Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברכבים שלי התקנתי חשמל קבוע לגלאי וולנטיין שמחובר לפלוס של הרדיו שעובר דרך סוויטש, ויוצא מהתאורה בתקרה כך שהגלאי יכול להיות מעל המראה ללא חוטים כלשהם.

לאחרונה נוצר צורך להוסיף מכשיר צ'יטה, החלפתי את הGPS למכשיר חדיש יותר עם סוללה חלשה מדי, ואני שוקל גם להתקין DVR, אם אמצא אחת שיכולה גם לשבת מעל המראה.

המשותף לכל המכשירים האלה שהם עובדים על כניסת חשמל mini USB 5V. כולם מגיעים עם חיבורי חשמל לשקע המצית.

אני לא מעוניין לחבר אותם לשקע המצית, כי אני רוצה דשבורד נקי בלי כבלים, והמצית מספק חשמל גם כשהרכב כבוי. אני רוצה שהם יקבלו חשמל רק דרך סוויטש, כך שלא צריך להדליק את כולם ידנית.

הפכתי את האינטרנט על מנת לחפש פיתרון לאספקת חשמל לכל אלה שאוכל להסתיר בתוך הדשבורד, כאשר לכל מכשיר יוצא רק כבל USB מנקודה קרובה אליו. הדבר הכי דומה למה שאני רוצה מצאתי כאן: http://store.mp3car.com/DC_Powered_4_Port_USB_Hub_CNX_P5USB_12v_and_24v_p/adt-015.htm?ProductCode=ADT-015&Click=29952

אבל הוא יקר מאוד. אני רוצה לחווט שני כלי רכב.

הפתרון השני הוא זה: http://www.aliexpress.com/item/5-PCS-LOT-DC-8-22V-to-5V-Waterproof-USB-Interface-12V-to-5V-DC-Buck/557143655.html

קניתי כבר אחד כזה, התקנתי אותו ובנתיים הוא לא עובד לי. אולי סתם יצא אחד דפוק, בכל זאת בקרת איכות של סינים.

הבעיה היא שצריך אחד כזה נפרד לכל צרכן, אני לא יודע לאן אחבר כל כך הרבה חוטים. צריך גם להוסיף להם פיוז חיצוני שהופך את הכל למגושם. רוב נקודות החיבור המקוריות ברכב הן עם חשמל קבוע ולא דרך סוויטש.

אני מתפלא שאין עוד מוצרים בשוק לפיתרון הבעיה, כל חיפוש לחשמל USB ברכב מעלה אלף מוצרים עם תקע מצית מגושם.

אודה על רעיונות או הפנייה למוצרים שיעזרו לי להתקדם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לצערי אין לי פתרון לתת לך אבל מעניין אותי לדעת איך חיברת לפלוס של הרדיו, אני מעוניין לחבר מצלמת DVR שעובדת על 5V דרך תא הכפפות כדי שלא יראו חוטים.

כמה וולט יש בפלוס של הרדיו, 5V? ככה זה בכל הרכבים? פשוט חתכת את הכבל של המתאם של הוולנטיין, חשפת את החוטים ואת הפלוס חיברת לפלוס של הרדיו ואת המינוס להארקה? זה הכל?

פורסם

חפש פה בפורום, כבר נתנו מענה לבעיה הזו באחד משירשורי מצלמות הDVR, כולל שקעים נוספים בתא הכפפות וכולל חיווט אחרי סוויטש.

וזה אמור לסגור לך את הפינה של הUSB.

http://www.ebay.com/itm/Mini-Bullet-Dual-2-Port-USB-Car-Charger-Adaptor-For-iPhone-4-4G-4S-iPod-Touch-/190740399941?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2c69038745

אדידס- כנ"ל תריץ חיפוש הכל מופיע וכבר די נטחן.

פורסם

תודה לכם, ידעתי שיבואו תגובות כאלה אבל זה לא עוזר לי.

adidas, ולנטיין עובד על 12 וולט. מאחורי כל רדיו אפשר למצוא + סוויטש ו+ קבוע.

stillness, את השירשור המדובר אני מכיר, אני לא מעוניין להתקין שקעי מצית נוספים, גם לא במקום נסתר כי אני צריך לפחות שלושה וזה סתם מגושם.

"ההוא שסוגר את הפינה" לא מתאים כי הוא משתמש בשקע מצית.

hagay, הקישור השני מאיביי מביא את אותו מוצר שאני הבאתי. כנראה שבסוף אשתמש בו אבל יותר הייתי מעדיף משהו שדומה למה שהבאתי בקישור הראשון שלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

hagay, הקישור השני מאיביי מביא את אותו מוצר שאני הבאתי. כנראה שבסוף אשתמש בו אבל יותר הייתי מעדיף משהו שדומה למה שהבאתי בקישור הראשון שלי.

אז תחבר מפצל מחנות מחשבים ב10 שקל

פורסם

אחינו אל תעבבוד קשה..

קח את התקע של המצית עם הUSB פרק לו את הפלסטיקה,תלחים 2 חוטים

ל + ו ל- ,תמצא מקום יפה שתוכל לעשות את מה שבתמונה מעליי ונגמר הסרט.

אם אתה מעוניין בעוד פשוט שים מפצל USB.

מבחינתי זה נראה מאוד פשוט.

אם אתה צריך הדרכה בחיבורים וכו' דבר איתי אני יעזור לך

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...