Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע, תראו מה כתוב לי פה בפינה השמאלית העליונה. רק כשאני צריך אתכם אני בא לבקר :-P

ברוכים הבאים, Makover.

ביקרת לאחרונה: 26/11/11 ב-12:31

אז אני מחפש מצבר טוב עם אחריות לשנתיים לפחות (אודי A3 02' 180 אם זה משנה).

לא את הטוב ביותר, ולא את הזול ביותר, אלא מצבר עם תמורה טובה, בעסק שמציע את המחירים הכי תחרותיים באיזור תל אביב-רעננה. אפשרות נוספת שעולה לי כרגע היא שירות עד הבית במידה וזה לא מייקר באופן משמעותי את המחיר. אולי אפילו יש לי ביטוח גרירה ברכב וזה מכסה את זה?

אז יש כאן הרבה תנאים, מגבלות וקשקושים (וזה כולה מצבר, כן), אבל המבינים אומרים שזו הדרך הטובה ביותר להוציא את היצירתיות שבכם לאור :)

סופ"ש חם,

אלון

אהה, ואני צריך תשובה עד מחר (שישי) בבוקר. אם כבר חצוף אז עד הסוף 8)

פורסם

אוקיי, תודה על התגובה המהירה. ישנו דגם מסויים מומלץ או נסתפק בשם היצרן (ואמפרז', שגם ככה יתאימו לרכב במקום)?

תוכל להמליץ על מקום מסויים? משהו כמו אנטון בצמיגים, רק למצברים 8)

פורסם

אין לך צורך באחד יקר אך לא באחד זול בהתחשב לרכב, אתה צריך מצבר ביניים חפש באלכסנדר מערכות חנות אביזרי רכב בת"א יש להם את המצבר הזה במחיר מצויין עכשיו בדקתי, ויש לי קישור בשבילך אני פשוט לא יכול לשלוח לך אותו כיוון שאני משתמש חדש.

בהצלחה בחיפוש.

• תוכן חדש...