Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי הסינים האלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה במדינה שאין שום זכר לזכויות יוצרים.. כל בבון מרשה לעצמו לייצר העתקים של BMW/Merc/Audi עם מנועים של תלת אופן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הרי הסיני ידועים בחיקויים זולים, ואף אחד לא עושה עם זה כלום יש מלא סוגי מכוניות שהם אחד לאחד אבל איזה פח אשפה סיני.

8)
פורסם

פעם זה היה אייפון סיני.

היום אודי סיני:wink:

תביעה לא תעזור הרבה, אני חושב שהממשלה הסינית משלמת הרבה ליצרני הרכב המקומיים, כי הם עוזרים בדילול האוכלוסיה.

פורסם

האמת ששמעתי על מקרים לא מועטים שחברות מערביות (יצרני רכב במקרה הנדון) כן זכו בתביעות נגד "יצרנים" סיניים. כמו ייתכן והעובדה שיותר ויותר יצרני רכב מערביים נכנסים לסין תגרום לממשל לשנות את היחס שלהם כלפיהם.

למרות זאת, אני חושב שהבדיחה כאן היא דווקא על חשבון היצרן הסיני התורן. איך אפשר להסתכל על זה ולא לצחוק למראה הטמטום? :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

צריך הרבה סבלנות לנהוג במנוע חשמלי 80 כ"ס של מלגזה בשילוב רכב במשקל 1.5 עד 2 טון , כנראה 0-ל-100 קמ"ש בחצי דקה (בהנחה שלא יתפרק בדרך).

מה שכן אני מאמין שבסין הדבר הזה יעלה פחות מ-8000 דולר לחדש.

פורסם
אם הייתי אאודי, הייתי תובע אותם רק על זה שהם העזו לקחת דגם כל כך יפה שלי והלבישו עליו ג'אנטים בשני שקל מאוטו דיפו.

אגב הג'אנטים האלה לקחו מהשכנים, יונדאי אלנטרה, אז זה בסדר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...