Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן

amirberner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות לעצמי רכב קטן שיהיה הרכב המשני (אשתי עם רכב ליסינג).

הדרישות:

צריך לנסוע כל יום ממודיעין לתל אביב ובחזרה, לא יעשה נסיעות ארוכות יותר.

חייב להיות עם דלתות גם מאחורה כי אני אקח את שני הילדים לגן בבוקר

אני בגובה מטר ושמונים וגם רחב, אז שלא יהיה צפוף מדי לנהג.

עדיף אוטומט כי האוטו יעמוד הרבה בפקקים.

חשבתי על סכום של 30,000-50,000 ליד שניה, אבל אם שווה לקנות יד ראשונה אז אין לי בעיה להוציא גם 70.

על מה הייתם ממליצים לי?

תודה

פורסם

היות ורשמת שאישה מקבלת רכב מליסינג, אם יש סיכוי שתמיד תצטרך רכב שני קטן דווקא אני הייתי הולך על חדש. שקט נפשי ופחות כאב ראש לפחות למספר שנים.

היום יש הרבה דגמי מיני ב - 60 אבל לא באוטומט.

אתה יכול להסתדר בגיר רגיל?

פורסם

ועוד אופציה שאמרו לי זה ליסינג פרטי.

מזדה 2 חדשה ב5500 ש"ח + 990 לחודש במשך 30 חודשים, כלומר אני משלם 35000 ש"ח בשביל שימוש במאזדה 2 חדשה למשך שנתיים וחצי. נשמע לכם טוב? כמה היתה ירידת הערך של רכב כזה בשנתיים וחצי אם הייתי קונה אותו פרטי?

פורסם
יכול להסתדר עם גיר רגיל אבל אני הרבה בפקקים אז זה ממש מבאס, לא?

אם יש לך 50 למשומשת ואני מבין שמדובר באוטומאטית,

באותם 50 אתה יכול להבין רכב הרבה הרב הרבה יותר טוב ידני.

אבל זה שאתה יכול להבין הרבה יותר טוב ידני לא אומר שתמצא.

בגדול ביד ראשונה ההבדל בין ידני לאוטומאט הוא כ10 אלף שח. אז אני מאמין שהסוחרים יקחו לך את זה.

תחשוב שזה הפרש של 20%, ומה אפשר לקנות רק בגלל הגיר. שלא נדבר על הדלק והאמינות (בכל זאת יד שניה לך תדע מה עשו לגיר)

פורסם

לאמיר שלום רב,

בתקציב הנתון תוכל לקנות רנו קליאו 2007-2008 מהדור הנוכחי.

היתרונות של הקליאו הם מרווח, בטיחות ואיבזור.

אם תמתח את התקציב מעט למעלה תוכל גם לרכוש ניסן מיקרה אך היא תהיה צפופה יותר יחסית לקליאו.

אשמח לענות לשאלות נוספות.

• תוכן חדש...