Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לירושלמים בנינו, מה זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את זה אתמול בפרויקט בניה הנמצא ליד מלון קראון פלאזה (בנייני האומה). נראה כאילו המהנדס עשה טעות (יקרה...)

2012-12-13 16.12.34.jpg

2012-12-13 16.12.53.jpg

פורסם

אני לא אתפלא אם מצאו שם קברים והחליטו פשוט להשאיר אותם במקום כדי שכל הפרוייקט לא ירד לטמיון בהתפרעויות של העדה החרדית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האמת? צילום קורע מצחוק.

אנשים כבר גרים שם? :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדובר בפרוייקט היוקרתי "משכנות האומה". זה אכן מתחם קברים שהתגלה תוך כדי העבודות, וזה ממש תוקע את תוכניות הפיתוח סביב הבניינים שנבנו. נדמה לי שיש פתרון שקורם עור וגידים.

עד לפני כמה שבועות עמד בסמוך בניין ישן שדייריו סירבו להתפנות בתנאים שהוצעו להם, ורק באמצעות בית המשפט הגיעו לפשרה והבניין אמור להיהרס (יכול להיות שכבר נהרס).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כלומר, ב21/12 הקוביה הזאת תשבר ויצאו ממנה זומבים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ב21 המשיח יגיע?

סעמק, כל הזומבים האלה יעלו את מחירי הדירות לקבינימט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במקרה אני עובד במלון הנ"ל וחבר שלי גר בבניין הזה.

התחילו לעבוד שם על חניון לדיירים ומצאו מתחת קברים. נחשו מה הרשות הארכיאולוגית עשתה? :lol:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...