Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני חודש קניתי דהייטסו אפלאוס ישנה (שנת 93). אתמול במהלך נסיעה על כביש מהיר שמעתי רעשים מהמנוע (רעידות). מיד עצרתי בצד והמנוע נכבה מעצמו. אחרי רבע שעה ניסיתי להניע את האוטו ויצא עשן לבן מהמכסה מנוע. גררתי את האוטו לתוך העיר וכרגע אין בכלל סטרטר בהנעה. זה נשמע כאילו שהמנוע תפוס. יש לציין שלא היה חסר מים או שמן (והחום מנוע היה תקין) אך למרות זאת נדלקה נורית שמן בשניות שלפני הרעשים מהמנוע.

מישהו יודע מה קרה?

מה הנזק? האם שווה לתקן?

פורסם

תנסה לסובב את המנוע ידנית. ע"י סיבוב הפולי מנוע תראה אם הוא תפוס.

בטח לא היה לחץ שמן תקין (אולי לא עשו לרכב טיפולים והשמן היה צמיגי) וגרם לסתימות במעברי שמן, או אולי ברשתית במשאבת שמן בקרטר.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

במידה והלחץ שמן לא היה תקין ויצא עשן לבן מהמנוע, האם זה משהו שאפשר לתקן במחיר של 100 או 200 שח? או שחבל להתעסק עם זה? מה אתם אומרים?

פורסם

השאלה מה צריך לתקן?

האוטו שלך לא נמצא אצלנו אנחנו יכולים רק לנחש בדיוק פחות או יותר מה הבעייה אבל בסופו של דבר

תצתרך לקחת אותו למוסך ושם אולי רק הבדיקה תעלה לך 100-200 שקל.

פורסם

היום מוסכניק הסתכל על המנוע. והוא אמר לי על סמך התיאורים שלי שהמנוע הלך. כנראה בגלל עניין שמן לא תקין בשילוב עם מנוע ישן של רכב בן 20 שנה. הוא אמר לי שלא שווה להתעסק עם זה כי התיקון הכולל יכול להגיע לאלפי שקלים מעל מחיר הרכב עצמו. בקיצור, זה סופו של הרכב הזה. הוא כבר לא יסע על כבישי ישראל...

• תוכן חדש...