Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים ירוקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהלתי מי קירור (לעומסים גבוהים, בריכוז גבוה) עם מעט מים רגילים מכיוון שחסר לי. סהכ מדובר ב-250 סמק של מים... האם זה יכול לגרום נזקים?

פורסם

באופן כללי לא מומלץ לערבב נוזלי קירור מסוגים שונים בגלל שכל ייצרן משתמש בתוספים שונים.

אם נוזל הקירור בו השתמשת הוא מהסוג ומהתקן המתאים לרכבך, לא יגרם נזק. בסך הכל הקטנת את הריכוז של נוזל הקירור באופן יחסי.

נוזלי קירור מרוכזים מיועדים למהילה במים ביחס של 1:1 . מה כתוב על המיכל של הנוזל בו השתמשת.

פורסם
באופן כללי לא מומלץ לערבב נוזלי קירור מסוגים שונים בגלל שכל ייצרן משתמש בתוספים שונים.

אם נוזל הקירור בו השתמשת הוא מהסוג ומהתקן המתאים לרכבך, לא יגרם נזק. בסך הכל הקטנת את הריכוז של נוזל הקירור באופן יחסי.

נוזלי קירור מרוכזים מיועדים למהילה במים ביחס של 1:1 . מה כתוב על המיכל של הנוזל בו השתמשת.

אין לי מושג, מוסכניק באזור שאני מטיל ספק באמינותו אמר לי כך...מדובר ב-250 סמק בודדים, תכלס- האם יגרם נזק או לא?

פורסם
מהלתי מי קירור (לעומסים גבוהים, בריכוז גבוה) עם מעט מים רגילים מכיוון שחסר לי. סהכ מדובר ב-250 סמק של מים... האם זה יכול לגרום נזקים?

מה זה מי קירור לעומסים גבוהים?

באיזה עומסים עומד נוזל הקירור במנוע?

פורסם

מניח שהכוונה לנוזל קירור בריכוז גבוה, שעומד בעומסי קור גבוהים...

במילים פשוטות בריכוז גבוה נקודת קיפאון היא נניח 40(-) מעלות, וכשמדללים אותו היא עולה ל 30-25(-)

פורסם
מה זה מי קירור לעומסים גבוהים?

באיזה עומסים עומד נוזל הקירור במנוע?

אלה מי קירור שנועדו לאופנועי מוטקרוס שעובדים בטמפ' גבוהות ,חלקם עם נטייה להתחמם ... בפועל הם נראים טיפה יותר ירוקים מהרגיל ... תודה לכם, חשבתי שעלול לקרות נזק...

פורסם

כמה ליטר נכנס באופנוע?

כי אנשים פה כנראה חשבו שמדובר ברכב, כך ש250 סמק ביחס ל4L זה כמו טיפה באוקיינוס.

אם נכנס לך ליטר מים ירוקים לאופנוע, ואתה הוספת 250סמק, אז זה רבע, וזה יכול להשפיע.

• תוכן חדש...