Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן בעל/ת CBF600?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מישהו בין חברי הפורום שיש לו CBF600 (המדובר בדגם החדש שיצא השנה, בעל החצי-פיירינג והמנוע הרגוע יותר (76 כ"ס), לא ב-Hornet ,CBR600 או דגמי CB600 ישנים יותר)? אם כן, אשמח מאד עם תוכל ליצור עמי קשר (האימייל בפרופיל), יש לי כמה שאלות...

פורסם
האם יש מישהו בין חברי הפורום שיש לו CBF600 (המדובר בדגם החדש שיצא השנה, בעל החצי-פיירינג והמנוע הרגוע יותר (76 כ"ס), לא ב-Hornet ,CBR600 או דגמי CB600 ישנים יותר)? אם כן, אשמח מאד עם תוכל ליצור עמי קשר (האימייל בפרופיל), יש לי כמה שאלות...

גם לי יש כמה שאלות:

1. איפה אתה חונה אותו בלילה?

2. באיזה שעה אתה הולך לישון?

3. אתה ישן חזק או חלש?

4. איזה מנעולים אתה שם עליו?

5. איפה המפתחות תלויים בבית?

6. מתי אתה יוצא מהבית ללא האופנוע לזמן ארוך?

סתם שאלות תמימות כאלה...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
גם לי יש כמה שאלות:

1. איפה אתה חונה אותו בלילה?

2. באיזה שעה אתה הולך לישון?

3. אתה ישן חזק או חלש?

4. איזה מנעולים אתה שם עליו?

5. איפה המפתחות תלויים בבית?

6. מתי אתה יוצא מהבית ללא האופנוע לזמן ארוך?

סתם שאלות תמימות כאלה...

מה הקשר? מילא אם כפואנטה היית כותב את המטרה לשאלות המטופשות, אבל סתם ככה, קשה לי להאמין שכותב ההודעה הבין מה הביקורת שלך.

פורסם
מה הקשר? מילא אם כפואנטה היית כותב את המטרה לשאלות המטופשות, אבל סתם ככה, קשה לי להאמין שכותב ההודעה הבין מה הביקורת שלך.

במיוחד בשבילך המציאו את החתימה של YULES...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לא שיש לי אופנוע כזה.... אבל מה אתה רוצה לדעת ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...