Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קיבלתי יונדאי I35 שכידוע מגיעה עם מעין הגה "עור" סינטטי. היום, כולה 3K ק"מ אחרי, החלו קילופים של העור מסביב להגה כולו.

אותו דבר קרה לי, 100K אחרי קבלת הפולקסוואגן משנת 2008, ארבע שנים אחרי. עד כדי כך איכות ההגה של היונדאי כנראה גרועה.

בכל אופן, מה צפוי להיות הפתרון מהיבואן ? כלול באחריות ? עם אילו דרישות להגיע אליו ?

תודה. :?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בפלואנס המשפחתית שלנו הופיעו כתמים שחורים לא מוסברים על ההגה עור.

ההגה הוחלף בחדש במסגרת אחריות בלי שום ויכוח.

אני לא חושב שמגיע לך פחות מזה.

ותוודא שלא תצטרך להגיע כל חודשיים להחליף הגה..

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
בפלואנס המשפחתית שלנו הופיעו כתמים שחורים לא מוסברים על ההגה עור.

ההגה הוחלף בחדש במסגרת אחריות בלי שום ויכוח.

אני לא חושב שמגיע לך פחות מזה.

ותוודא שלא תצטרך להגיע כל חודשיים להחליף הגה..

האם יש איך לוודא ? סביר להניח שזה יותר בשליטת היצרן מהיבואן, לא כן ? :|

כיסוי הגה נשמע לי כמו הדרך הטובה ביותר לשמר את ההגה, אך לא ידעתי שאצטרך אותו חודשיים אחרי קבלת הרכב.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה הסיכוי שהקילופים הם בגלל חומר ניקוי \ מגע של חומר שהיה על הידיים?

בכל מקרה יש לגשת ליבואן ולראות מה ניתן לעשות. לא מין הנמנע כי מדובר בתקלה ידועה \ סדרה תקולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נוהג/ת ברכב מישהו עם טבעות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חומר הניקוי היחיד שנגע בהגה היה מי ברז ..

היום אגש למוסך, אחזור לדווח.

עם מצב המים היום באזורים מסויימים בארץ, עדיף שהיית משתמש באקנומיקה עם מי אש :wink:

פנה למוסך המרכזי, ההגה יוחלף במסגרת האחריות.

פורסם
נוהג/ת ברכב מישהו עם טבעות?

אף לא אחד. האמת שההרגשה של ההגה מאז שקיבלתי את הרכב היא של דבר דיי רגיש, לא עמיד.

פורסם
האם יש איך לוודא ? סביר להניח שזה יותר בשליטת היצרן מהיבואן, לא כן ? :|

כיסוי הגה נשמע לי כמו הדרך הטובה ביותר לשמר את ההגה, אך לא ידעתי שאצטרך אותו חודשיים אחרי קבלת הרכב.

כיסוי הגה זה פיתרון חלם.

אם גם ההגה החדש יפגין רגישות יתרה ויתקלף אחרי חודשיים, הייתי דורש החלפה בהגה עם עור אמיתי.

לא יתכן שתחליף הגאים מהר יותר ממסנני שמן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זכור לי בעבר שעיתון "אוטו" ערך מבחן ארוך טווח לרנו פלואנס ובאחד הגיליונות נכתב כי בשל קילוף בגלגל ההגה הוא הוחלף ע"י היבואן

• תוכן חדש...