Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

את האהבה לנהיגה מתקדמת אני לא צריך להסביר, בטח שלא לכם.

קצר ולעניין - האם קיימת אפשרות להתאמן במסלול סגור (אני מכיר רק את כוכב יאיר, אשמח אם תציפו נוספים) שלא במסגרת קורס מסוים?

למה אני מתכוון?

בואו נגיד שעברתי את כל קורסי הנהיגה המתקדמת הרלוונטיים - נשאר לי רק להתאמן.

מן הסתם,

לא ארצה לעבור על החוק ולמצוא את עצמי מממש את מה שלמדתי וצובר ניסיון במגרש חניה ריק וחשוך.

מה הפתרון? לא הגיוני שאוכל להתאמן אך ורק במסגרת קורסים. חבל על הכסף (במיוחד שאתה חייל).

תודה:wink:

פורסם

RonTG

כפי שציינת אתה בחור צעיר ומלא תשוקה לעסוק בספורט מוטורי , אני לעומתך,נמצא בסיטואציה שלך כבר 2 עשורים וחצי,

ואני כמוך חשבתי שסוף סוף עם כניסת הספורט לעולם הלגיטימי ,נוכל לעסוק בתחביב שלנו כמו ספורטאים אחרים כבכל העולם הנאור

עלי אדמות.

נכון שזה נראה מאוד הגיוני ?

אבל כנראה שלא תזכה לזה, למה ? אני מקווה שאלה האמונים והאחראים על היוולדו של חוק זה יוכלו לתת לך תשובה מספקת.

בהצלחה בהמשך....

מישל

פורסם

יש מועדוני רכב שמארגנים "ימי מסלול" לחברי המועדון כל כמה חודשים.

אתה פשוט צריך להיות מקושר לאנשים הנכונים בכדי להגיע לימים האלה כי מן הסתם לא תראה פרסום בפומבי של הדברים האלה (לא בגלל שזה לא חוקי אלא שלא רוצים שיגיעו אנשים לא מוכרים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כך,

למה הקורסים חוקיים? מכיוון שמדובר בשטח פרטי? או שבגלל נוכחות מדריך? או שהם לא חוקיים בכלל?:oops:

שאלה נוספת על הדרך - במה רישיון נהיגה ספורטיבי תורם לך? יכול לעזור במקרה כזה?

פורסם

רישיון ספורטיבי יעזור רק אם תרצה להתחרות חוקית במירוצים שכולנו מקווים שכל שכבר יתחילו (בדומה לפיילוט שמעשה בסוף אוגוסט).

• תוכן חדש...