

• שלב ראשון: ביטול רישיון הרכב.
    על בעליו הרשום של הרכב בלבד, להגיע לאחד ממשרדי הרישויכשברשותו רישיון הרכב, תעודה מזהה וצ'ק מבוטל. במשרד הרישוי יגיש בעל הרכב בקשה לביטול רישום הרכב ויופק רישיון רכב זמני ל- 48 שעות.
  • שלב שני: מסירת הרכב באתרי גריטה מורשים.
    על בעליו הרשום של הרכב או מיופי כוח (יש למלא את טופס ייפוי הכוח של אדם פרטי או את טופס ייפוי הכוח של תאגיד) להגיע לאחד מאתרי הגריטה המורשים עם רישיון הרכב הזמני ותעודה מזהה של בעל הרכב. לאחר זיהוי הרכב ובעליו, הרכב יישאר באתר לצורך השבתה וגריטה. תוך 45 ימים מתום התהליך יזוכה חשבון בעל הרכב בסך 3,000 ₪.

מיקום אתרי הגריטה

תכנית הגריטה תופעל באמצעות מס' אתרים מורשים לגריטת כלי רכב ישנים. רשימה מעודכנת של אתרי הגריטה מפורסמת באתר של המשרד להגנת הסביבה.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=316:rechev-gritat&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

:turn-l:
פורסם

רק פרייבט. עם טסט בתוקף.

תמכור את הטרנזיט לגנאדי(gluk) ב-1000 ש"ח ושלום על ישראל. :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עם כל השלבים האלה כבר עדיף למכור בפחות מ-3K.

זה לא משתלם כל הבירוקרטיה הזאת. :|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...