Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי לוח גבס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בחדר האורחים יש קיר מלוכלך, מכוער ובעל מספר "מכות" וסדקים. עד שהחדרים יעברו שיפוץ מקיף, וזה יקרה רק באביב, חיברתי זמנית לקיר לוח גבס ע"מ לכסות את הפאדיחות, בכל זאת חדר אורחים... חיברתי אותו ישירות לקיר המגעיל עם ברגים (דיבלים מפלסטיק בקיר עצמו). הענין הוא שלוח הגבס מצופה בנייר חום שלא ניראה לי רוצה להתקלף מהגבס (לטובת שפכטל או צבע). יכול להיות שטעיתי בסוג הגבס שהתקנתי? ואולי יש לצבוע על הנייר הזה? מה עשיתי לא נכון?

אשמח להסברים ועצות.

תודה מראש וחג שמח.

פורסם

הייתכן שהתקנת הפוך?

לכל לוח גבס שראיתי יש גב ממעין קרטון או נייר וצד שני לבן וחלק עשוי, ובכן, מגבס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום. בחדר האורחים יש קיר מלוכלך, מכוער ובעל מספר "מכות" וסדקים. עד שהחדרים יעברו שיפוץ מקיף, וזה יקרה רק באביב, חיברתי זמנית לקיר לוח גבס ע"מ לכסות את הפאדיחות, בכל זאת חדר אורחים... חיברתי אותו ישירות לקיר המגעיל עם ברגים (דיבלים מפלסטיק בקיר עצמו). הענין הוא שלוח הגבס מצופה בנייר חום שלא ניראה לי רוצה להתקלף מהגבס (לטובת שפכטל או צבע). יכול להיות שטעיתי בסוג הגבס שהתקנתי? ואולי יש לצבוע על הנייר הזה? מה עשיתי לא נכון?

אשמח להסברים ועצות.

תודה מראש וחג שמח.

לא מזמן ביצענו שיפוצים בבית, ולפי מה שראיתי השיפוצניקים עשו שפכטל על הנייר שהוא חלק מלוח הגבס ולאחר מיכן צבעו.

פורסם

ללוח גבס יש צד אחד שמוכן לצביעה. מהלוחות שאני מכיר, זה הצד שהצבע שלו ממשיך גם אל הדופן.

צריך לשים שפכטל רק בחיבורים ועל הברגים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הצד של הנייר הוא הצד שאתה אמור לצבוע. צבע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנייר הוא זה ששומר על הגבס בצורה אחידה, מונע ממנו להישבר ולקבל סדקים.

לא אמורים לקלף שום נייר. צובעים ישירות על הנייר עם צבע אקרילי ב-2 שכבות. את הפלטה צריך להתקין עם הצד הבהיר יותר כלפי חוץ ולא לכיוון הקיר.

חיברת רק פלטה אחת על הקיר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...