Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים המלצות לרכב משפחתי ראשון

בפרמטרים הבאים:

אוטומט

גדול ומרווח כולל תא מטען גדול

חסכון בדלק ואמין

רכב קל עם תאוצה טובה וכוח

שנתון החל מ 2008

תקציב סביב ה 60 אלף ש"ח

תודה

פורסם

יונדאי i30 וקיה סיד כנראה שלא יכנסו בתקציב, אלא אם ניתן להתאמץ קצת.

הדרישות שלך מעט גבוהות וחלקן מתנגשות (כח וגודל אל מול חסכון), כדאי לשבת ולהחליט מה חשוב יותר בסדר העדיפויות.

אני הייתי ממליץ לבדוק את הניסן טידה. מדובר ברכב יפני, אמין ומאוד חסכוני. יש לה בגאז' גדול שמתאים למשפחה ומרווח פנים שמסוגל להכיל 4-5 נפשות. בתקציבך תוכל לרכוש אחת ממודל 2008 ואף עם אחריות.

פורסם

מזה כחודשיים אני בעלים גאה של קיה סיד 2010 EX

למעט העובדה שצריך להתרגל למושבים הקצת קשים אך מאד תומכים ולהגה חשמלי, אין לי מילה אחת רעה לומר על הרכב.

הצלחתי למצוא אותו ב-64,000 ש"ח עם 22,000 ק"מ בלבד, כאשר יש אחריות מלאה עד מרץ 2013 ולאחר מכן עוד 4 שנים על הגיר והמנוע.

אם תחפש טוב ותהיה סבלני אפשר למצוא בסדר גודל של 60 אש"ח את הסיד, רק תתמקד בדגם ה-EX.

ממליץ בחום.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

שלום tdopror,

מכונית מצוינת שיכולה להתאים מאוד לדרישות שלך היא פיאט בראבו. למכונית מנוע בנזין (1.4 ליטר) עם טורבו, שמספק לה ביצועים טובים מאוד וכוח רב. היא מגיעה עם גיר אוטומטי-רובוטי שתורם לחיסכון בדלק כך שצריכת הדלק שלה נמוכה. כמו כן, היא זולה לאחזקה וגם מתאימה למסגרת התקציב שציינת (מחיר מחירון של רכב ממודל 2009 הוא בסביבות ה-60 אלף ₪).

כיוון אחר שתוכל לבדוק, שגרתי יותר, הוא מאזדה 3. מדובר במכונית משפחתית שכולנו מכירים שכן היא הנמכרת ביותר באותם השנים. למרות שאין לה מנוע עם טורבו היא נוסעת מצוין והביצועים שלה טובים מאוד. רמת האמינות שלה גבוהה וגם תא המטען גדול. בתקציב שציינת תוכל למצוא רכבים ממודל 2008 ואף 2009 שסיימו את שירותם בחברת ליסינג.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...